Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(diamondness @ 2009 09 02, 15:22)
As lygiai taip pat darau,netepu jokiu kremu,nes jie,nors ir drekinamieji,oda dar labiau riebindavo,o dabar ir oda grazesne ir sakyciau is riebios nenaudojant kremu pavirto i normalia,nei sauseja ji nei ka.O vakare tepu tik suplaktine su levometicinu smile.gif

O ka naudoji prausimui? koki muila ar prausikli?
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 09 04, 19:10)
O ka naudoji prausimui? koki muila ar prausikli?

Grnier prausikli ta naujaji,jau antra karta perku,nes labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 02, 17:22)
As lygiai taip pat darau,netepu jokiu kremu,nes jie,nors ir drekinamieji,oda dar labiau riebindavo,o dabar ir oda grazesne ir sakyciau is riebios nenaudojant kremu pavirto i normalia,nei sauseja ji nei ka.O vakare tepu tik suplaktine su levometicinu smile.gif

Juk nebutinai kremu tepti- yra serumai ir kt. Dabar -gerai,bet tikrai manau,tas duos pasekmes bunant 40,kai oda bus dehidratuota. Nesvarbu,koks odos tipas,ja reikia drekinti. Kaip?cia jau kitas klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 09 02, 12:33)
Ameba, manau turetum nepamirsti, kad ir riebia oda reikia drekinti. Kai odai truksta dregmes, ji dar labiau riebaluojasi ir kyla visokie negerumai mirksiukas.gif

drekinu as oda is vidaus. As aklai nesausinu odos, stebiu ja... Vartoju vit A+E, cinka magni kalci, labai gerai valgau.. geriu pakankamai skysciu. Manau mano odai kol kas pakanka tos dregmes ir maitinimo is vidaus. Kai reikes griebsiuos kremo, bet siuo metu nuo kremu tik blogiau.

O dabar galiu dziaugtis grazia lygia oda. is pradziu gerokai ja sausinau, dabar jau mazinu - uztenka padaryti molio kauke (2-3k per sav), veida prausti ranku darbo muilu ir kas antra diena patepti suplaktine is vaistines. Ir turiu tik viena maza spuogeli (nes mmm arteja). labai dziaugiuosi atradus sau tinkama buda. ax.gif

Nesakau kad jums taip pat reikia oda sausinti kol oda susitvarkys. As isbandziau daug ko, ir tik tada atradau sau tinkama. Kas man tinka, Jums gali netikti.
stebekite savo oda...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri bandete prancuziska kosmetika Academie? Jei taip, noreciau atsiliepimu ilgiau panaudojus ax.gif Gavau meginukus toniko ir kremo riebiai odai, tai pirmas ispudis labai geras thumbup.gif Oda matine wub.gif
Atsakyti
daug vargo su ta rieba oda...
pliusas tik tas, kad raukslejasi daug maziau ir leciau nei labai sausa oda !
bigsmile.gif
Atsakyti
Tas tiesa. Mano mama gyvenime nera leidusi pinigu kremams ir t.t. Geriausiu atveju koki rusiska naudodavo, ar "Margaritos". Oda visad riebia turedavo,tai as vis pasirupinu jai padovanot kokios geros pudros ar pan. ax.gif Taigi jai 45 metai...o vos kelios raukslytes aplink akis...
Atsakyti
Sveikos, kreipiuos i jus nes negaliu issirinkt veido kremo, gal galetumete parekomenduoti koki nebrangu iki 40 lt. riebiai-misriai odai, 20 m.panelei?Bandziau kelis Rasos firmos kremukus, bet verysad.gif jie man netiko..
Atsakyti
merginos, kokiu kremukus naudojat misriai odai ziema ? keiciat vasarinius ar liekat prie tu paciu?
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2009 10 09, 08:39)
merginos, kokiu kremukus naudojat misriai odai ziema ?  keiciat vasarinius ar liekat prie tu paciu?

aš savo žandukus tepu Rasos jautriai odai skirtu kremuku 4u.gif man drėkinimas pats tas o kaktą ir nosį tepu riebiai odai skirtu
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 10 04, 21:33)
Sveikos, kreipiuos i jus nes negaliu issirinkt veido kremo, gal galetumete parekomenduoti koki nebrangu iki 40 lt. riebiai-misriai odai, 20 m.panelei?Bandziau kelis Rasos firmos kremukus, bet verysad.gif  jie man netiko..

Kažkada kosmetologe pasakė, kad riebiai, problematinei, nešvariai odai kremai netinka, reikia gelio, arba fluido (droge galima rasti tikrai).
Dar patinka kremai esantys vaistinėse Eucerin, Ivostinv (pigesnis).
Kadangi mano oda labai problematine nustojau naudoti fluidą ir kolkas nematau, kad oda sausėtu ar pan..
Kitas būdas: kviečių gemalų aliejus, didelis buteliukas virš 10 lt, tepk vakarais, per naktį kiek reikės odai tiek to aliejaus isigers, o likusis nusivalys į pagalvę, čia natūralus būdas, man jis netgi labiau patinka. Kadangi čia aliejus gali naudoti rečiau, nuo odos priklauso, naudok veidui, kūnui, įmaišyk i kūno pienelį, naudok kaip kaukę plaukam, vienu žodžiu gera priemonė mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas ax.gif
noriu vėl grįžt prie kosmetikos su rūgštim, bet turimas tbs kremas su spf nebepatinka, makiažo pagrindus irgi pamiršau, tad gal kuri atradus neblogą ir nebrangų (iki ~50lt) kremuką mišriai odai su apsauga? turiu tbs'o su jūros dumbliais, bet labai nemalonus jis užtepus ant veido, o ir oda blizga nuo jo unsure.gif
Atsakyti