Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

Mano oda mišri, tai labiausiai tinka Actipur kosmetika. Naudoju veido prausiklį, kremą ir toninį kremą.
Papildyta:
Tiesa, dar neseniai atradau L'occitane matinančius ryžių lapelius veidui - labai puikiai "nuima" blizgesį nuo veido odos.
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 06 25, 18:15)
Koki benaudojau,o ju naudojau daug,tai visada blizgedavo g.gif  Patepu krema pries tik tik keleta dienu po stipresnio deginimosi sauleje,nes tada sauseja oda baisiai verysad.gif

Is tikruju riebi veido oda - tai tikrai problema, bet nors leciau sens tongue.gif Pati naudoju Mat-chrone visa linija, nes anksciau kitos priemones labai puikia patvarkydavo t forma, o skruostus nusausindavo. Si linija tai palaiko balansa - 100% matinis efektas, bet cia tik vaistinese galima isigyti.
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 06 25, 18:22)
Neseniai nusipirkau kelis Fresh Line produktus. Kolkas esu labai patenkinta. Oda pastebimai mažiau blisga, o ir inkštirų bei spuogelių sumažėjo  bigsmile.gif Tiesa kosmetiko ne iš pigiųjų, bet natūrali  4u.gif

Tiek pat "natūrali", kiek tbs lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

galiu pasidalinti savo patirtimi kaip isvariau nuo savo misrios odos visus spuogus (rasiau jau kitoj temoj, bet gal cia nepamaisys).
Siaip mano oda yra misri (ziema sausa-riebi, vasara labai riebi).
Pries pora menesiu mane pradejo ziuriai berti T-zona. spuogu maziuku ir giluminiu buvo laaabai daug, atrodziau kaip apsaudyta (MB tas ziauriai nepatiko), kenciau menesi, maniau savaime susitvarkys.
Tai susiemiau ir pradejau gydyti oda. ismeciau krema (naudojau Sebamed), isvis nieko netepiau ant odos, pudra nustojau naudoti. Is pradziu tepiau vietas arbatmedzio EA, bet nelabai padejo, paskui nusipirkau universiteto vaistineje skysti su granulemis nuo spuogu - ryte ir vakare tepiau Tzona juo. Nusipirkau juodojo molio ir 2-3 kartus per savaite dariau kaukes. Veida prausiu ranku darbo muilu su anyziais riebiai odai (atradau si geri pries metus - super pasausina spuogelius).
Jei oda tempia po tokio sausinimo tai vis tiek nieko nenaudojau, kad tik oda butu kuo sausesne.
Is pradziu rezultatu nemaciau, spuogai dar savaite-dvi vis atsirasdavo, bet jau maziau... Ir po dvieju-triju savaiciu pradejo gyti mano oda. Spuogai nekyla Mano oda ideali
Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 09 02, 09:14)
Laba diena,

galiu pasidalinti savo patirtimi kaip isvariau nuo savo misrios odos visus spuogus (rasiau jau kitoj temoj, bet gal cia nepamaisys).
Siaip mano oda yra misri (ziema sausa-riebi, vasara labai riebi).
Pries pora menesiu mane pradejo ziuriai berti T-zona. spuogu maziuku ir giluminiu buvo laaabai daug, atrodziau kaip apsaudyta (MB tas ziauriai nepatiko), kenciau menesi, maniau savaime susitvarkys.
Tai susiemiau ir pradejau gydyti oda. ismeciau krema (naudojau Sebamed), isvis nieko netepiau ant odos, pudra nustojau naudoti. Is pradziu tepiau vietas arbatmedzio EA, bet nelabai padejo, paskui nusipirkau universiteto vaistineje skysti su granulemis nuo spuogu - ryte ir vakare tepiau Tzona juo. Nusipirkau juodojo molio ir 2-3 kartus per savaite dariau kaukes. Veida prausiu ranku darbo muilu su anyziais riebiai odai (atradau si geri pries metus - super pasausina spuogelius).
Jei oda tempia po tokio sausinimo tai vis tiek nieko nenaudojau, kad tik oda butu kuo sausesne.
Is pradziu rezultatu nemaciau, spuogai dar savaite-dvi vis atsirasdavo, bet jau maziau... Ir po dvieju-triju savaiciu pradejo gyti mano oda. Spuogai nekyla  Mano oda ideali

Šiaip tai įdomiai. Mano oda irgi mišri, na be to ir jautri. O vasarą labai riebaluojasi. Na bet jeigu taip sausinčiau odą ir niekuo netepčiau, tai nžn, kas būtų g.gif
Man netgi nuo prausiklių , kuri skirti reibiai odai, oda išsausėja, negaliu tokių naudoti.
O be to, toks metodas kaip ir prieštarauja plačiai apkalbėtam principui: kuo daugiau odą nudžiovini, tuo labiau jinai besigindama riebaluojasi.
Galų gale gal čia kaip kam.
Beje, pagal niką tau jau 30 metų yra , taip? Ar nebijai, kad taip bekovodama prieš riebalavimąsi susigadinsi odą? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 rugsėjo 2009 - 09:33
QUOTE(Ingėnas @ 2009 09 02, 10:31)
Šiaip tai įdomiai. Mano oda irgi mišri, na be to ir jautri. O vasarą labai riebaluojasi. Na bet jeigu taip sausinčiau odą ir niekuo netepčiau, tai nžn, kas būtų g.gif
Man netgi nuo prausiklių , kuri skirti reibiai odai, oda išsausėja, negaliu tokių naudoti.
O be to, toks metodas kaip ir prieštarauja plačiai apkalbėtam principui: kuo daugiau odą nudžiovini, tuo labiau jinai besigindama riebaluojasi.
Galų gale gal čia kaip kam.
Beje, pagal niką tau jau 30 metų yra , taip? Ar nebijai, kad taip bekovodama prieš riebalavimąsi susigadinsi odą?  cool.gif

oj ne, man 24. Jei butu 30, tai abejoju ar mano oda butu riebi... Tada tikrai nesausinciau jos.

Man irgi atrode, kaip cia netepti odos kremu. Anksciau ja trauke po prausimosi, negalejau istverti - butinai turejau tepti kremais. Bet man patare pakenteti ir keleta dienu ir niekuo netepti (kad susinormalizuotu oda). Tikrai po keliu dienu kremo, jau nebereikejo. Oda pasigamina riebalu tiek, kiek jai reikia. Ir nereikia dar papildomai jos riebinti. Ypatingai vasara, kai suaktyveja riebalu issiskirimas.
Man net po veido sveitimo jau nereikia kremuko
Vat ziema jau naudosiu krema... mastau.gif

Manau reikia stebeti oda.. Jei vasara daugiau riebaluojasi, tai kam ja dar labiau riebalinti kremais (ypac tais paciais kaip ir ziema - dvigubai daugiau riebalu issiskyrimo ant veido plius kremas)? mastau.gif Jai pilnai uztenka savo riebalu.
Atsakyti
o kodel toks poziuris,kad kremai tik riebina oda? blink.gif as pvz naudojau kremus kur reguliuoja riebalu isiskyrima,ir juos naudojant oda buna dar matiskesne,neriebesne.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 02, 11:44)
o kodel toks poziuris,kad kremai tik riebina oda?  blink.gif as pvz naudojau kremus kur reguliuoja riebalu isiskyrima,ir juos naudojant oda buna dar matiskesne,neriebesne.

tokiu kremu as negaliu naudoti, nes tada per daug sauseja oda.. labai labai nemalonus jausmas. Asmeniskai man netinka tokie kremai. Kitoms gal tinka. Bet vis tiek manau, kad nuo kremu kemsasi poros, ypac kai oda labai riebi. Tokia jau mano patirtis...
Atsakyti
Ameba, manau turetum nepamirsti, kad ir riebia oda reikia drekinti. Kai odai truksta dregmes, ji dar labiau riebaluojasi ir kyla visokie negerumai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kuri esat bandziusi Academie Hypo Sensible kremus?
Yra fluidas iš šitos serijos mišriai odai.

Atsakyti
QUOTE(ameba+30 @ 2009 09 02, 12:50)
tokiu kremu as negaliu naudoti, nes tada per daug sauseja oda.. labai labai nemalonus jausmas. Asmeniskai man netinka tokie kremai. Kitoms gal tinka. Bet vis tiek manau, kad nuo kremu kemsasi poros, ypac kai oda labai riebi. Tokia jau mano patirtis...

As lygiai taip pat darau,netepu jokiu kremu,nes jie,nors ir drekinamieji,oda dar labiau riebindavo,o dabar ir oda grazesne ir sakyciau is riebios nenaudojant kremu pavirto i normalia,nei sauseja ji nei ka.O vakare tepu tik suplaktine su levometicinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ququte @ 2009 09 02, 15:13)
Sveikos merginos,

gal kuri esat bandziusi Academie Hypo Sensible kremus?
Yra fluidas iš šitos serijos mišriai odai.

Esu bandziusi,mano oda misri. Man siek tiek per daug sausina, vasarai geras, ziemai reikia riebesnio siek tiek. Bet cia manau labai indvidualiai smile.gif
Atsakyti