Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

Pas ką rieboka oda siūlyčiau pabandyti kiaušinių kaukę smile.gif man labai patinka thumbup.gif jei oda laaabai riebi, tada patarčiau dėti po du kartus ir baltymą ir trynį smile.gif

My Webpage naudoti reiktų taip wink.gif

Sėkmės!
Atsakyti
Labas 4u.gif Įdomu, ką veidukui daro kiaušinio trynys? Seniau darydavausi kiaušinio baltymo plius citrinos sultys kaukę. ax.gif Žinau, kad baltymas sutraukia poras ir apdžiovina odą...Tai ir trynys tą pačia f-ją atlieka? Gal žinote? g.gif 4u.gif O jeigu tą pačią funkciją kaip ir baltymas atlieka, tai kam dar juos reikia atskirti, tai yra baltymą ir trynį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 06 18, 18:57)
Pas ką rieboka oda siūlyčiau pabandyti kiaušinių kaukę smile.gif man labai patinka  thumbup.gif  jei oda laaabai riebi, tada patarčiau dėti po du kartus ir baltymą ir trynį smile.gif

My Webpage naudoti reiktų taip wink.gif

Sėkmės!

o tai kaip ta kauke,taip paprastai kiausini paplakus ir tepti ant veiduko g.gif ar dar koki prieda reikia dadeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2009 06 18, 19:31)
Labas 4u.gif  Įdomu, ką veidukui daro kiaušinio trynys? Seniau darydavausi kiaušinio baltymo plius citrinos sultys kaukę. ax.gif  Žinau, kad baltymas sutraukia poras ir apdžiovina odą...Tai ir trynys tą pačia f-ją atlieka? Gal žinote? g.gif  4u.gif  O jeigu tą pačią funkciją kaip ir baltymas atlieka, tai kam dar juos reikia atskirti, tai yra baltymą ir trynį? blush2.gif

Sveikute, kiaušinio trinys yra prisotintas vitamino A, proteino ir hm dar kažkokio gėrio kurio dabar neatsimenu, taigi todėl ir reikia abu wink.gif beje baltymas nuima riebaliuką wink.gif

QUOTE(PUPA13 @ 2009 06 18, 20:03)
o tai kaip ta kauke,taip paprastai kiausini paplakus ir tepti ant veiduko g.gif ar dar koki prieda reikia dadeti  4u.gif

Tiesiog paplak ir dėk smile.gif aišku yra ir kitokių kiaukių kur prieduką reikia dėti o šita tiesiog paprastų paprasčiausia smile.gif

Aš dabar įvairių kaukių daug bandau, tai jei patiks pasidalinsiu 4u.gif

Beje, ką pastebėjau po kiaušinio kaukės, oda švyti, nusiima riebaliukas, būna švelni, bet nerekomenduočiau jei saugot savo įdegį, todėl, kad ši kaukė šiek tiek balina odą, o šiaip visumoje man ji labai patiko, efektas taip pat wink.gif paprasta, greita ir nebrangu, nereikia ilgų terlionių rolleyes.gif
Atsakyti
dariausi siandien kiausinio baltymo ir trynio kaukes, is pradziu baltyma, o po to tryni, tik tryni kazkodel labai slykstu buvo detis doh.gif ir labai nemalonu kai sutraukia visa veida doh.gif bet nebloga kaukyte, reikes dazniau pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad mano oda blizgejo,kol pries visas pudras tepdavausi koki nors krema, o dabar kai nebetepu,tai blizgesys visai neislenda,arba po ilgo laiko nebent g.gif
Atsakyti
tikriausiai netinkama krema pasirenki, arba per daug uztepi, nuo kremo neturi blizget g.gif
Atsakyti
ka tik isbandziau baltymo kauke rolleyes.gif visai fainiai...tikrai oda svelnesne! tikiuosi tikrai riebalus pristabdys... kol kas super man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 06 25, 13:12)
tikriausiai netinkama krema pasirenki, arba per daug uztepi, nuo kremo neturi blizget  g.gif

Koki benaudojau,o ju naudojau daug,tai visada blizgedavo g.gif Patepu krema pries tik tik keleta dienu po stipresnio deginimosi sauleje,nes tada sauseja oda baisiai verysad.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau kelis Fresh Line produktus. Kolkas esu labai patenkinta. Oda pastebimai mažiau blisga, o ir inkštirų bei spuogelių sumažėjo bigsmile.gif Tiesa kosmetiko ne iš pigiųjų, bet natūrali 4u.gif
Atsakyti
Visos temos neskaiciau. Bet gal nebus sunku parasyti kokius kremus naudojate ir kurie patiko? Man aktualiau riebiai odai, nes ne misri ji pas mane. Spuoguota irgi nera, tik inkstiriuku vis atsiranda.
Atsakyti
O kokius tonikus naudojate? ar gal geriau rinktis gaivinamuosius vandenis? g.gif vasarą norėtųsi dažniau pavalyt, atgaivint veiduką, bet tokio kaip besibaigiantis antrą kart nesigundau pirkt, o kito vis neišsirenku ax.gif
Atsakyti