Pas ką rieboka oda siūlyčiau pabandyti kiaušinių kaukę man labai patinka jei oda laaabai riebi, tada patarčiau dėti po du kartus ir baltymą ir trynį
My Webpage naudoti reiktų taip
Sėkmės!
Labas Įdomu, ką veidukui daro kiaušinio trynys? Seniau darydavausi kiaušinio baltymo plius citrinos sultys kaukę. Žinau, kad baltymas sutraukia poras ir apdžiovina odą...Tai ir trynys tą pačia f-ją atlieka? Gal žinote? O jeigu tą pačią funkciją kaip ir baltymas atlieka, tai kam dar juos reikia atskirti, tai yra baltymą ir trynį?
QUOTE(Gabado @ 2009 06 18, 18:57)
Pas ką rieboka oda siūlyčiau pabandyti kiaušinių kaukę man labai patinka jei oda laaabai riebi, tada patarčiau dėti po du kartus ir baltymą ir trynį
Sėkmės!
Sėkmės!
o tai kaip ta kauke,taip paprastai kiausini paplakus ir tepti ant veiduko ar dar koki prieda reikia dadeti
QUOTE(Brilliant @ 2009 06 18, 19:31)
Labas Įdomu, ką veidukui daro kiaušinio trynys? Seniau darydavausi kiaušinio baltymo plius citrinos sultys kaukę. Žinau, kad baltymas sutraukia poras ir apdžiovina odą...Tai ir trynys tą pačia f-ją atlieka? Gal žinote? O jeigu tą pačią funkciją kaip ir baltymas atlieka, tai kam dar juos reikia atskirti, tai yra baltymą ir trynį?
Sveikute, kiaušinio trinys yra prisotintas vitamino A, proteino ir hm dar kažkokio gėrio kurio dabar neatsimenu, taigi todėl ir reikia abu beje baltymas nuima riebaliuką
QUOTE(PUPA13 @ 2009 06 18, 20:03)
o tai kaip ta kauke,taip paprastai kiausini paplakus ir tepti ant veiduko ar dar koki prieda reikia dadeti
Tiesiog paplak ir dėk aišku yra ir kitokių kiaukių kur prieduką reikia dėti o šita tiesiog paprastų paprasčiausia
Aš dabar įvairių kaukių daug bandau, tai jei patiks pasidalinsiu
Beje, ką pastebėjau po kiaušinio kaukės, oda švyti, nusiima riebaliukas, būna švelni, bet nerekomenduočiau jei saugot savo įdegį, todėl, kad ši kaukė šiek tiek balina odą, o šiaip visumoje man ji labai patiko, efektas taip pat paprasta, greita ir nebrangu, nereikia ilgų terlionių
dariausi siandien kiausinio baltymo ir trynio kaukes, is pradziu baltyma, o po to tryni, tik tryni kazkodel labai slykstu buvo detis ir labai nemalonu kai sutraukia visa veida bet nebloga kaukyte, reikes dazniau pasidaryti
tikriausiai netinkama krema pasirenki, arba per daug uztepi, nuo kremo neturi blizget
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 06 25, 13:12)
tikriausiai netinkama krema pasirenki, arba per daug uztepi, nuo kremo neturi blizget
Koki benaudojau,o ju naudojau daug,tai visada blizgedavo Patepu krema pries tik tik keleta dienu po stipresnio deginimosi sauleje,nes tada sauseja oda baisiai
Neseniai nusipirkau kelis Fresh Line produktus. Kolkas esu labai patenkinta. Oda pastebimai mažiau blisga, o ir inkštirų bei spuogelių sumažėjo Tiesa kosmetiko ne iš pigiųjų, bet natūrali
Visos temos neskaiciau. Bet gal nebus sunku parasyti kokius kremus naudojate ir kurie patiko? Man aktualiau riebiai odai, nes ne misri ji pas mane. Spuoguota irgi nera, tik inkstiriuku vis atsiranda.