Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

QUOTE(Garbanike @ 2009 02 18, 23:03)
As taip pat sakiau kad tokio brudo negersiu, bet tenka, irgi gydymui.  Man tai sakes kaip noras dinges  doh.gif  smileysex.gif  Vyras manimi praeita men pasidziauge tik du ar tris kartus  unsure.gif  Beje, pas mane labai labai menkos menesines cia nuo KT?  g.gif

Garbanike, nuo KT būna tokios mėnesinės, girdėjau jas kažkas netikrom vadina rolleyes.gif
Man su noru mylėtis kol kas viskas gerai, bet gal čia todėl, kad tik mėnesį geriu...Šiandien gersiu tą paskutiniąją 4-ą placebo tabletę, bet nesusergu ir jau nerimauti imu..Inf.knygutėj radau, kad 2 mėnesius nesusirgti dar nieko tokio, tai gal dar palūkėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ika_ @ 2009 02 19, 16:33)
Garbanike, nuo KT būna tokios mėnesinės, girdėjau jas kažkas netikrom vadina rolleyes.gif
Man su noru mylėtis kol kas viskas gerai, bet gal čia todėl, kad tik mėnesį geriu...Šiandien gersiu tą paskutiniąją 4-ą placebo tabletę, bet nesusergu ir jau nerimauti imu..Inf.knygutėj radau, kad 2 mėnesius nesusirgti dar nieko tokio, tai gal dar palūkėsiu  ax.gif

O as vakar paskutine tablete isgeriau, sian jau nauja pakuote pradesiu smile.gif idomu, ar cia normalu tos "netikros menesines" ar reik nerimaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 02 19, 17:15)
O as vakar paskutine tablete isgeriau, sian jau nauja pakuote pradesiu smile.gif  idomu, ar cia normalu tos "netikros menesines" ar reik nerimaut g.gif

Manau dar pabaik šią pakuotę ir jei jausi, kad kažkas gal negerai, nerimui numalšinti nukeliauk pas savo ginekologę.
Kelintą tabletę išgėrusi susirgai?
Atsakyti
QUOTE(_Ika_ @ 2009 02 19, 17:46)
Manau dar pabaik šią pakuotę ir jei jausi, kad kažkas gal negerai, nerimui numalšinti nukeliauk pas savo ginekologę.
Kelintą tabletę išgėrusi susirgai?

Susirgau per 27 tablete. 4u.gif Taip ir reiks padaryt, kad galvos sau be reikalo nesukciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2009 02 19, 17:56)
Susirgau per 27 tablete.  4u.gif  Taip ir reiks padaryt, kad galvos sau be reikalo nesukciau  rolleyes.gif

Ir thumb_yello.gif Pagaliau irgi sulaukiau šventės smile.gif per 27 tabletės gėrimo dieną.Eina sau, kaip palengvėjo thumbup.gif , nes prisigalvot spėjau visą dieną, jog nėščia ir + gerdama tabletes galėjau pakenkti vaikui...
Atsakyti
As pirma pakuote kai geriau irgi per 27 sulaukiau savo mmmm... o jau irgi nerimas apemes buvo wink.gif
Dabar visuomet anksciau buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2009 02 20, 08:40)
As pirma pakuote kai geriau irgi per 27 sulaukiau savo mmmm... o jau irgi nerimas apemes buvo wink.gif
Dabar visuomet anksciau buna smile.gif

Vivaflame, o kaip tavo mmm, tokios „netikros“ ar panašios kaip nenaudojus KT? Man taip kaip ir Garbanikei neaiškios kažkokios blush2.gif
Atsakyti
aha, tikrai tokios neaiskios
Anksciau budavo normalios, o dabar net nesmagu rasyt
tik rudos isskyros, o kraujo ne laso
Atsakyti
Nu va ir as pradesiu gert Yaz. Anksciau geriau Yarina, bet po gimdymo per menesines stipriai kraujuoju, tai gyd. patare pabandyt Yaz. Bus matyt kai baigsiu pakuote.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif , geriu Jazminele, bet planuoju pereit prie Yaz, nes man patiko tas, kad nėra dienų be tablečių ax.gif , mano ginekologas sakė, kad problemų jokių, galiu keist, bet kitose temose prisiskaičiau, kad reikia geriau pradėt gert, kai tik baigsis Jazminele, nes buvo pastojusių, kai darė pertrauką, ginekologas sako, kad čia nesąmonė, gal jūs buvot susidūrusios su tokia situacija? Kaip geriau pasielgt?
Atsakyti
Pas mane siandien, likus dar pusei pakuotes iki pabaigos, prasidejo mm Vakar galvojau , kad tik siaip teplioja, bet siandien pasirodo normalios mm blink.gif nezinau, ka galvot ir daryt. Ar kam nors yra buve taip?
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2009 02 21, 21:34)
aha, tikrai tokios neaiskios
Anksciau budavo normalios, o dabar net nesmagu rasyt
tik rudos isskyros, o kraujo ne laso

Va va, man tas pats ir tik 2 dienas vietoj 6-7 g.gif
Atsakyti