QUOTE(neimanoma @ 2009 01 27, 15:25)
jau vienuolikta diena geriu yaz. Pradejau nuo pirmos mensiniu dienos, bet vis dar teplioja. Nezinau, ar cia susitvarkys, ar reikia keisti kitomis.... o gal del to, kad ilga laika negeriau KT ir vel pradejau. Gal kitom taip buvo?
Na as ne apie YAZ konkreciai, bet yra naturalu, kad pradejus vartoti teplioja.. net menesi Ypac jei po ilgo nevartojimo.. tai manyciau susitvarkys viskas.
QUOTE(Laksmi @ 2008 09 24, 15:06)
Sveikos, merginos,
Ar bandėte kuri šias naujas tabletes? Jų sudėtis tokia pati, kaip Yasminelle, tik jos geriamos 24 dienas (veiksmingos tabletes) ir 4 dienas papildomai (neveiksmingos tabletės). Šiuo metu geriu Yasmin, bet del pašalinio poveikio ieškau ko nors tinkamesnio. Gyvenu ne Lietuvoje, ir dėl kažkokių stebuklingų priežasčių čia Yasminelle neparduodamos
as gyvenu anglijoi, pas mus yra jazmin gal cia tos pacios, as geriau bet jau daugiau negersiu, nes pasidariau apatiska vyrams kam jas gerti jei ir taip nenori sekso o be sekso tai ir apsaugos nereikia
Ar bandėte kuri šias naujas tabletes? Jų sudėtis tokia pati, kaip Yasminelle, tik jos geriamos 24 dienas (veiksmingos tabletes) ir 4 dienas papildomai (neveiksmingos tabletės). Šiuo metu geriu Yasmin, bet del pašalinio poveikio ieškau ko nors tinkamesnio. Gyvenu ne Lietuvoje, ir dėl kažkokių stebuklingų priežasčių čia Yasminelle neparduodamos
Ash taip pat galvoju pradeti gerti YAZ del spuogu
bet kad tik svoris nepradetu augti. Skaiciau apie jas, kad tai naujos kartos kontraceptines piliules su mazu hormonu kiekiu ir svoris kisti neturetu.
Bet dar vistiek pirma su gydytoju pasitarsiu
gal ka geresnio ar tinkamesnio pasiulys...
Mane labai kankina spuogai...
Nei vienai svoris nepakito nuo YAZ?
bet kad tik svoris nepradetu augti. Skaiciau apie jas, kad tai naujos kartos kontraceptines piliules su mazu hormonu kiekiu ir svoris kisti neturetu.
Bet dar vistiek pirma su gydytoju pasitarsiu
gal ka geresnio ar tinkamesnio pasiulys...
Mane labai kankina spuogai...
Nei vienai svoris nepakito nuo YAZ?
Man eme kristi svoris, labai nezymiai, as kaip tik ir turejau virsvorio, zodziu viskas i gera
O be to pastebejau kad ir veido oda tapo lygesne, nes spuogai tai vargindavo nuolat
Man jospatinka, tik va tikrai deficitas nusipirkt, o ir kaina panasi i kosmine. Juk 57 LT kainuoja...
O be to pastebejau kad ir veido oda tapo lygesne, nes spuogai tai vargindavo nuolat
Man jospatinka, tik va tikrai deficitas nusipirkt, o ir kaina panasi i kosmine. Juk 57 LT kainuoja...
ta kortele labai lengva isigyti, tiesiog nueini i Eurovaistine, paprasai anketos, ji dazniausiai jau buna padeta ant prekystalio, ja uzpildai, ir paduodi vaistininkei, tada ji ja aktyvuoja Labai naudinga ja tureti, as si menesi kai pirkau KT su sia kortele gavau 5 Lt nuolaida
Laba, uzsimaniau ir as padiskutuoti sia tema
Kaip tik siandien ir as nusipirkau KT YAZ, nes gydytoja man jas rekomendavo spuogu gydimui. Iki sio geriau Femine 35, bet gydytoja patikino,kad sitos KT geresnes. Gal kuri is asmenines patirties galetu pasakyti ar verta keisti?
Kaip tik siandien ir as nusipirkau KT YAZ, nes gydytoja man jas rekomendavo spuogu gydimui. Iki sio geriau Femine 35, bet gydytoja patikino,kad sitos KT geresnes. Gal kuri is asmenines patirties galetu pasakyti ar verta keisti?
As is savo asmenines patirties galiu pasakyti tik tiek, kad pradejau gert ja, man regisjau 3 men geriu, irkazkaip pastebejau, kad veido oda tapo grazesne, nes spuogai visuomet vargino, visoki paraudimai budavo, aplink nosi , irt.t.t.t
O dabar vis ziuriu i vidrodi, kazkaip tolia lygi opda atrodo, maziau visokiu spuogeliu,nors yra keli dar vis atsiranda
bet tikrai pastebejau pati kad i gera puse, nors ir nesupratau kad nuo KT
Tik cia paskaicius pagalvojau kad nuo JU
O dabar vis ziuriu i vidrodi, kazkaip tolia lygi opda atrodo, maziau visokiu spuogeliu,nors yra keli dar vis atsiranda
bet tikrai pastebejau pati kad i gera puse, nors ir nesupratau kad nuo KT
Tik cia paskaicius pagalvojau kad nuo JU
Labas visoms Paskaičius temą tapo aišku, kad ne mano vienos dalia tapo gerti KT YAZ cistos gydymui, o iki tol sakiau- NIEKADA negersiu KT, prisipjaudžiau į šulinį...
Dbr geriu tas placebo tabletes, laukiu susirgimo, iki šiol kankino baisingi PMS, dabar jų nejaučiu, veido oda taip pat tapo gražesnė, na bet atsirado tas nelemtas sausumas mylintis... Negana to, kad tokios brangios tabletės, dar ir lubrikantui teks skirti lt. Svarbiausia išsigydyt greičiau nuo tos cistos ir manau mesiu aš jas
Dbr geriu tas placebo tabletes, laukiu susirgimo, iki šiol kankino baisingi PMS, dabar jų nejaučiu, veido oda taip pat tapo gražesnė, na bet atsirado tas nelemtas sausumas mylintis... Negana to, kad tokios brangios tabletės, dar ir lubrikantui teks skirti lt. Svarbiausia išsigydyt greičiau nuo tos cistos ir manau mesiu aš jas
QUOTE(_Ika_ @ 2009 02 18, 16:32)
Labas visoms Paskaičius temą tapo aišku, kad ne mano vienos dalia tapo gerti KT YAZ cistos gydymui, o iki tol sakiau- NIEKADA negersiu KT, prisipjaudžiau į šulinį...
As taip pat sakiau kad tokio brudo negersiu, bet tenka, irgi gydymui. Man tai sakes kaip noras dinges Vyras manimi praeita men pasidziauge tik du ar tris kartus Beje, pas mane labai labai menkos menesines cia nuo KT?