Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

jau vienuolikta diena geriu yaz. Pradejau nuo pirmos mensiniu dienos, bet vis dar teplioja. Nezinau, ar cia susitvarkys, ar reikia keisti kitomis.... o gal del to, kad ilga laika negeriau KT ir vel pradejau. Gal kitom taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2009 01 27, 15:25)
jau vienuolikta diena geriu yaz. Pradejau nuo pirmos mensiniu dienos, bet vis dar teplioja. Nezinau, ar cia susitvarkys, ar reikia keisti kitomis.... o gal del to, kad ilga laika negeriau KT ir vel pradejau. Gal kitom taip buvo?

Na as ne apie YAZ konkreciai, bet yra naturalu, kad pradejus vartoti teplioja.. net menesi smile.gif Ypac jei po ilgo nevartojimo.. tai manyciau susitvarkys viskas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laksmi @ 2008 09 24, 15:06)
Sveikos, merginos,

Ar bandėte kuri šias naujas tabletes? Jų sudėtis tokia pati, kaip Yasminelle, tik jos geriamos 24 dienas (veiksmingos tabletes) ir 4 dienas papildomai (neveiksmingos tabletės). Šiuo metu geriu Yasmin, bet del pašalinio poveikio ieškau ko nors tinkamesnio. Gyvenu ne Lietuvoje, ir dėl kažkokių stebuklingų priežasčių čia Yasminelle neparduodamos  doh.gif
as gyvenu anglijoi, pas mus yra jazmin gal cia tos pacios, as geriau bet jau daugiau negersiu, nes pasidariau apatiska vyrams 4u.gif kam jas gerti jei ir taip nenori sekso o be sekso tai ir apsaugos nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Ash taip pat galvoju pradeti gerti YAZ del spuogu smile.gif
bet kad tik svoris nepradetu augti. Skaiciau apie jas, kad tai naujos kartos kontraceptines piliules su mazu hormonu kiekiu ir svoris kisti neturetu.
Bet dar vistiek pirma su gydytoju pasitarsiu rolleyes.gif
gal ka geresnio ar tinkamesnio pasiulys...

Mane labai kankina spuogai... verysad.gif
Nei vienai svoris nepakito nuo YAZ?
Atsakyti
Man eme kristi svoris, labai nezymiai, as kaip tik ir turejau virsvorio, zodziu viskas i gera
O be to pastebejau kad ir veido oda tapo lygesne, nes spuogai tai vargindavo nuolat wink.gif

Man jospatinka, tik va tikrai deficitas nusipirkt, o ir kaina panasi i kosmine. Juk 57 LT kainuoja...
Atsakyti
na del kainos, vakar eurovaistinej pirkau su medaus kortele sumokejau 48,90 berods 4u.gif nors tik antras menuo kaip geriu, bet svoris dar nekito, tik neliko baisiuju PMS rolleyes.gif
Atsakyti
ta kortele labai lengva isigyti, tiesiog nueini i Eurovaistine, paprasai anketos, ji dazniausiai jau buna padeta ant prekystalio, ja uzpildai, ir paduodi vaistininkei, tada ji ja aktyvuoja smile.gif Labai naudinga ja tureti, as si menesi kai pirkau KT su sia kortele gavau 5 Lt nuolaida smile.gif
Atsakyti
Laba, uzsimaniau ir as padiskutuoti sia tema smile.gif
Kaip tik siandien ir as nusipirkau KT YAZ, nes gydytoja man jas rekomendavo spuogu gydimui. Iki sio geriau Femine 35, bet gydytoja patikino,kad sitos KT geresnes. Gal kuri is asmenines patirties galetu pasakyti ar verta keisti?
Atsakyti
As is savo asmenines patirties galiu pasakyti tik tiek, kad pradejau gert ja, man regisjau 3 men geriu, irkazkaip pastebejau, kad veido oda tapo grazesne, nes spuogai visuomet vargino, visoki paraudimai budavo, aplink nosi , irt.t.t.t
O dabar vis ziuriu i vidrodi, kazkaip tolia lygi opda atrodo, maziau visokiu spuogeliu,nors yra keli dar vis atsiranda
bet tikrai pastebejau pati kad i gera puse, nors ir nesupratau kad nuo KT
Tik cia paskaicius doh.gif pagalvojau kad nuo JU
Atsakyti
Mane kas dziugina del situ KT, kad nera nuotaiku svyravimu, nes su Yasminelle tai buvo kazkas baisaus, noredavosi suest kiekviena, kuris pakalbina doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Paskaičius temą tapo aišku, kad ne mano vienos dalia tapo gerti KT „YAZ“ cistos gydymui, o iki tol sakiau- NIEKADA negersiu KT, prisipjaudžiau į šulinį... rolleyes.gif
Dbr geriu tas placebo tabletes, laukiu susirgimo, iki šiol kankino baisingi PMS, dabar jų nejaučiu, veido oda taip pat tapo gražesnė, na bet atsirado tas nelemtas sausumas mylintis... doh.gif Negana to, kad tokios brangios tabletės, dar ir lubrikantui teks skirti lt. unsure.gif Svarbiausia išsigydyt greičiau nuo tos cistos ir manau mesiu aš jas g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ika_ @ 2009 02 18, 16:32)
Labas visoms  smile.gif  Paskaičius temą tapo aišku, kad ne mano vienos dalia tapo gerti KT „YAZ“ cistos gydymui, o iki tol sakiau- NIEKADA negersiu KT, prisipjaudžiau į šulinį... rolleyes.gif
Dbr geriu tas placebo tabletes, laukiu susirgimo, iki šiol kankino baisingi PMS, dabar jų nejaučiu, veido oda taip pat tapo gražesnė, na bet atsirado tas nelemtas sausumas mylintis... doh.gif Negana to, kad tokios brangios tabletės, dar ir lubrikantui teks skirti lt. unsure.gif Svarbiausia išsigydyt greičiau nuo tos cistos ir manau mesiu aš jas  g.gif  smile.gif

As taip pat sakiau kad tokio brudo negersiu, bet tenka, irgi gydymui. Man tai sakes kaip noras dinges doh.gif smileysex.gif Vyras manimi praeita men pasidziauge tik du ar tris kartus unsure.gif Beje, pas mane labai labai menkos menesines cia nuo KT? g.gif
Atsakyti