Aš vartoju antrą mėnesį, ir šiaip esu visai patenkinta, veido oda gražėja, ne tokia pikta būnu per pms, mėnesinės trunka trumpiau, noras toli gražu nedingo, tik kamuoja sausros, tad vaikinas turi pasistengt, kad susijaudinčiau tiesa, buvau išsigandus, nes vėlavo mėnesinės, bet paskaičiau kad nebūtinai gali prasidėti geriant pirmąją placebo tabletę, tad palaukiau, ir dabar jau rami
Sveikos nuo kito menesio ir as pradesiu sias kt gerti, cia bus mano pirmosios, israse del issiderinusio ciklo, plius itaria, jog viena kiauside policistine:) bet didziausia priezastis veido oda tikiuosi viskas bus gerai man 20m.
Na, gal dar bus kokių atsiliepimų apie šias KT?
Sveikos, gal yra tokių, kurios ilgai vartojo KT YAZ ir jau atsisakė jų? AŠ vartojau virš 2 metų, tada puse metų nevartojau, bet vėl atsirado kraujavimas nonstop, tai teko vėl pradėt gert, dabar geriu po tos puse metų pertraukos kokius 9 mėnesius. Ir dalykas toks, man endokrinologas liepė mesti ir sakė išgydys mane be kt nuo tų policistinių kiaušidžių, tai jau kaip ir beveik mėnesį negeriu, kažkada turi mėnesinės prasidėt, o bėda tokia. Nežinau nuo ko, bet jaučiu spaudimą pilvo apačioje, pykina ( bet nevemiu) speneliai visiškai pasikeitė, padidėję patamsėję, jautrūs, ir man šiaip paranoja jau, kad galiu būti nėščia. Galit pasakyt, ar tai normalu? Nes jei dar man mėnesinės užvėluos tai išvis infarktą gausiu, nes visa mano lovos patirtis visą laiką buvo su kt, todėl prie prezervatyvų esu nepripratus ir nelabai jais pasitikiu, gal man ta paranoja dėl to, bet baisiausia, kad visi simptomai labai kažkaip panašūs, aišku, kelių nėra, bet jeigu ir jie atsiras tai net nežinau... Pasakykit kad yra tokių, kurioms metus kt buvo panašiai...
Jungiuosi ir as I jusu buri. Nuo siandien pradejau gerti yaz. Jusu pasisakymai neramina. bet neplanuoju pasilikti prie ju ilgam. Ligos pasitrauks ir baigsiu
Rašiau komentarą logesto temoje.
Ištyrinėjau visų KT kainas ir pasirinkau Velgyn (tas pats kas Yasminele tik beveik 15 lt pigesnis, žiūrėsim kaip bus... )
Bet kažkaip nedžiugina atsiliepimai :/
Ištyrinėjau visų KT kainas ir pasirinkau Velgyn (tas pats kas Yasminele tik beveik 15 lt pigesnis, žiūrėsim kaip bus... )
Bet kažkaip nedžiugina atsiliepimai :/