Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

Vartoju 8 mėn. Svoris nesikeičia, celiulitas matomesnis, galva kartais svaigsta, mėnesinės trumpesnės, noras- prapuolė visai doh.gif . Galvoju nutraukt ir dėtis spiralę.
Atsakyti
Aš vartoju antrą mėnesį, ir šiaip esu visai patenkinta, veido oda gražėja, ne tokia pikta būnu per pms, mėnesinės trunka trumpiau, noras toli gražu nedingo, tik kamuoja sausros, tad vaikinas turi pasistengt, kad susijaudinčiau 4u.gif tiesa, buvau išsigandus, nes vėlavo mėnesinės, bet paskaičiau kad nebūtinai gali prasidėti geriant pirmąją placebo tabletę, tad palaukiau, ir dabar jau rami thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif nuo kito menesio ir as pradesiu sias kt gerti, cia bus mano pirmosios, israse del issiderinusio ciklo, plius itaria, jog viena kiauside policistine:) bet didziausia priezastis veido oda doh.gif tikiuosi viskas bus gerai smile.gif man 20m. smile.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...-23-moterys.htm
Atsakyti
Na, gal dar bus kokių atsiliepimų apie šias KT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 04 11, 09:13)

Kiek jau laiko vartojat? smile.gif
Atsakyti
Na ką, baigiau pirmąjį mėnesį.. Išgėrus paskutinė aktyvią tabletę, kitą dieną tepliojo, bet tik vieną dieną, tai gal čia ne mėnesinės tokios trumpos buvo. Kaip rašo, turi prasidėti 3-4 dieną baltų tablečių, tai ryt-poryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 14 spalio 2013 - 12:29
Jei kam būtų aktualua, Camelia vaistinėje 13-15 val. su jų kortele 20 proc. nuolaida, dėžutė YAZ išeina apie 36 Lt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra tokių, kurios ilgai vartojo KT YAZ ir jau atsisakė jų? AŠ vartojau virš 2 metų, tada puse metų nevartojau, bet vėl atsirado kraujavimas nonstop, tai teko vėl pradėt gert, dabar geriu po tos puse metų pertraukos kokius 9 mėnesius. Ir dalykas toks, man endokrinologas liepė mesti ir sakė išgydys mane be kt nuo tų policistinių kiaušidžių, tai jau kaip ir beveik mėnesį negeriu, kažkada turi mėnesinės prasidėt, o bėda tokia. Nežinau nuo ko, bet jaučiu spaudimą pilvo apačioje, pykina ( bet nevemiu) speneliai visiškai pasikeitė, padidėję patamsėję, jautrūs, ir man šiaip paranoja jau, kad galiu būti nėščia. Galit pasakyt, ar tai normalu? Nes jei dar man mėnesinės užvėluos tai išvis infarktą gausiu, nes visa mano lovos patirtis visą laiką buvo su kt, todėl prie prezervatyvų esu nepripratus ir nelabai jais pasitikiu, gal man ta paranoja dėl to, bet baisiausia, kad visi simptomai labai kažkaip panašūs, aišku, kelių nėra, bet jeigu ir jie atsiras tai net nežinau... Pasakykit kad yra tokių, kurioms metus kt buvo panašiai...
Atsakyti
Jungiuosi ir as I jusu buri. Nuo siandien pradejau gerti yaz. Jusu pasisakymai neramina. unsure.gif bet neplanuoju pasilikti prie ju ilgam. Ligos pasitrauks ir baigsiu ax.gif
Atsakyti
Na ka, 4 pakelis baigtas, salutiniu poveikiu dideliu nejauciu, svoris neauga, nieko neskauda, nuotaiku kaitos nera ir pan., Tik paskutines kelios mm negausios, pateplioja 3 dienas siek tiek ir viskas. Nors cia gal nera blogai rolleyes.gif susergu 3-4 placebo tableciu diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 07 sausio 2014 - 20:47
Rašiau komentarą logesto temoje.

Ištyrinėjau visų KT kainas ir pasirinkau Velgyn (tas pats kas Yasminele tik beveik 15 lt pigesnis, žiūrėsim kaip bus... )

Bet kažkaip nedžiugina atsiliepimai :/
Atsakyti