Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos KT Yaz 24+4

nu va, tik pasigyriau, kad viskas fantastika ir prasidėjo blink.gif
man vis tepliodavo po truputį, nu bet tikrai truputį, tai aš nė nelaikiau to kažkokiu minusu, nes visgi pati paradžia ten ir blah blah, bet va užvakar tiek kraujo buvo, kad maniau, jog mm vėl prasidėjo blink.gif blink.gif bet pora val truko ir baigėsi viskas. ir vėl viskas gerai.. tai nežinau kaip čia ir reaguot dabar doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif KT Yaz naudoju jau ilgiau negu metus. Ką aš galiu pasakyti... na teigiamos savybės tai būtų tokios : 1. labai patogu jas vartoti ( seniau gėriau kitas, beje, man tik 18,šitas pradėjau tik dėl policistinių kiaušidžių), nes su anksčiau vartotom vis pasimesdavau ar išgėriau ar ne ir panašiai 2. tikrai reguliarios mėnesinės, nuo pat vartojmo pradžios jokių problemų su tuo nebuvo 3. tik truptuėlį skausmingos mėnesinės ( na, manęs tai nenervina, nes kai nevartojau kt aš keturiom šliaušdavau iš skausmo) .4. NESIKAUPIA SKYSČIAI kūne, kai gėriau pirmasias KT atrodžiau kaip sunkvežimis, gerdama šitas vėl sugrįžau į savo smulkų kūno sudėjimą, o kas padidėjo, tai tik krūtinė, nes užpakalis liko nepaliestas. Neigiamos savybės : dabar jau susinormalizavo, bet pradžioje buvo žvėriška nuotaikų kaita. Kai juokaudavo aplinkiniai " kas tau čia dabar su tom nuotaikom, gal nėščia?" O mėnesinių gausumas nepakito, kaip buvo gausios taip ir liko. Irrrrr IŠSKYROS.

Prašau, tos, kurios jau ilgiau nei puse metų vartoja Yaz, pasakykit, yra pas jus išskyrų, kokios jos spalvos, ar niežti?

Taip taip, gali sakyt, kad " tau kandidozė turbūt tada, jei niežti" puikiai žinau kas tai yra, kankinuosi jau nuo tada kai nevartojau KT su ta kandidoze, ir šiaip žaizda ant gimdos kaklelio buvo, ją išgydė, kandidozė ir jau geriau laikosi, bet išskyros... taip ir nesuprantu, ar čia grybelis prisideda prie to ar kas ( pas ginekologą aš nuolatinė lankytoja, jis nenustato niekaip mano išskyrų priežasties, plaunu visokiais TANTUM ROSA, ir t.t. ir nieko...)... nes tikrai pasiilgau higieniškumo jausmo... dėl grybelio negaliu įklotų naudoti, o amžinai suteptos kelnaitės tikrai nėra malonu, ypač kelionėję.. o pasikeisti juk nesiveši 20 triusikų, kad kelis po dieną sunešiotum.... Žodžiu... paskaykit kai psu jūsų išskyrom?

Ir norėčiau patarimo, jei aš išsiaiškinsiu kad išskyros gali būt nuo KT Yaz, galbūt keisiu KT, prie vartojimo prisiderinsiu, gal nepraleidinėsiu tų tablečių kaip seniau, BET, YAZ pagarsėjęs šiaip yra dėl to, kad nekaupia skysčių... gal yra panašių KT dėl nesikaupia skysčių kūne? Nes aš mažiausiai noriu būti bačka... esu žemo ūgio, man dideli apvalumai nelabai tinka, galbūt dar ir dėl to KT YAZ nekeičiu į nieką, nes jis leido man išlikt savų formų.
Atsakyti
Vartoju beveik metus.

Maisto porcijos tikrai nepadidėjo, maitinimosi įpročių nepakeičiau, o per KT vartojimo laikotarpį priaugau 5 kg. - šios KT pridėjo man 5 kg ir visus ant šlaunų ir užpakalio. unsure.gif Pati jaučiu kaip kaupiasi organizme skysčiai, celiulitas irgi išvešėjo gan ryškiai. Iki KT YAZZ to beveik nebuvo.

Daugiau jokių minusų- mmm sureguliavo tobulai, iš labai gausių jos patapo "vos įžiūrimos". Taip padėjo išsigydyti mažakraujystę. Nuotaikų kaitų, odos problemų nesukėlė. Žodžiu jokių kitokių pašalinių veiksnių.
Vienintelis ir didžiausias minusas- papildomi kilogramai.
Atsakyti
Sveikos merginos!

Jau savaitė geriu šias KT. Jas paskyrė mano ginekologė, kad atostogų metu nukelčiau mmm pradžią. Viskas būtų kaip ir pakenčiamai, tik kad išsipūtė pilvas, sutriko virškinimas ir kas kiek laiko užeina stiprūs skausmai pilvo ir nugaros apačioj . Atrodo menkniekis, bet labai gadina nuotaiką, nes jaučiuos dvigubai storesnė nei buvau prieš KT ir dar tas skausmas.

Šie šalutiniai poveikiai minimi kaip reti, bet norėjau paklaust, gal ir Jums teko su tuo susidurt? Jei taip, ar yra tikimybė, kad neilgai trukus praeis? (ilgai gert neketinu, mesiu, kai grįšiu iš atostogų). Nes net kyla mintis imt ir nutraukt tuos KT, bet sirgt per atostogas irgi nesinori (mano mmm labai skausmingos, ilgos ir gausios, o atostogos nusimato labai aktyvios).
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noriu pasikonsultuoti. Žodžiu, geriu KT Yaz kokius 6 mėnesius. Jas man patarė ginekologė dėl didžiulių skausmų per menstruacijas. Taigi viskas buvo puiku. Menstruacijų skausmai dingo, šalutinių poveikių kaip ir jokių, mėnesinės silpo, silpo, kol .... visai ėmė ir išnyko. Jau praėjusį mėnesį galėčiau sakyti, kad jų nebuvo, bet nors vieną dieną patepliojo. Bet neėmiau į galvą per daug, nes ir anksčiau, geriant kitas KT buvo vieną mėnesį, kad mėnesinės neprasidėjo, bet pasui viskas ėjosi sava vaga. Buvau iškart prisistačius pas gydytoją, ji sakė, kad kartais taip būna ir kad čia nieko baisaus. O šį kartą, baigus pakuotę - išvis nieko. Prisigąsdinau, kad pastojau, bet testas neigiamas, o ir šiaip realiai nelabai iš kur galėjau būti nėščia. Pas daktarę eisiu 4-dienį, tačiau nervas ima, nežinau, kas čia gali būti. Bijau pražilti iki tol. Tablečių gerti nenustojau, pradėjau naują pakelį, ekstra atveju - nustosiu. Gal kažkam yra panašiai nutikę? Ar žino galimą priežastį? Ačiūūūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvuzhe @ 2012 07 10, 01:30)
Sveikos merginos!

Jau savaitė geriu šias KT. Jas paskyrė mano ginekologė, kad atostogų metu nukelčiau mmm pradžią. Viskas būtų kaip ir pakenčiamai, tik kad išsipūtė pilvas, sutriko virškinimas ir kas kiek laiko užeina stiprūs skausmai pilvo ir nugaros apačioj . Atrodo menkniekis, bet labai gadina nuotaiką, nes jaučiuos dvigubai storesnė nei buvau prieš KT ir dar tas skausmas.

Va, va, ir aš dėl to paties pradėjau vartoti. Kadangi pirma pakuotė, tai susirgau savo laiku, tik aišku ne taip gausiai. Bet jau visa savaitė, kaip teplioja, o išvažiuot ketvirtadienį. Galvoju ar nustos, ar reik imtis kokių priemonių, pvz vitaminą C gert? Pilvą ir man paskauda, bet pakenčiamai.
Atsakyti
Geriau beveik 3m del PKS. Ka galiu pasakyti, pradejo mm metu skaudeti ziauriai, ko seniau nebuvo, vis kisdavo susirgimo data, viena men geriant 2 baltaja placebo tablete, kita karta jau isvis tik kita pakuote ipusejus. Ginekologe vis stebedavos, kaip cia tokios geros KT tau gali netikti, kitom gerai, tau ne... baiges tuo, kad isvykus i uzsieni isvis sirgti nustojau. Pakeiciau ginekologe, pakeiciau KT ir jokiu bedu thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir mėnesį naudoju YAZ, tai kol kas dar adaptacinis periodas. BEt irgi pirmą mėn. patepliojo vis sad.gif Ir nuotaikų kaita labai jautėsi, galiu apsiverkti dėl beleko smile.gif Daugiau jokių šalutinių poveikių nejaučiu. Susirgau kaip ir pagal "Planą". Tikiuosi tepliojimai baigsis, nes tikrai labai nepatogu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2012 07 28, 10:39)
Va, va, ir aš dėl to paties pradėjau vartoti. Kadangi pirma pakuotė, tai susirgau savo laiku, tik aišku ne taip gausiai. Bet jau visa savaitė, kaip teplioja, o išvažiuot ketvirtadienį. Galvoju ar nustos, ar reik imtis kokių priemonių, pvz vitaminą C gert? Pilvą ir man paskauda, bet pakenčiamai.

Žinot, o man taip ir neišnyko tie tepliojimai, kol nenustojau vartot KT sad.gif Kadangi buvo atostogų metas, tai ne tik mm nenusikėlė (vis tiek susirgau pagal planą, tik tiek, kad ne taip skausmingai), bet dar ir tie tepliojimai ištisas 2 sav. labai erzino. Taip nė ežere normaliai pasimadyt neteko (atostogavom prie vandens) doh.gif
Na, bet ką padarysi, svarbu atostogos buvo šaunios, tikiuosi, Jūsų taip pat (kaip supratau, irgi vartojot dėl tos pačios priežasties wink.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvuzhe: 24 rugpjūčio 2012 - 15:50
Vartoju KT 2 metus, priaugau svorio apie 5-6 kg. ir visi sekmingai nutupe ant slaunu ir sedmenu. doh.gif Celiulitas kaip pas mociute doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ar dar yra vartojanciu Yaz?
Atsakyti
QUOTE(neimanoma @ 2013 03 20, 15:34)
Sveikos, merginos, ar dar yra vartojanciu Yaz?

Yra smile.gif
Atsakyti