Perku internetinėse pardose gap, gymboree..Siaip brangoka, tai shoponuos tik kai geri ispradvimai buna..
QUOTE(spyglyte @ 2009 02 28, 12:18)
As perku ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de. Jau kokius 3 metus perku, nesu nusivylus ir sutaupiau labai nemazai pinigeliu
as irgi pradejau ebay pirktis viskas zyyyyyyyyyymiai pigiau
QUOTE(giedruteliux @ 2009 02 27, 19:49)
Drabuzelius as irgi perku uzsienio internetinese parduotuvese. Labai patinka www.Marks&Spencer.uk
Taciau pirmam vaikui visus reikalingus daiktelius pirkau www.babymarket.lt puslapyje. Net turime VIP kliento statusa ir antrajam vaikeliui pirksiu jau su 10% nuolaida
Taciau pirmam vaikui visus reikalingus daiktelius pirkau www.babymarket.lt puslapyje. Net turime VIP kliento statusa ir antrajam vaikeliui pirksiu jau su 10% nuolaida
O kiek kainuoja parsiuntimas is tos angliskos parduotuves? Ir ar kokybe gera rubeliu?
Oficialiose parduotuvese neperku, bet todel, kas viska galima nusipirkti pigiau SM skelbimu lentoje. Ten perku beveik viska
nan tai patinka pasipirkti internetinese parduotuvese ne vien todel, kad ten gali apsipirkti pigiau, bet man patinka, kad yra issamus aprasymai - tikroje pardauotuveje sunku suprasti, kad daro vienas ar kitas daiktas, kam skirtas tas ar anas, patogus pristatymas i namus (ziema tikrai nesinori su mazyliu lakstyti po parduotuves, kur pilna bacilu)
Man didesnio malonu teikia narsymas internete ir ieskojimas geros prekes nei slankiojimas po parduotuves. www.babymarket.lt yra musu pagrindine parduotuve, kur daugeli dalyku jau isigyjom
Pirkau iš Babymarket kėdutę.
praziurejau jusu duotus adresiukus ir nusivyleu lietuviskom e parduotuvem prekes tikrai nera pigios kaip jus ce rasot turbut lyginat paprastu parduotuviu brangiausiu prekiu kainas su e parduotuviu pigiausiom man per tarpininke gavos pigiau jai Lietuvos e parduotuvese
Gal vistik verta kartais iseit ir pasidairyt po parduotuves ir pazet kiek istikruju kas kainuoja
Gal vistik verta kartais iseit ir pasidairyt po parduotuves ir pazet kiek istikruju kas kainuoja
Labiausiai patinka rubeliai is Next, bet tenka ir cia Sm forume nusipirkt neblogu
Man pats ieskojimo-pirkimo procesas patinka tuo paciu ir rizikuoji, bet man labiau patinka internetu, nekenciu krautuviu ir skersu zvilgsniu ten dirbanciu pardaveju ar galiu padeti, ar galiu kuom padeti... vos izengus i krautuve. jei man ko reikai as pati klausiu tarkim kad nereiketu vaiksciot...
teko pirkti is vaikams.eu pirkome manieza-lovyte ir auto kedute tikrai patiko ir prekes ir kokybe ir labai superinis aptarnavymas. visa kita randu SM ar parduotvese.