Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

perkam ir nepalyginus LT parduotuviu kainas ir uzsienio (ne visu aisku, nes kai kur tikrai kainos kosmines)bet per sales galima pigiai apsipirkt
Atsakyti
QUOTE(Violialia @ 2009 02 13, 22:08)
taip taip perku smile.gif esu patenkinta ir kaina ir kokybe wink.gif Tik ne LT internetinese parduotuvese.

Aš retai kada perku parduotuvėse, beveik viską užsisakinėju iš ne LT internetinių parduotuvių 4u.gif
Atsakyti
As taip pat uz internetines parduotuves thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violialia @ 2009 02 13, 21:38)
Tik ne LT internetinese parduotuvese.

QUOTE(vaida L @ 2009 02 14, 20:45)
beveik viską užsisakinėju iš ne LT internetinių parduotuvių  4u.gif

PRITARIU, o jau is mamu LT tai isvis nesamone, kiek pirkau tiek nusivyliau:zaislai neveikiantys, rubai nudeveti, batai nudauzyti. meluoja bet tik iskisti- fui..
o parduotuves LT isvis arba neturi, arba reik laukt net iki 2-3men doh.gif
Atsakyti
Taip, dabar kai esu motinystes atostogose, ir uzsimaniau puosti savo mazaja princese wub.gif biggrin.gif atradau ir as ta uzsieniniu internetiniu parduotuviu dziaugsma smile.gif ir jauciu kad busiu nuo siol jom istikima biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip yra Lietuvoj ir gerų el. parduotuvių ir tokių šiaip sau, kur po kelias prekes pardavinėja. Šiaip bent jau Lietuvoj pirkdama pasižiūriu, kad būtų normaliai nurodyta firma, o ne tik el. paštas, tai kol kas kiek pirkau viskas buvo gerai.
Atsakyti
O as esu labai patenkinta lietuviskomis internetinemis parduotuvemis,nes produktu pristatymo laikas yra labai greitas. O ypac gerai, kai mes gyvenam ne mieste, o rajone, tai nereikia galvoti kaip atsigabenti naujaji pirkini, viska labai graziai pristato i namus. Super 4u.gif
Atsakyti
Lietuvos internetines parduotuves man nelaabai.Kazkaip mazas pasirinkimas.
Tad drabuzelius dukrytei perku is Jav ir UK,FR.
www.childrensplace.com
www.gymboree.com
www.Marks&Spencer.uk
www.laredoute.fr
www.3Suisses.fr
Atsakyti
Na, teko neseniai atrasti naują elektroninę parduotuvę www.bambizzi.lt.

Jie pasirodo turi ner ir parduotuvę, kur "gyvai" galima prekes įvertinti. Prekės labai madingos ir kokybiškos, o be to dabar netgi ir su neralia akcija išpardavimai vyksta bigsmile.gif Tikrai verta. Pasirodo ir Lietuvoje galima gerai apsiprekinti thumbup.gif
Atsakyti
Drabuzelius as irgi perku uzsienio internetinese parduotuvese. Labai patinka www.Marks&Spencer.uk
Taciau pirmam vaikui visus reikalingus daiktelius pirkau www.babymarket.lt puslapyje. Net turime VIP kliento statusa ir antrajam vaikeliui pirksiu jau su 10% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
As perku ebay.com, ebay.co.uk, ebay.de. Jau kokius 3 metus perku, nesu nusivylus ir sutaupiau labai nemazai pinigeliu biggrin.gif
Atsakyti
as perku vaikiskus rubus
Atsakyti