perku babymarket ir agu, kolkas viskas liuks, prekes atveža, brokų nepasitaikė ir šiaip pradėjau beveik viską kas reikalinga vaikui pirkti internete ar per tarpininkus
Man malonu vaikscioti po parduotuves ir taip pirkti daiktus
O as jau musu parduotuvese nieko neperku. Visu pirma kainos nezmonisko - na ir kokybe ne is superiniu
Perkame viska tik internetu ir nebuvo nei vieno karto, kad butume nepatenkintos
Perkame viska tik internetu ir nebuvo nei vieno karto, kad butume nepatenkintos
Pirkau dukrytei iš tindi rindi,visokių smulkmenų, likau labai patenkinta ir kokybe ir kaina, dar per tarpininkes iš užsienio daugiausia perkam rūbelius tikrai kaina ir kokybe neneusivyliau
pas mus tai baisu kokios kainos vaikų parduotuvėse, kad ir nuolaidas daro vistiek tai yra tik akių dūmimas ir pasirinkimo nėra tokio didelio
pas mus tai baisu kokios kainos vaikų parduotuvėse, kad ir nuolaidas daro vistiek tai yra tik akių dūmimas ir pasirinkimo nėra tokio didelio
Daug rūbelių nusiperku užsienyje,turiu tokią galimybę .Bet didesnę dalį tenka internetinėse parduotuvėse pirkti .Esu labai patenkinta
o as niekad nesu taip pirkus.. ir nelabai man toks pirkimo budas patinka
nors dar nieko nepirkau, tik ziurinejuosi, nes jau neuzkalnu pasipildys seimyna, bet nutariau, kad dauguma daiktu pirksiu internete. Cia viskas parasyta paaiskinta.. aisku, kartais norisi paziupineti daikta pries perkant... jau nusiziurejau lovyte ir vezimeli babymarkete, aisku ir uzsienyje apstu visokiu puslapiu, manau ir juos isbandysiu... manau, toks apsispirkimas tikrai gana ekonomiskas gausis
sveikos, perku savo maziukui ir is internetiniu parduotuviu , nes kaina mazesne buna negu parduotuvese ir kokybe
taip teko apsipirkti, kai aplink ziema ir gripai siaucia tai stengiausi viesose vietose nesilankyti su jonuku, kartais uzsisakydavau ir visai smulkmenu - kramtuku, barskuciu, buteliuku, soskiuku... cia man patogumas, pristatymas kainuoja, bet prekes tai visumoj pigiau
pigi parduotuve www.babypasaulis.lt
taip taip perku esu patenkinta ir kaina ir kokybe Tik ne LT internetinese parduotuvese.