Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

teko pirkti....tik ne visus su dydžiais pataikau rolleyes.gif
Atsakyti
paskutiniu metu tik iš ten ir perku wub.gif
labiausiai patinka Gymboree, Childrensplace, Disney, Adams Kids
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celesta: 27 gruodžio 2008 - 17:43
Pirma karta per sias kaledas ir pirkau:) Pirkau CIA

Tai pristate laiku ir viskas kazkaip netiketai lengvai pavyko:)
Atsakyti
paskaitinėjau žinutes neradau nieko konkretaus tik pagiras kur katra pirkote ką g.gif bet jokio konkretumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilittee @ 2008 12 29, 13:44)
paskaitinėjau žinutes neradau nieko konkretaus tik pagiras kur katra pirkote ką g.gif bet jokio konkretumo doh.gif

O kokio konkretumo dar reikia? g.gif Juk raso mamos, kad perka Gymboree, Adams ir kt., vadinasi, joms ten perkami rubeliai patinka savo kokybe, isvaizda ir kaina. smile.gif
Atsakyti
viskas aišku sunglasses2.gif supratau clap.gif
Atsakyti
Dar neteko pirkti... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar neteko,nes budavau uzsieny ir nusipirkdavau ax.gif
Bet dabar esu susidomejus siuo puslapiu,nes galima uzsisakyti is parduotuviu,kuriu kitur dar neradau...O jose esu pirkus ir labai patiko prekes,kitokios nei visur kitur(prancuzu tinklo viena,o kita Premaman) smile.gif
Gal ir jus susigundysit 4u.gif :
http://www.paprasta.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaudra: 12 sausio 2009 - 22:24
o ar ne brangiau gaunasi su pristatymu?
Atsakyti
Sveikos,
visos rasote apie rubelius (zinau, ir uzklausimas pirmas butent apie juos), bet gal kas girdejote apie sauskelnes ar tyreles,misinukus internete? juk krizes metai ir norisi paieskoti visur, kad tik pigiau wink.gif
Atsakyti
as tai neperku, man patinka pamatyti gyvai, pačiupinėti, pamatuoti savo leliukui( pvz. batukus, striukute...), o tik tada pirkti
Atsakyti
as irgi noriu pabandyti,nes jaunimas tik internete ir perka,kuo mes negalim mirksiukas.gif
Atsakyti