Aš irgi paperku iš visur. Man iš USA tai vaikams labiausiai GAP, gymboree patinka. O iš UK Next'ai patys pačiausi Bet brangūs next..
O jei siustis pačiai, tai mokesčius sumokėti reikia ir gaunasi tas pats kaip per tarpininkus..man atrodo..nesu tikra
Sveikutes na ir as labai susidomejus internetiniu apsipirkimu tik dar ne labai moku ir ne viska suprantu
Jau tapo tradicija kiekviena sezona ka nors mazylei parsiusti is internetines parduotuves Next. Ten tokie grazus rubeliai
Pazystama susiranda internetinese parduotuvese aukcionus , ar akcijas su didelem nuolaidom ir parsisiuncia.gal kvailai skamba , bet tokius rubus , kur ji parsisiuncia uz ta kaina , lietuvoje nelabai ir rasi.
Vaikams (o dažniausiai ir sau, ir vyrui) perku tik internetinėse parduotuvėse. Iš vaikiškų, man labiausiai patinka ir kokybiškiausi GAP, Gymboree, Childrensplace
rubu nelabai perku,bet kitas prekes vaikiskas tai taip
man patiko Vertbaudet, nesu garantuota ar siuncia i Lietuva bet tikrai turetu.
As tai daznai perku svediskose internetinese parduotuvese sau kaip laredoute.se, nes ten mano sese gyvena, tai ji daznai parskrenda, tai uzsakytus daiktus siunciu jos adresu, o ji paskui man atveza.. kartais daugiau toks zaidimas guanasi... o Lt kartais is babymarket.lt paperku, esu bandziu open24
taip perku ,cia forume per tarpininkes ir esu patenkinta
as ir perku, bet labiau vaikui, esu labai labai patenkinta, kokybe ir pasirinkimu!!!
perku is Lr sau kartais,is Jav parduotuviu mazajai...bet siaip tik rubus pirkusi esu,daugiau nieko....vyrui taip pat nebandzius,bijau del dydziu
perku nuolatos mažiukei labai daug ką ..dauguma drabužėlių..ir kokybė dar nėra nuvylus labiausiai patinka GAP, Gymboree, ON, dar laredoute ..ir žaisliukus pradėjau pirkti beje, perku ir sau ..nors nedaug..dėl tų pačių dydžių bijau ir MB kai ką perkam