as vakar atradau labai faina parduotuvele ir kainos ten mazesnes www.reikalinga.lt , tik as ja ne per interneta radau, o netycia ejau pro ju ofisa ir pamaciau lange lavinamuosius zaislus, knygas ... ir uzejau
Beveik visus rūbelius perku internetu per tarpininkes arba pati. Su avalyne sunkiau - kiek pirkau nematavusi, tiek netiko. Bet rūbai tai visada geri, kainos ir kokybės santykis irgi. Dažniausiai perku iš old navy, gap, la redoute, next
sveikos mamos, pirkau producija vaikutis.lt, tai esu labai nusivylusi pristatymo paslaugomis visu pirma prekiu reikejo laukti beveik menesi, kai paskambinau po savaites pasiteirauti apie mano uzsakyma, likau nesuprasta, pasake vos netaip"ko cia nori, mes laukiame kol prekes gausim", antra teko kreiptis del broko vezimelio, tai pareiske kad turiu as pati kreiptis tiesiai i gamintoja "AGA design", po situ dalyku istiko mane sokas! Siuo metu laukiu atsakymo is Nemaisto kontroles, tikiuosi is ju sulauksiu pagalbos.....
Aš labai daug esu pripirkusi iš Laredoute, next, george, mothercare ir pan parduotuvių, nes kokybė ir kaina nesulyginsi su LT
užtikau naują fainą parduotuvytę vaikams: www.tinkapatinka.lt
užsisakiau iš ten tai kaina ir kokybė nenuvylė
užsisakiau iš ten tai kaina ir kokybė nenuvylė
Aš daugumą rūbelių perku per internetą. Perku iš laredoute.fr, ebay.com ir co.uk Kokybė kaip kada, kartais super, kartais nelabai...
Prekes kudikiams:
www.pampersiukai.lt (didelis pasirinkimas drabuzeliu)
www.assorti.lt (pampersiukai,misinukai...)
www.raskila.lt (ekologisku prekiu parduotuvele)
www.next.com , www.welovefugi.com ir www.laredoute.fr (per ispardavimus galima labai pigiai apsipirkti).
www.pampersiukai.lt (didelis pasirinkimas drabuzeliu)
www.assorti.lt (pampersiukai,misinukai...)
www.raskila.lt (ekologisku prekiu parduotuvele)
www.next.com , www.welovefugi.com ir www.laredoute.fr (per ispardavimus galima labai pigiai apsipirkti).
Sveikos,
kas žinote, ar būna Next išpardavimai ?
Ačiū..
kas žinote, ar būna Next išpardavimai ?
Ačiū..
QUOTE(^Braškytė^ @ 2008 11 12, 16:29)
taip perku ,cia forume per tarpininkes ir esu patenkinta
aš irgi didžiąją dalį aprangos ir batų sau ir šeimai perku. Esu patenkinta puikus kokybės ir kainos santykis
LT perku oxox.lt, www.perkuvaikui.lt, www.pampersiukai.lt, www.esenukai.lt, www.pigu.lt
Kazkaip mazai emiau vaikscioti po parduotuves LT Paskutiniu metu viska parsisiunciu- ir namams, ir apranga, ir avalyne, ir vaikams. Geras tinklalapis www.mandmdirekt.com. Vaikams rubus ir avalyne siunciuosi is JAV.
Anksčiau savo mažajai nemažai pirkdavau www.asos.com, bet jie kažkodėl panaikino prekių vaikams kategoriją. Vos gimusiai pirkdavau iš www.ebay.co.uk smėlinukus, šliaužtinukus ir panašius paprastučius drabužiukus. Net pirmąjį žieminį kombinezoną už maksimum 15 svarų iš ebay parsisiuntėm. Dabar pabandėm užsisakyti iš lietuviškos e parduotuvės www.kruopa.lt. Viskas liuks
Kas man asmeniškai labiau patinka erkant lt puslapiuose - greitas pristatymas - nes iš užsienio tai ilgu laukti na ir aišku jei kas negerai, netiks ar pan., grąžinimas paprastesnis
Kas man asmeniškai labiau patinka erkant lt puslapiuose - greitas pristatymas - nes iš užsienio tai ilgu laukti na ir aišku jei kas negerai, netiks ar pan., grąžinimas paprastesnis
Viską perku internetu jau ne vienus metus. Drabužiai dažniausiai lr (laredoute), h&m, asos, sd (sportsdirect) ir t.t.
Žaislai ir technika: amazon, ebay ir t.t.
Pas mus netenkina kainos ir kokybės santykis dažnai net ir pasirinkimas skurdesnis LT
Žaislai ir technika: amazon, ebay ir t.t.
Pas mus netenkina kainos ir kokybės santykis dažnai net ir pasirinkimas skurdesnis LT