Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

QUOTE(ruoniniene @ 2010 09 04, 15:30)
O kuo tie batukai geri? Patvarus ar kaip? Nu nes su groziu tai man nelabai... Tokie, kaip ir visur LT pardavinejami.

tai kaip suprantu , gariunuose sie batai pardavinejami biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 04 rugsėjo 2010 - 16:17
del gariunu- tai nezinau, paskutini karta ten esu buvusi pries 20 metu, kai mokykloje pirkau dzinsus:)
nezinia, ar geri jie ar ne- kaina prieinama, o kadangi as stebuklais netikiu kad geras daiktas kainuoja labai pigiai:), manau, kad uz tokia kaina ju kokybe turetu buti gera.O grozis ir stilius- plati savoka...Manau kad jie tikrai atras savo pirkeja.
Bet kokiu atveju, dziaugiuosi, kad is pereinam i kita etapa- is turgu ir kiosku- i e.prekyba ir normalias parduotuves!
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 09 04, 14:30)
O kuo tie batukai geri? Patvarus ar kaip? Nu nes su groziu tai man nelabai... Tokie, kaip ir visur LT pardavinejami.

labai geri,ir patvarys ir patogus mirksiukas.gif siulau pabandyti mirksiukas.gif wub.gif
QUOTE(Nada... @ 2010 09 04, 16:16)
tai kaip suprantu , gariunuose sie batai pardavinejami biggrin.gif  doh.gif

o pagal ka sprendziat? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(KasVasa @ 2010 08 04, 20:36)
Pries 3 savaites turejau reikalu PC, kur yra Lindex, tai uzejau (jei neklystu antra karta gyvenime, nes pirma tik prabegau pro lentynas).Gal todel, kad tikejausi, kad ten LABAI

del grozio,juk cia skonio reikalas 4u.gif
bet mum visi rubeliai lindexo buvo ir yra kokybiski drinks_cheers.gif
o vat benetono tai ne visi,bliuskytes ilgom rankovem greit prarado spalva ir issitampe
Atsakyti
smile.gif
GERI, PATVARUS IR PATOGUS kainuoja ne tokius pinigus ir juos gamina ne vengrai, o italai:)
Negaliu pakesti beverciu komentaru- jei jau norite dalyvauti dikusijoj, tai bent jau pakomentuokit: ka turejot, kiek laiko nesiojo ir t.t.
is tikruju tai manau kad tokiose temose susitinka skirtingu paziuru zmones, turintys skirtinga gyvenimiska patirti, todel naturalu, kad skiriasi ir nuomones.
Tiesiog gal reiketu ne paciu epitetu, o konkretesniu pavyzdziu kaip tas su Beneton rankovem: sutinku, kad pasitaiko visko, bet esu isitikinus (o cia kartais pas mus pasisako viena mamyte, kuri turi su lengvaja pramone susijusi issilavinima- gal ir ji patvirtins), kad Beneton, kaip tinklas, tikrai kokybės, stiliaus ir kainos aspektu stovi auksciau uz Lindex.

O gal kas zinot e.parduotuviu, kur parduodami grazus papuosalai?
Kas dar nebuvot dievinubotus.lt- apsilankykit.Tokiu groziu dar nebuvau macius! Tik man kazkaip atrodo kad botams pas mus sezonas per trumpas: kai jau slapia, tai ir salta, o guma juk traukia salti.Ar kas turit ilgus botus ir kiek juos ilgai rudeni nesiojat? Girdejau, kad uzsienyje su tokiais i miesta vaiksto ir tai dabar yra stiliaus virsune!:)

Atsakyti

! 
Primenu, kad reklaminio/komercinio pobūdžio žinutės forume yra draudžiamos, žinutės su tokio turinio informacija šalinamos be jokių perpsėjimų, o jas paskelbusiems nariams taikomos nuobaudos
Atsakyti
Carevna, noretusi aiskumo: diskutuojant apie interneto parduotuves negalime mineti ju pavadinimu? ar tai jau traktuojama kiap reklinio/komercinio pobudzio zinute?
Ir man vis tiek labai smalsu kaip yra su "priekabom" laukelyje:

TAS IR TAS, TOKS IR TOKS va CIA!!!!

tai legalu? kokias atvejais? ar nebaisu kad tarnybos susidomes ka mamytes veikia papildomai ir neoficialiai??? (cia niekam konkreciai netaikau, tiesiog domiuosi:)
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 09 06, 15:44)
Carevna, noretusi aiskumo: diskutuojant apie interneto parduotuves negalime mineti ju pavadinimu? ar tai jau traktuojama kiap reklinio/komercinio pobudzio zinute?
tai legalu? kokias atvejais? ar nebaisu kad tarnybos susidomes ka mamytes veikia papildomai ir neoficialiai??? (cia niekam konkreciai netaikau, tiesiog domiuosi:)

Pavadinimus minėti galima, įmonės minėti galima, internetinius adresus irgi, tam ir yra naudingi patarimai, bet man atrodo ir pačios aiškiai matot kas ką reklamuoja ir užsiima komercija, nepulsiu čia vardint ir linčo teismo rengt, bet yra čia tokių asmenų, kur ištisai keliama viena ir ta pati nuoroda arba linksniuojama viena ir ta pati parduotuvė, juo labiau, kad ir kitose temose tas pat narys vėl varo apie tą patį, nu sutikim, kad tai jau akivaizdi reklama. Narius su tvarkingais parašais ir nuorodom galit rast "Skelbimų lentoje" jų temos visada yra prie svarbių. Jeigu tarnybos susidomėtų, forumas kaip ir bet kuri kita registruota įmonė turėtų pateikti duomenis, taip, kad kas nelegaliai pardavinėjama yra ne mūsų atsakomybė, mūsų pareiga tokius nelegalius platinimus kiek įmanoma daugiau riboti.
Atsakyti
Beveik aisku:)))

Faktas, kad matosi, bet kartais galima neteisingai traktuot:))
jei reklama graziai "iviniota"- tai net geriau- juk tik suinteresuotas asmuo geriausia zino apie prekes, gali "sutaupyti" laika ir pateikti tiksliausia informacija.

aciu uz operatyvu ir issamu atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 09 06, 15:44)

O man labai kliuna situose parasasue esantys zodziai "didziausias" (pasirinkimas, pvz.). Juk LT taip negalima ar ne? Auksciausio laipsio budvardziu juk kabint negalima... g.gif
Atsakyti
o pagal ka sprendziat?

tai kad visa jusu persama asortimenta galima turguj rast, tik pigiau bigsmile.gif

GERI, PATVARUS IR PATOGUS kainuoja ne tokius pinigus ir juos gamina ne vengrai, o italai:)

nesutikciau g.gif dabar dauguma garsiu batu firmu ( pvz. camper) gamina batus kinijoj ar kokiam vietname, ten irgi moka kokybiska daikta pagamint, tik kaina ,kaip vokietijoj gamintu wink.gif

o i tema: as perku vaiku batus amazon.com ar 6pm. ( maziausios geru gamintoju kainos), nors maciau, kad ir lt atsiranda geru naujienu, kaip see kai run, robeez, pediped, tik kainos gerokai didesnes, nei perkant uzsienio int. pardese rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 07 rugsėjo 2010 - 20:44
QUOTE(ruoniniene @ 2010 09 04, 15:30)

Na man patiko, kad su tais batukais matosi, kad vaikas tikrai patogiai eina, padukas lankstus ir patys batai minkstos odos ir kojyte nesuprakaituoja.
Atsakyti
Pradejau nuo pirkimo savo lialei, o dabar jau ir sau perku, nera laiko po pardes vaikscioti, o dar rudeniop bacilos visokios prasideda ax.gif
Atsakyti