Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

o as turiu patikimos info, kad neuzilgo PEDIPED atsiras ir pas mus:)))
nesu apie juos nieko girdejus, tai idomu kaip nesiojasi.Esi kelias poras turejus? Nu ir kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 06 rugsėjo 2010 - 13:59
Praneskit, kai atsiras. Ir pas ka. smile.gif Atsiliepimai geri, tik vienas minusiukas. Mano vaikui Pediped Originals vidines siules vienoj vietoj buvo per kietos ir patrindavo pirstukus. Gal tik mum tokia pora pasitaike? O siaip viskas ok: minksti, stiliovi, patvarus. Tik, velgi, man susidaro toks ispudis, kad jie per metus gerokai pabrango. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 06 rugsėjo 2010 - 13:59
Perkam internetu tikrai daug ka, net ir maista uzsakinejam smile.gif
Va batuku neteko pirkt, Pediped labai sudomino, reiks pasistudijuoti.
Atsakyti
assorti.lt tikrai gera parduotuve,mes irgi apsiperkinejame
Atsakyti
Sveikutes brangios mamytes,

Galvoju pradeti uzskineti zaisliukus internetu, nes girdejau kad pigiau, nei perkant parastose parduotuvese. Butu labai malonu jei pasidalintumete savo patirtimi kur kokius zaislus pirkote ir kuria e-parduotuve geriausia butu baudotis.

Atsakyti
Perkam perkam smile.gif Maista, zaisliuks, ekologiska kosmetika. Sauskelnes taip pat internetu pirkdavau, bet panasu, kad ismokome be ju gyventi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 29, 07:58)
O kas pigiau? gal galit pateikt konkreciu pavyzdziu?

as jau kelis menesius andau nusipirkt pigiau, bet...nesigauna.Turbut nemoku? is tikruju tai bet ko neperku, ir nemanau, kad bodziai uz 1 svara ar 1 $ laiko ilgiau nei 1 skalbima.
pateikit pavyzdziu jei galit.Butu labai idomu paskaiciuot.

drinks_cheers.gif ir man smalsu kur galima pigiau, nes tie bodziai uz 1 svara ar 1 $ tik iki pirmo skalbimo (turiu omeni daugiau kaip EARLY DAYS), nes su pirmu vaiku tokias naudojau, tai tik isitampo ir koks nors vienas pietys islienda doh.gif Dabar netaupau ir perku dauguma LINDEX bodziukus thumbup.gif wub.gif

QUOTE(benitaa @ 2010 07 21, 15:17)
assorti.lt tikrai gera parduotuve,mes irgi apsiperkinejame

ir megstu uzsakyneti prekes nes atveza i namus, bet drabuzeliu ten nera verysad.gif
Atsakyti
Pries 3 savaites turejau reikalu PC, kur yra Lindex, tai uzejau (jei neklystu antra karta gyvenime, nes pirma tik prabegau pro lentynas).Gal todel, kad tikejausi, kad ten LABAI LABAI PIGU (is SM temu).Reikejo sunui kelnaiciu (bandau atpratint nuo pampersu), tai paemiau vienus boxer tipo ir vos neisgriuvau - 25lt. Kokybe apgailetina, medziaga nesvelni, spalvos tikrai "nueis" po pirmo skalbimo...Isgyvenau kainos sirdies smugi tik perskaicius, kad dabar akcija- 3 uz 2 kaina, bet gyvenime ten nepirkciau...
Pakeliau treningus- gal ir nieko tokie zali," turkisku" klynu, bet 49lt.Juk Benetone kaina tokia pat, o kybe- skiriasi zenkliai.
Bodziai man per ryskus- as nenaudoju ju kaip virsutiniu rubu, todel kai ant ju kazka uzvelki- cigoniskai mirga marga...
Vieninteliai rubai kas patiko: 6 metu dukrai dzinsiukai pilki su rozinem gelem ir toks pseudogifiuro sijonas, na dar kelios maikutes, bet tik dukrai- 2 metu sunui NIEKO net ir neziurint i kaina nebuciau emus...
Nepatinka man Zara del "masofkes", bet ten tikrai geresnis pasirinkimas, stilingesni rubeliai ir geresnes kainos...
cia tik mano vienos tokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 08 04, 20:36)
Vieninteliai rubai kas patiko: 6 metu dukrai dzinsiukai pilki su rozinem gelem ir toks pseudogifiuro sijonas, na dar kelios maikutes, bet tik dukrai- 2 metu sunui NIEKO net ir neziurint i kaina nebuciau emus...
Nepatinka man Zara del "masofkes", bet ten tikrai geresnis pasirinkimas, stilingesni rubeliai ir geresnes kainos...
cia tik mano vienos tokie ispudziai?

Na, mes Lindexe daznai apsipirkinejam, kiek turiu rubeliu, visi patvarus, kokybiski, na ir grazus (cia aisku skonio reikalas). Bodziukus dukrai grynai baltus pirkdavau jei po apacia pavilkt, svelnus, minkstuciai. Zaroj man kainos tikrai didesnes atrodo, ten paprastai uzsuku per ispardavima. Aisku ir Lindexe nereikia sakyti, kad fantastiskai mazos kainos, nu bet pigiau nei Benetone g.gif As gan daznai pro Lindexa prasuku, ten visada nemazai nukainuotu rubeliu, tai dazniausiai is ju ir prisirenku, kartais ir didesniu nuperku - priauga ax.gif

HMM, katik isiskaiciau i tema.... nukrypo cia jau visai diskusija i lankas. sorry. Ar ir internetu Lindex perkat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 05 rugpjūčio 2010 - 13:35
as perku assorti, ugio, pampersai,koses pigiau..
Papildyta:
QUOTE(Marmeladine @ 2010 08 03, 09:16)
www.praktiskosnaujoves.lt - esam pirke cia smile.gif

ir kaip ar patiko?? pirkti www.praktiskosnaujoves.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2lina: 06 rugpjūčio 2010 - 14:47
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 04, 18:55)
drinks_cheers.gif  ir man smalsu kur galima pigiau, nes tie bodziai  uz 1 svara ar 1 $ tik iki pirmo skalbimo (turiu omeni daugiau kaip EARLY DAYS), nes su pirmu vaiku tokias naudojau, tai tik isitampo ir koks nors vienas pietys islienda doh.gif Dabar netaupau ir perku dauguma LINDEX bodziukus thumbup.gif  wub.gif
ir megstu uzsakyneti prekes nes atveza i namus, bet drabuzeliu ten nera verysad.gif

Jau ir drabužėlių turės, kiek girdėjau FB drinks_cheers.gif Plečiasi , šaunuoliai drinks_cheers.gif
http://www.assorti.l...k...7&limit=all
Atsakyti
QUOTE(Gabrde @ 2010 09 04, 10:22)
O as daznai uzsuku i internetine parduotuve www.ltvaikas.lt Visai neblogos ten kainos thumbup.gif  O dabar ir batuku geru atsirado thumbup.gif D.D. step firmos, vengriski batukai, kazkada anksciau buvau pirkusi, bet mano maze jau isaugo, tai dabar laukiu kada jie pas juos atkeliaus ir jau griebsiu smile.gif

O kuo tie batukai geri? Patvarus ar kaip? Nu nes su groziu tai man nelabai... Tokie, kaip ir visur LT pardavinejami.
Atsakyti