o as turiu patikimos info, kad neuzilgo PEDIPED atsiras ir pas mus:)))
nesu apie juos nieko girdejus, tai idomu kaip nesiojasi.Esi kelias poras turejus? Nu ir kaip?
Praneskit, kai atsiras. Ir pas ka. Atsiliepimai geri, tik vienas minusiukas. Mano vaikui Pediped Originals vidines siules vienoj vietoj buvo per kietos ir patrindavo pirstukus. Gal tik mum tokia pora pasitaike? O siaip viskas ok: minksti, stiliovi, patvarus. Tik, velgi, man susidaro toks ispudis, kad jie per metus gerokai pabrango.
Perkam internetu tikrai daug ka, net ir maista uzsakinejam
Va batuku neteko pirkt, Pediped labai sudomino, reiks pasistudijuoti.
Va batuku neteko pirkt, Pediped labai sudomino, reiks pasistudijuoti.
assorti.lt tikrai gera parduotuve,mes irgi apsiperkinejame
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 29, 07:58)
O kas pigiau? gal galit pateikt konkreciu pavyzdziu?
as jau kelis menesius andau nusipirkt pigiau, bet...nesigauna.Turbut nemoku? is tikruju tai bet ko neperku, ir nemanau, kad bodziai uz 1 svara ar 1 $ laiko ilgiau nei 1 skalbima.
pateikit pavyzdziu jei galit.Butu labai idomu paskaiciuot.
as jau kelis menesius andau nusipirkt pigiau, bet...nesigauna.Turbut nemoku? is tikruju tai bet ko neperku, ir nemanau, kad bodziai uz 1 svara ar 1 $ laiko ilgiau nei 1 skalbima.
pateikit pavyzdziu jei galit.Butu labai idomu paskaiciuot.
ir man smalsu kur galima pigiau, nes tie bodziai uz 1 svara ar 1 $ tik iki pirmo skalbimo (turiu omeni daugiau kaip EARLY DAYS), nes su pirmu vaiku tokias naudojau, tai tik isitampo ir koks nors vienas pietys islienda Dabar netaupau ir perku dauguma LINDEX bodziukus
QUOTE(benitaa @ 2010 07 21, 15:17)
assorti.lt tikrai gera parduotuve,mes irgi apsiperkinejame
ir megstu uzsakyneti prekes nes atveza i namus, bet drabuzeliu ten nera
Pries 3 savaites turejau reikalu PC, kur yra Lindex, tai uzejau (jei neklystu antra karta gyvenime, nes pirma tik prabegau pro lentynas).Gal todel, kad tikejausi, kad ten LABAI LABAI PIGU (is SM temu).Reikejo sunui kelnaiciu (bandau atpratint nuo pampersu), tai paemiau vienus boxer tipo ir vos neisgriuvau - 25lt. Kokybe apgailetina, medziaga nesvelni, spalvos tikrai "nueis" po pirmo skalbimo...Isgyvenau kainos sirdies smugi tik perskaicius, kad dabar akcija- 3 uz 2 kaina, bet gyvenime ten nepirkciau...
Pakeliau treningus- gal ir nieko tokie zali," turkisku" klynu, bet 49lt.Juk Benetone kaina tokia pat, o kybe- skiriasi zenkliai.
Bodziai man per ryskus- as nenaudoju ju kaip virsutiniu rubu, todel kai ant ju kazka uzvelki- cigoniskai mirga marga...
Vieninteliai rubai kas patiko: 6 metu dukrai dzinsiukai pilki su rozinem gelem ir toks pseudogifiuro sijonas, na dar kelios maikutes, bet tik dukrai- 2 metu sunui NIEKO net ir neziurint i kaina nebuciau emus...
Nepatinka man Zara del "masofkes", bet ten tikrai geresnis pasirinkimas, stilingesni rubeliai ir geresnes kainos...
cia tik mano vienos tokie ispudziai?
Pakeliau treningus- gal ir nieko tokie zali," turkisku" klynu, bet 49lt.Juk Benetone kaina tokia pat, o kybe- skiriasi zenkliai.
Bodziai man per ryskus- as nenaudoju ju kaip virsutiniu rubu, todel kai ant ju kazka uzvelki- cigoniskai mirga marga...
Vieninteliai rubai kas patiko: 6 metu dukrai dzinsiukai pilki su rozinem gelem ir toks pseudogifiuro sijonas, na dar kelios maikutes, bet tik dukrai- 2 metu sunui NIEKO net ir neziurint i kaina nebuciau emus...
Nepatinka man Zara del "masofkes", bet ten tikrai geresnis pasirinkimas, stilingesni rubeliai ir geresnes kainos...
QUOTE(KasVasa @ 2010 08 04, 20:36)
Na, mes Lindexe daznai apsipirkinejam, kiek turiu rubeliu, visi patvarus, kokybiski, na ir grazus (cia aisku skonio reikalas). Bodziukus dukrai grynai baltus pirkdavau jei po apacia pavilkt, svelnus, minkstuciai. Zaroj man kainos tikrai didesnes atrodo, ten paprastai uzsuku per ispardavima. Aisku ir Lindexe nereikia sakyti, kad fantastiskai mazos kainos, nu bet pigiau nei Benetone As gan daznai pro Lindexa prasuku, ten visada nemazai nukainuotu rubeliu, tai dazniausiai is ju ir prisirenku, kartais ir didesniu nuperku - priauga
HMM, katik isiskaiciau i tema.... nukrypo cia jau visai diskusija i lankas. sorry. Ar ir internetu Lindex perkat?
as perku assorti, ugio, pampersai,koses pigiau..
Papildyta:
ir kaip ar patiko?? pirkti www.praktiskosnaujoves.lt
Papildyta:
QUOTE(Marmeladine @ 2010 08 03, 09:16)
www.praktiskosnaujoves.lt - esam pirke cia
ir kaip ar patiko?? pirkti www.praktiskosnaujoves.lt
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 08 04, 18:55)
ir man smalsu kur galima pigiau, nes tie bodziai uz 1 svara ar 1 $ tik iki pirmo skalbimo (turiu omeni daugiau kaip EARLY DAYS), nes su pirmu vaiku tokias naudojau, tai tik isitampo ir koks nors vienas pietys islienda Dabar netaupau ir perku dauguma LINDEX bodziukus
Jau ir drabužėlių turės, kiek girdėjau FB Plečiasi , šaunuoliai
http://www.assorti.l...k...7&limit=all
QUOTE(Gabrde @ 2010 09 04, 10:22)
O as daznai uzsuku i internetine parduotuve www.ltvaikas.lt Visai neblogos ten kainos O dabar ir batuku geru atsirado D.D. step firmos, vengriski batukai, kazkada anksciau buvau pirkusi, bet mano maze jau isaugo, tai dabar laukiu kada jie pas juos atkeliaus ir jau griebsiu
O kuo tie batukai geri? Patvarus ar kaip? Nu nes su groziu tai man nelabai... Tokie, kaip ir visur LT pardavinejami.