Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

Aš tai perku iš vienintelės internetinės parduotuvės, tai La redoute. Vaikiški drabužėliai su parsisiuntimu tikrai gaunasi normaliomis kainomis, o ir jų kokybe aš labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 06 13, 18:20)
o siaip daug vaikams patinkaciu Disney pizamu (as ju negaliu pakest- man totali beskonybe, bet jus paaiskinkit tai mano dukrai!

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(KasVasa @ 2010 06 13, 18:20)
gal kokiu nors parduotuviu nezinau?

Nezinau, kokio lygio parduotuviu rasit, bet yra toks dalykas kaip http://www.esuvaikas.lt/ Cia ir prekes, ir paslaugos suminetos.
Atsakyti
Kelis kartus pirkau neidukas.lt. Tik geri atsiliepimai. thumbup.gif Linkečiau visoms el. parduotuvėms taip dirbt - greit ir kokybiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
daug ka vaikuciui bei sau buities prekiu is assorti.lt Esu patenkinta kokybe, bei greitu pristatymu ax.gif
Atsakyti
Mes kartais is assorti.lt, o kartais is ugio.lt.. kainos panasios smile.gif

QUOTE(***** @ 2010 07 06, 19:13)
daug ka vaikuciui bei sau buities prekiu is assorti.lt Esu patenkinta kokybe, bei greitu pristatymu ax.gif

Atsakyti
Mes irgi assorti.lt klientai biggrin.gif nors šiaip vis pačiupint norisi tas prekes, kurių mūsų parduotuvėse nėra biggrin.gif
Atsakyti
Laabai retai, deja esu viena is tu kurioms reikia apciupineti, apziureti, patampyti pagalvoti ir tik sekancia diena nupirkt blush2.gif
Atsakyti
Sutinku, kad gerai, kai daikta gali paciupinet, bet man svarbu ir pamatuot vaikui, todel vistiek mano pirkimo procesas budavo panasus- lekiu i parduotuve, kazka surandu, nuperku, parsinesu namo, pamatuoju ir jei netinka, tada lekiu iparduotuve ir grazinu arba keiciu.
O perkant internetu, darbe pasiieskau, uzsakau,kita diena i darba atveza, as parsinesu namo, o kita diena jei kas netinka, is to pacio darbo kurjeris paima ir grazina pinigus...
man taip paprasciau....smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai perku drabuzelius tik is vienos tarpininkes, i metus gal koki pora kartu, dar is skelbiu lt kokia pigesne preke, patys su vyru dirbam pagal verslo liudijimus, mokesciai didziausi, nera jokios galimybes plestis i internetine parduotuve ar is vis apie kokia parduotuve pagalvoti, tai tik turgus lieka, kur irgi uz prekiavima reikia moketi, skelbimai internete, o kas lieka, viskas tik pragyvenimui, maistui, buiciai, pramogoms tai is vis, sedim kaime dovanotame sustatomame baseine, mums uztenka, zinot, kad prie visko priprantama, kaip ir prie gero gyvenimo, taip ir prie normalaus pragyvenimo, dziaugiuosi, kad seima nebadauja, labai dziaugiuosi, kai nuperka kokia preke is manes ar is mano vyro, mes uzdarbio uzsidedame ne daug, nes kitaip suestu konkurencija, tad manau, kad nevaziuosime i uzsieni, mylim savo gimtine, nors ir neimanoma uzsidirbti papildomu laimei ar nelaimei pinigu, grazinam skola, uzdirbam pragyvenimui, atiduodam skola, ir vel skolinames, kad galetume prekiu nusipirkti, bet gyvenam ir baisiai nesiskundziam, buna, kai kokia sunkesne diena su vyru patylim, susikabinam, bet vyras pas mane optimistas, tad mane is pesimizmo istraukia. Nors vaikai musu nejaucia pinigu stygiaus, negailim jiems saldumynu, pyragu, koki zaisliuka nuperkam, kad nesiajustu nuskriausti smile.gif
Atsakyti
Tai va, apie tas parduotuves, kurios internete:)

Praeita savaite www.PAUKSCIUPIENAS.LT maciau nerealaus grozio kamuolius su drugeliais, laumzirgiais ir t.t.Kam reikia- rekomenduoju!

Kur internete perkat batus vaikams?

Redaguota moderatoriaus: poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 18 liepos 2010 - 17:49

i 
Primiršusioms primenu: temos pavadinimas "Interneto parduotuvės" todėl ir diskutuojame apie jas, o ne apie ekonominę padėtį šalyje ir jos padarinius verslui ir šeimoms.

Ačiū už supratingumą.
Atsakyti
QUOTE(KasVasa @ 2010 07 18, 17:43)
Kur internete perkat batus vaikams?

Jei is JAV, tai siunciuosi is pediped.com(jie be problemu siuncia i LT). Tai bent i zmogaus batus panasu, o nei i kosmonauto kostiumo dali kaip Bartek ar Ecco.
Papildyta:
QUOTE(Carevna @ 2010 07 18, 18:51)
Primiršusioms primenu: temos pavadinimas "Interneto parduotuvės" todėl ir diskutuojame apie jas, o ne apie ekonominę padėtį šalyje ir jos padarinius verslui ir šeimoms.

Ačiū už supratingumą.

Aha, atsiprasom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 06 rugsėjo 2010 - 13:58