Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

QUOTE(benitaa @ 2010 04 22, 01:31)
Mamytes pasidalinkite is kokiu UK internetiniu parduotuviu perkate?

www.clothigtesco.co.uk
www.next.co.uk
marks&spencer, adamkids ir t.t. Rūbeliai būna kokybiški, na nebent dėl dydžių galima apsišauti. O pataikius per išpardavimus, kainos net mažesnės nei pas mus padėvėtuose doh.gif

Rūbus sau ir vaikams, kosmetiką, kvepalus perku tik iš JAV ir Anglijos internetinių parduotuvių per tarpininkes . Sauskelnes, WC popierių, valiklius ir pan. iš www.assorti.lt ( thumbup.gif aptarnavimas, paskambina perspėti, kad kitokia pakuotė nei jų puslapyje ir pan) Indaplovę esu pirkusi iš www.neriba.lt (irgi be nusiskundimų). Turintiems odos problemas, siūlau užsukti į www.gamtoskerai.lt
Atsakyti
perku per tarpininkes is uk, next, adams, leradoute, o is amerikos ir atradau bene gerseni varianta, juk dolerio kursas mazesnis, o ir akciju buna, siuntimas nemokamas ir pan, tai butu www.macys.com. www.oldnavy.com
man taip gaunasi zymiai pigiau
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 03, 19:58)
mes irgi neperkam, girdejom, kad daugmai paskui kas netinka ir broku buna schmoll.gif

o as perku ir viskas buna ok thumbup.gif viena karta buvo atejusi brokuota preke bet ja su mielu noru pakeite 4u.gif
Atsakyti
kai pradejau pirkt internetinese parduotuvese, tai kaskart dziaugiuos, kaip patogu! www.assorti.lt, www.perkuvaikui.lt, www.biterite.lt - nei viena parduotuve nenuvyle thumbup.gif .
Paskutinis pirkinys - ekologiskos kreideles is www.zalizaislai.lt Sita brangoka parduotuvele, bet smagiu ekologisku zaislu nemazai. Mes zaislais vaiko nelepinam, bet kai perkam, renkames saugius ir kokybiskus rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 05 27, 18:53)
Paskutinis pirkinys - ekologiskos kreideles is www.zalizaislai.lt Sita brangoka parduotuvele, bet smagiu ekologisku zaislu nemazai. Mes zaislais vaiko nelepinam, bet kai perkam, renkames saugius ir kokybiskus  rolleyes.gif .

O ar nera ta ekologija - perdeta mada? Pvz., sito zuikelio kaina kosmine: http://www.zalizaisl...siukas/Minksti/ , nors pats zaislas ir labai mielai atrodo.
(Atsiprasau uz nuomone ne i tema 4u.gif )
Atsakyti
is tikruju tai as irgi kartais pagalvoju, kad tas ekologijos klausimas kiek perdetas, ir kainos kartais nesveikai atrodo g.gif .
Nu bet man vis tiek nekyla ranka pirkti pigius ir neaisku is ko pagamintus zaisliukus savo vaikui. Bent jau kol kas, kol dar viskas eina i burna, nes baisu, kad nezinai kokio brudo prisiragaus, o ir pasekmes po daugybes metu gali islist. Mane labiausiai gasdina ftalatai esantys minkstuose plastiko zaisluose. Skaiciau tikrai rimta straipsni, kuriame pasakojama, kad tyrimai parode, jog zaisluose (ir ne tik) esantys ftalatai sukelia daug problemu, tame tarpe - nevaisingumas. Savo vaikui tokiu problemu tikrai nelinkeciau, tai ir nerizikuoju. Pora lelyciu is plastiko paslepiau kol labiau paaugs ir ju nebekramtys, dabar sekmingai zaidzia su medziagine lelyte, ja glaudzia, myluoja, buna kad ir i burna susikisa, bet man ramu.
Iki metuku dukrytei nebuvau pirkus nei vieno zaislo, tai gimtadieniui su vyru nusprendem, kad rinkdami i kaina uzsimerksim, tai ir isrinkau medini nuostabiausia pasaulyje leliu vezimeli uz... 250lt doh.gif is www.pauksciupienas.lt Bet ne sekundes nesigailejom, superinis dalykas thumbup.gif
Taigi cia kaip paziuresi i sita reikala. Mes nusprendem, kad geriau maziau zaislu, bet geri. Ekologiskom kreidelem irgi labai dziaugiuosi, nes piesdama ir pakramto kartais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 31 gegužės 2010 - 14:58
QUOTE(Kyvis @ 2010 05 31, 15:57)
is tikruju tai as irgi kartais pagalvoju, kad tas ekologijos klausimas kiek perdetas, ir kainos kartais nesveikai atrodo  g.gif .
Nu bet man vis tiek nekyla ranka pirkti pigius ir neaisku is ko pagamintus zaisliukus savo vaikui. Bent jau kol kas, kol dar viskas eina i burna, nes baisu, kad nezinai kokio brudo prisiragaus,  o ir pasekmes po daugybes metu gali islist. Mane labiausiai gasdina ftalatai esantys minkstuose plastiko zaisluose. Skaiciau tikrai rimta straipsni, kuriame pasakojama, kad tyrimai parode, jog zaisluose (ir ne tik) esantys ftalatai sukelia daug problemu, tame tarpe - nevaisingumas. Savo vaikui tokiu problemu tikrai nelinkeciau, tai ir nerizikuoju. Pora lelyciu is plastiko paslepiau kol labiau paaugs ir ju nebekramtys, dabar sekmingai zaidzia su medziagine lelyte, ja glaudzia, myluoja, buna kad ir i burna susikisa, bet man ramu.
Iki metuku dukrytei nebuvau pirkus nei vieno zaislo, tai gimtadieniui su vyru nusprendem, kad rinkdami i kaina uzsimerksim, tai ir isrinkau medini nuostabiausia pasaulyje leliu vezimeli uz... 250lt  doh.gif  is www.pauksciupienas.lt  Bet ne sekundes nesigailejom, superinis dalykas  thumbup.gif
Taigi cia kaip paziuresi i sita reikala. Mes nusprendem, kad geriau maziau zaislu, bet geri. Ekologiskom kreidelem irgi labai dziaugiuosi, nes piesdama ir pakramto kartais...

Nu jo, musu gal laime, kad i burna nelabai kas keliavo ir dabar nekeliauja. O siaip tai manau, kad pasirinkimas platesnis nei vien tik arba ekologiski, arba prasti ir pigus daiktai. wink.gif Bet, aisku, kiekvieno reikalas paciam pasirinkt. O "Pauksciu piene" tai man ne ekologija rupi, o kad siaip ju daiktai grazus ir originalus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uhuhu @ 2010 01 24, 00:18)

Zinai, buvau Vilniuje Panoramoje Mothercare parduotuveje  tai daug prekiu yra is to psl., ir dabar akcijos iki 50% nuolaidos.
Siulyciau nuvaziuoti pasivzalgyti  4u.gif

drinks_cheers.gif labai gera parduotuvele, kokybiski drabuzeliai thumbup.gif
Atsakyti
O man patinka thumbup.gif
www.ugio.lt
Ir butiniausiu vaikisku prekiu, ir drabuzeliu. Uzsisakau ir galiu nebegioti po prekybos centrus.

Atsakyti
QUOTE(babajoska @ 2010 05 27, 16:42)
Hei, mamytes, paaiškinkite, prašau, man kas yra ,,tarpininkės"? blush2.gif  kur tokia rasti? Noriu pradeti apsipirkinėti nete, nes parduotuvėse nykuma ir branguma!

tarpininkes padeda nusipirkti preke, kurios tiesiogiai i Lietuva nesiunciamos, aisku ne uz dyka smile.gif o rasti galima siame forume.
Atsakyti
man irgi labai patinka www.PAUKSCIU PIENAS.lt- zaislai nerealus...

Is tarpininkiu pirkau tik viena karta- siaisp viskas gerai, bet as esu uz legalu versla ir man nepatinka tos psiaudoparduotuveles: prekes neaisko kuriu metu senumo nufotkintos su muiline ant laminato man pasitikejimo nekelia:(
man visai nepatinka, kad kazkas uz kitus gudresnis (nors tai labai lietuviskas bruozas)- sedi JAV ir is savo tevynainiu pelnosi...
sorry, jei kam nepatiks, bet tai mano nuomone- visada ir visur moku mokescius ir visada stengiuosi paremti maza LEGALU versla!
Atsakyti
Man irgi patinka ******* thumbup.gif
Atsakyti