QUOTE(as mamyte @ 2010 02 02, 15:47)
pirkau next bodžiuką kažkada, tai kokybė man nea.. kažkaip buvau ištikima t
as dazniausiai perku is ebay drauge karts nuo karto patarpininkauja
O mane tai Amazon labai nuvyle. JAV Amazon turi daug graziu ir pigiu rubu, bet i LT siuncia tik knygas ir CD. Britu Amazon i LT siuncia viska, bet ten vaikam rubai brangus ir negrazus...
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2010 01 26, 19:43)
kol kas perku tik assorti.lt, bet artimiausiu metu zadu ir is kitur pasiprekinti
Is kur jei ne paslaptis??
O mums labai next'as patinka
isbandziau si reikala www.manotavo.lt. liuksiskai pateikta ideja. pasijauciau kaip protinga mama Tik, matyt, jie neseniai pradejo savo veikla, nes ne viskas dar uzpildyta, bet kiek pastebejau vis pildoma. Rubeliai, kuriuos pirkau tikrai geri.
Kaip faina kiek daug nuorodu parduotuviu nauju suzinojau liuks temele.
QUOTE(*Selma* @ 2010 02 26, 15:42)
Aš pirkdavau pampersus, mišinukus, maistelį, servetėles www.assorti.lt internetinėje parduotuvėje. Šiuo metu užsisakinėju pampersus. Labai patiko kainos ir kokybiškas, bei greitas aptarnavimas.
Nei vieno blogo zodzio apie juos negaleciau pasakyt.
Internetines parduotuves yra geris vienok aisku, reikia atsirinkti "savo", kad butu operatyvus aptarnavimas ir be abejo, prekes grazios, kokybiskos ir uz gera kaina.
Pati as eksperimentuoju, kartai tai sen, tai ten isigyju drabuzeliu sau ir seimai dabar ju didelis pasirinkimas.
Paskutinis musu atradimas, kuris labai maloniai nustebino kokybe ir nezveriskomis kainomis - tai www.opapa.net, beje, ten dabar nuolaidos striukytem. kaip tik uzsisakem viena grazia mazajai mano. pamusaliukas - tai kaip puku debeselis, svelnut svelnutelis mikstutelis niekaip nesuprantu, kodel sau nerandu tokiu striukiu... beje, labai operatyviai pristate. pirkau kolei kas tik striukyte, o gal kas ka nors pirkot dar? labai idomu, kaip batukai?.. pasidalinkit patirtim prasau
Pati as eksperimentuoju, kartai tai sen, tai ten isigyju drabuzeliu sau ir seimai dabar ju didelis pasirinkimas.
Paskutinis musu atradimas, kuris labai maloniai nustebino kokybe ir nezveriskomis kainomis - tai www.opapa.net, beje, ten dabar nuolaidos striukytem. kaip tik uzsisakem viena grazia mazajai mano. pamusaliukas - tai kaip puku debeselis, svelnut svelnutelis mikstutelis niekaip nesuprantu, kodel sau nerandu tokiu striukiu... beje, labai operatyviai pristate. pirkau kolei kas tik striukyte, o gal kas ka nors pirkot dar? labai idomu, kaip batukai?.. pasidalinkit patirtim prasau