Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

Perkam ir mes internetu.Labai patiko pirkinukas.lt ir assorti.lt.Išbandyta thumbup.gif Pristatymas operatyvus,o ir prekės pigesnės nei parduotuvėje.Tik va drabužėlių niekaip neatrandu kur nusipirkti:tai dydžių nėra, tai kainos nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Taip, perku ir labai dažnai, tik nenoriu reklamuoti čia nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2010 02 02, 15:47)
pirkau next bodžiuką kažkada, tai kokybė man nea.. schmoll.gif kažkaip buvau ištikima t

drinks_cheers.gif

as dazniausiai perku is ebay ax.gif drauge karts nuo karto patarpininkauja rolleyes.gif
Atsakyti
O mane tai Amazon labai nuvyle. JAV Amazon turi daug graziu ir pigiu rubu, bet i LT siuncia tik knygas ir CD. Britu Amazon i LT siuncia viska, bet ten vaikam rubai brangus ir negrazus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2010 01 26, 19:43)
kol kas perku tik assorti.lt, bet artimiausiu metu zadu ir is kitur pasiprekinti

Is kur jei ne paslaptis?? smile.gif
Atsakyti
www.tavosapnas.lt
taip pat daug ka randu butent cia supermama.lt
Atsakyti
O mums labai next'as patinka thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau si reikala www.manotavo.lt. liuksiskai pateikta ideja. pasijauciau kaip protinga mama biggrin.gif Tik, matyt, jie neseniai pradejo savo veikla, nes ne viskas dar uzpildyta, bet kiek pastebejau vis pildoma. Rubeliai, kuriuos pirkau tikrai geri.
Atsakyti
Kaip faina kiek daug nuorodu parduotuviu nauju suzinojau smile.gif liuks temele.
Atsakyti
Aš pirkdavau pampersus, mišinukus, maistelį, servetėles www.assorti.lt internetinėje parduotuvėje. Šiuo metu užsisakinėju pampersus. Labai patiko kainos ir kokybiškas, bei greitas aptarnavimas.
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2010 02 26, 15:42)
Aš pirkdavau pampersus, mišinukus, maistelį, servetėles www.assorti.lt internetinėje parduotuvėje. Šiuo metu užsisakinėju pampersus. Labai patiko kainos ir kokybiškas, bei greitas aptarnavimas.

Nei vieno blogo zodzio apie juos negaleciau pasakyt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Internetines parduotuves yra geris vienok smile.gif aisku, reikia atsirinkti "savo", kad butu operatyvus aptarnavimas ir be abejo, prekes grazios, kokybiskos ir uz gera kaina.
Pati as eksperimentuoju, kartai tai sen, tai ten isigyju drabuzeliu sau ir seimai smile.gif dabar ju didelis pasirinkimas.

Paskutinis musu atradimas, kuris labai maloniai nustebino kokybe ir nezveriskomis kainomis - tai www.opapa.net, beje, ten dabar nuolaidos striukytem. kaip tik uzsisakem viena grazia mazajai mano. pamusaliukas - tai kaip puku debeselis, svelnut svelnutelis mikstutelis smile.gif niekaip nesuprantu, kodel sau nerandu tokiu striukiu... smile.gif beje, labai operatyviai pristate. pirkau kolei kas tik striukyte, o gal kas ka nors pirkot dar? labai idomu, kaip batukai?.. pasidalinkit patirtim prasau smile.gif
Atsakyti