Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

daugiau nei pries metus ziurejau skeptiskai i prekinimasi internetu, taciau jau metai kaip tai darau be perstojo. tai puikus budas apsiprekinti neiseinant is namu smile.gif
Atsakyti
Aš beveik viską perku internetu. Ir pasirinimas didesnis, ir kainos daugeliu atveju mažesnės thumbup.gif
Atsakyti
kol kas perku tik assorti.lt, bet artimiausiu metu zadu ir is kitur pasiprekinti
Atsakyti
as taip pat apsipirkineju internetu
Atsakyti
Mano drauges užsisakė rubelų iš www.kivibir.lt bigsmile.gif ir nebrangus ir kokybiški, o kas pagirtina- Lietuviški. bigsmile.gif
sake tikrai rekomenduoja 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kosmetikos parduotuviu geru
Atsakyti
As retkarciais perku is Next'u per SM tarpininke Agneta, rubeliu kokybe thumbup.gif Niekur LT tokios geros rubu kokybes nemaciau, tuoj pat sagos islaksto arba bjauriai nusiskalbia(pvz., Cocodrillo) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 28, 17:16)
As retkarciais perku is Next'u per SM tarpininke Agneta, rubeliu kokybe thumbup.gif Niekur LT tokios geros rubu kokybes nemaciau, tuoj pat sagos islaksto arba bjauriai nusiskalbia(pvz., Cocodrillo) schmoll.gif

o ta tarpininke gal internetini puslapi turi? ax.gif
Atsakyti
as dazniausiai perku lietuviskose internetinese parduotuvese
www.vaikomanija.lt
www.vaikudrabuziai.lt
www.pagran2kas.lt
ir siaip skelbimuose paieskau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2010 01 28, 15:16)

pirkau next bodžiuką kažkada, tai kokybė man nea.. schmoll.gif kažkaip buvau ištikima tokiai vienai firmai, g-mini, čekų gamybos, tai nesulyginsi, medvilnė tvirtesnė, neišsitampė beveik visai, nešiojo pirmoji ir antroji dukrytės, be to labai mielos jų kolekcijos, tik internete tai mažas pasirinkimas, galit pažiūrėt bodžius www.1s.lt, bet mes ne tokius turėjom, čia plonesni kažkokie, o anuos kažkada parduotuvėj pirkdavom.
Tiesa per tą pačia www.1s.lt pirkom daugkartines sauskelnes ir dr.brown's buteliuką - nusiskundimų neturiu thumbup.gif
Atsakyti
As daug ka perku is www.hiperfarma.lt
Atsakyti
Perkam tik internetu ar savo mazyliui ar eidami lankyti kitu mazyliu:)
paskutinis mano atradimas puiki kudikio prekiu parduotuve www.best4baby.eu
pristatymas prekiu per viena diena po visa Lietuva smile.gif
Atsakyti