tikrai taip, internetines parduotuves labai patogu Ypac jeigu ieskai greitai kokios dovaneles Visai neseniai taip issisukau, kai reikejo vyro sesei dovanos ir ziauriai neturejau laiko. buvau girdejusi kad parfum express galima dovanu kortele paimti, tai greit uzsakiau ju internetineje svetainje, o kita diena jau pristate graziai ipakuota uz 200 litu manau gales nusipirkti ir kosmetikos ir parfumerijos ju parduotuveje
geras daiktas tos internetines parduotuves, tikrai juk ne visad su maziukais gali iseit ten kur reikia, o cia sau sedi ir issirenki prekiu, o dar patogiau, kad jas i namus pristato
Na musu seimyna irgi naudojasi internetinemis parduotuvemis. Mano vyras dirba, o as su vaiku namie, tai nelabai galiu kur nubegti. Taigi tenka naudotis e.parduotuvemis. Perku kontaktinius lesius, va neseniai nusipirkom tv. GArantijos tokios kaip ir visur, o kaina tai labai skiriasi. Internetu pirkdami televizoriu sutaupem 350lt. Dar kazkaip sau rubu neperku, bijau su dydziu apsigaut, taciau vaikui perku, ir tikrai nebrangiai gaunasi, tik aisku reikia paieskot kur pigiau. Na esu labai patenkinta, kad yra tokios galimybes apsiprekinti. Tik aisku reikia neuzsikabliuoti, nes tokia drauges pazystama taip isleidzia tukstancius pinigu, jai jau manija pasidare...
QUOTE(Sarune00 @ 2009 11 21, 22:56)
As tai ant E-bay jau esu daug kartu pirkusi, ir visus be priekaistu!
Perkant ebay reikia tureti paypal kortele ar kaip jus perkat? as esu nusiziurejusi uzsieniniuose parduotuvese daug rubeliu, siaip daiktu, bet nezinau kaip elgtis. Dauguma uzsieniniu neveza i lt...
Iki vieneriu metu visi rubeliai buvo tik e-parduotuvese pirkti. Tikrai kai su mazu vaiku netaip daznai iseini, tai visai smagu tose parduotuvelese pasidairyti
perku maziui daug ka is internetiniu parduotuviu,nors vyras nera del to patenkintas buna,kad kyla koks nesklandumas,tai as skandaliju,pysktu, zadu daugiau nebepirkti netu,bet buna,kad reikia ir viskas-apsisukus perku
Sauskelnes tik internetinės parduotuvėj perku. Drabužėlius kaip užtaikau ant nuolaidų. Dabar mažajai ir tyreles internetu perku. Pigiau. O ir į namus pristato.
Ne dažnai, bet perku. Ir pigiau (dažniausiai), ir į namus pristato
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 12 31, 10:27)
Sauskelnes tik internetinės parduotuvėj perku. Drabužėlius kaip užtaikau ant nuolaidų. Dabar mažajai ir tyreles internetu perku. Pigiau. O ir į namus pristato.
o kokios čia internetinės parduotuvės tyreles parduoda ir pampersus? Net nežinojau
QUOTE(Ggggreta @ 2010 01 08, 15:02)
o kokios čia internetinės parduotuvės tyreles parduoda ir pampersus? Net nežinojau
assorti.lt