Gal galite pasakyti kokiu internetiniu puslapiu ieskau treningo kudikiui grazaus, noreciau gal kokio puma nike, adidas
[quote=Sarune00,2009 11 21, 21:56]
As tai ant E-bay jau esu daug kartu pirkusi, ir visus be priekaistu!
as irgi, tik as deja ir priekaistu turejau ir ne viena
As tai ant E-bay jau esu daug kartu pirkusi, ir visus be priekaistu!
as irgi, tik as deja ir priekaistu turejau ir ne viena
Taip, pigiau, o uzsienio parduotuvese kokybe nelyginama
Aš esu pirkusi vaikams drabužių iš laredoute.fr. Kaip vaikams kokybės ir kainos santykis neblogas..tačiau aš visgi mieliau renkuosi aukštesnės kokybės drabužėlius. Pavyzdžiui turiu apatinius marškinėlius šilko vilnos iš http://www.ekomama.l...products_id=467 tiesa kaina ne maža..bet tuokart kai moki atrodo daug, o po to juos vienus dukra ir nešioja, nes kitos maikutės nebėra tokios švelnios. Aš už kokybiškus rūbelius
O ir užsienio parduotuvėse pakankamai nekokybiškų drabužių irgi yra. O už kokybę visur reikia mokėt.
O ir užsienio parduotuvėse pakankamai nekokybiškų drabužių irgi yra. O už kokybę visur reikia mokėt.
QUOTE(gedimine @ 2009 11 10, 16:46)
Sveikutes, buvau ir as toj parduotuvej kur next prekiauja Silainiuose, tai jau nerealu antkaini uzsideda . Netycia radau puslapiuka belandziodama perkuvaikui.lt, tai net nustebau kiek jie visko turi. Sarbiausia, kad galima rasti ir pigiau ir brangiau.
Papildyta:
Beje ten yra ir kuno prieziuros priemoniu ir visko visko... Mes turim is ju tualeto treniruokli, tai bovinames dabar, kol kas ne pagal paskirti
Papildyta:
Beje ten yra ir kuno prieziuros priemoniu ir visko visko... Mes turim is ju tualeto treniruokli, tai bovinames dabar, kol kas ne pagal paskirti
O kurioj vietoj Silainiuose si parduotuve ???
Siunciuos is anglijos arba JAV
Gal kuri esate pirkusi is internetines parduotuves "Perkuvaikui" ?
esu cia issirinkusi vezimeli, todel butu idomu suzinoti ar nebuvo problemu perkant..
esu cia issirinkusi vezimeli, todel butu idomu suzinoti ar nebuvo problemu perkant..
visalaik perku internetinese pardese ,Lt neatsimenu ka pirkau.
next,gap,george,hm ir t.t.
next,gap,george,hm ir t.t.
Gimineje paskutiniais metais labai daug vaiku gime, tai tenka per kiekvienas kaledas sukti galva ka jiem padovanoti. Tai jau kelintus metus pasiteisino mano apsipirkimai internetinese parduotuvese, kurie prekiauja zaislais. Kazkaip ten ganetinai pigiau, o ir zaislu yra tokiu nematytu negirdetu
Aisku siu puslapiu pirmoje vietoje viespatauja Ebay o antroje vietoje turbut lietuviskasis babymarket.lt
Aisku siu puslapiu pirmoje vietoje viespatauja Ebay o antroje vietoje turbut lietuviskasis babymarket.lt
Ir mes su vaikais perkame internetu ir visai nesigailime.Nereikia maltis po visokias parduotuves,viska ramiai issirenkame,apsiziurime ir po to laukiame nekantraudami. Jau taip apsipirkinejame gal metai laiko ir esame patenkinti.Aisku kartais nepataikom su dydziais,bet yra giminiu ir draugu kuriems perleidziame.O rubu kokybe tai net ne lyginti su musu parduotuvese siulomomis.
Perku, ypač per išpardavimus. Dažniausiai iš Old Navy, Gap, Next.
vaikui dar niekad neteko pirkti internetu,bet domiuosi