Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

Sveikutes SM smile.gif
Pastaruoju metu vis daugiau apsiperku el'parduotuvese, nes daug patogiau ir beto sutaupai nemazai pinigeliu, perkantis daugiau prekiu. pvz ivairus rubeliai, buitines prekes. Ziuriu yra el'parduotuviu kur galima nusipirkti ir kosmetikos, kvepalu. Gal bandete kuri nors ir gali parekomenduoti ka nors? g.gif
Atsakyti
Sveikutes, buvau ir as toj parduotuvej kur next prekiauja Silainiuose, tai jau nerealu antkaini uzsideda aggressive.gif. Netycia radau puslapiuka belandziodama perkuvaikui.lt, tai net nustebau kiek jie visko turi. Sarbiausia, kad galima rasti ir pigiau ir brangiau.
Papildyta:
Beje ten yra ir kuno prieziuros priemoniu thumbup.gif ir visko visko... Mes turim is ju tualeto treniruokli, tai bovinames dabar, kol kas ne pagal paskirti doh.gif
Atsakyti
Kartais perku internetinese parduotuvese. Labai patinka kai internetinese parduotuvese yra pateikiamos produktu kainos. Tada vienus produktus gali lyginti su kitu tiekeju siulomomis kainomis. Paskutiniu metu pastebejau, kad ir www.kotryna puslapyje kai kurioms prekems nurodomos kainos (bent jau vezimeliams). O matet baneri, kad universaliems vezimeliams taikoma 15proc. nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2009 11 10, 20:28)
Kartais perku internetinese parduotuvese. Labai patinka kai internetinese parduotuvese yra pateikiamos produktu kainos. Tada vienus produktus gali lyginti su kitu tiekeju siulomomis kainomis. Paskutiniu metu pastebejau, kad ir www.kotryna puslapyje kai kurioms prekems nurodomos kainos (bent jau vezimeliams). O matet baneri, kad universaliems vezimeliams taikoma 15proc. nuolaida?

vis tiek pas juos be proto brangu...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 11 11, 13:20)
vis tiek pas juos be proto brangu...

Aisku nera pigu, bet ir tai ziurint kas. Per akcijas daugelyje parduotuviu gali rasti daiktu us prieinama kaina wink.gif
Atsakyti
O mes apsilankeme jau vaiku mieste ir nusipirkome vezimeli uz labai gera kaina, nes pritaike 15proc. nuolaida. 4u.gif
Atsakyti
as jau irgi ne karta prekinausi babymarke.lt, parfume.lt, bilietai.lt, tiketa.lt, greitai.lt ir jau uzsienietisku esu kelias nusiziuresjus tik neisbandzius cool.gif
Atsakyti
Dziugu girdeti, kad vis daugiau vezimeliais prekiaujanciu parduotuviu siulo akcijas jiems isgyti.
Atsakyti
As tai ant E-bay jau esu daug kartu pirkusi, ir visus be priekaistu! smile.gif
Atsakyti
Musu seimos draugai taip pat pasinaudojo Kotrynos parduotuvese vykstancia akcija universaliems vezimeliams smile.gif
Atsakyti
Pagrinde rubus perku internetinese parduotuvese ir patogu ir pasirinkimas geresnis nei Lt parduotuvese.
Atsakyti
internetinese parduotuvese (ypac perkant is uzsienio) tai zymiai pigiau, nei cia, Lietuvoje pirkt... Tai jei jau nera degantis pirkinys - tikrai geriau pirkt internetu blush2.gif Mano vyras jau juokauja, kad greit duona is USA pirksim, nes taip pigiau ir paprasciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti