Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

QUOTE(aaura @ 2009 10 10, 06:38)
sveikutes gal kas galetu padeti uzsakyti gap striukyte mergaitei mums 3metukai bet visus drabuzelius perku 110 cm tai nezinau kokia ismera tiktu ar 4t ar 5t                http://www.gap.com/b...8...&pid=687754

jei perki 110cm tada tik 5T dydis, kitaip bus rankovės pertrumpos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kartai kas esate pirkę iš www.keke.lt? kaip sekėsi su pristatymų?
Atsakyti
Pirkau mazajai batukus is sios UK internetines parduotuves http://www.shoesfork...co.uk/index.htm

geru firmu bateliai zymiai pigiau ax.gif
Atsakyti
daug perkam ir zaislu ir prieziura ir stambesnius daikatus kaip kedutes, vezimeliai.. kolkas is lietuvisku.. kazkaip drabuziu dar neteko uzsisakyti, bet jau man knieti ir sia sriti isbandyti, juolab kaip kitos mamos taip sekmingai apsiperka.. smile.gif
Atsakyti
Perku savo vaikams iš next,hm parduotuvių,batukus iš clarks,kokybe dar neteko nusivilti.
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinot kur pirkt paltuku berniukams? Ne striukiu
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2009 08 31, 16:50)
As sauskelnes tik internetu perku, man patogu, kad pristato i namus, nereikia tampytis, o ir pigiau...

as irgi uzsisakiau sauskelnes, tai rytoj turetu atvezti. uzsisakiau www.assorti.lt dabar akcija pristatymui
Atsakyti
Perku rubelius tik internetu, o kai nueibu i vaiku prekiu parduotuves, tai net pakraupstu pamacius LT kainas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milisena @ 2009 11 07, 14:06)
Perku rubelius tik internetu, o kai nueibu i vaiku prekiu parduotuves, tai net pakraupstu pamacius LT kainas  doh.gif

O kokiose butent internetinese parduotuvese perki? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Reikia pagalbos blush2.gif registrojus next parduotuveje, o man rodo klaida kur tel numeris ir neleidzia toliau registruotis, kaip ten ta numeri reikia ivesti g.gif
Ir dar kaip ten su tais dydziais vaikams raso pagal amziu, o kur galima paziureti kaip pagal cm atitinka g.gif
Atsakyti
Viska issiaiskinau mirksiukas.gif kazko streikavo ju tinklapis man siandien g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2009 11 09, 11:22)
Sveikos  4u.gif
Reikia pagalbos  blush2.gif  registrojus next parduotuveje, o man rodo klaida kur tel numeris ir neleidzia toliau registruotis, kaip ten ta numeri reikia ivesti  g.gif
Ir dar kaip ten su tais dydziais vaikams raso pagal amziu, o kur galima paziureti kaip pagal cm atitinka  g.gif

As tai nexto perku Silainiuose, jeigu tu is Kauno, Jie buna vienu dydziu didesni
Atsakyti