Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

QUOTE(Rasele_ @ 2009 06 12, 15:03)
As internetu pirkau kelias sukneles, bet nemanau, kad tai labai geras budas, nes negali matyti rubu kokybes ir kartais netgi dydziai skiriasi, tai padidinti, tai pamazinti  schmoll.gif

man irgi patinka internetu pirkti smile.gif del kokybes niekada neteko nusivilti, o jei dydis kartais netiktu, tai visuomet bus galima grazinti ir atgauti pinigelius thumbup.gif
Atsakyti
o as pirkau ne viena rubeli ir sau ir mergytei tai esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Neperku nei sau, nei vaikams... Man patinka rubus realiai matyt
Atsakyti
O as perku pagrinde tik internetu, nes nieko gero parduotuvese nerasi Lietuvoj, tuo labiau jei nenori moketi simtu... Va paskutiniu metu apsipirkau cia: http://www.public.fo...eveti-rubeliai/ ,nu super kokybe, nemazai ten yra Next'u. As pirkau striuke suneliui ir dar ten smulkesniu rubu, tai visi atrodo labai gerai, net nepasakysi, kad deveti. Ir pigiai... thumbup.gif
Atsakyti
pirkdavau is labai daug JAV,UK parduotuviu,dabar tik liko pacios mylimiausios next,Hm ir adams wub.gif
Atsakyti
Puslapyje keke.lt nėra arba nerandu drabužėlių dydžių. Tai kaip juos pirkti g.gif http://www.keke.lt/i...id=178&pr=35760 -kaip tik tai ko reikėtų, bet koks jo dydis?
Atsakyti
Man tai visai nebloga parduotuvė atrodo babyland.lt.Čia tikrai nereklama, tiesiog užmačiau nebloga pasirinkimą drabužėlių naujagimiams bigsmile.gif
Atsakyti
Savo mažei perku tik internetu, kažkaip nekyla rankos čia kažką LT pirkti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 08 13, 17:05)
Man tai visai nebloga parduotuvė atrodo babyland.lt.Čia tikrai nereklama, tiesiog užmačiau nebloga pasirinkimą drabužėlių naujagimiams bigsmile.gif

Ir as is cia uzsakinejau, likau patenkinta. Tik nezinau dar kaip nesiosis, nes leliukas kol kas tik pakeliui blush2.gif
Atsakyti
Stengiuosi pirkt internetu, nes kai paziuri i LT kainas, tai ranka nekyla cia pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 08 13, 17:05)

Aš taipogi užsakymą dariau iš šitos parduotuvės ir likau patenkinta smile.gif , kainos itin priimtinos yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2009 08 06, 09:51)
pirkdavau is labai daug JAV,UK parduotuviu,dabar tik liko pacios mylimiausios next,Hm ir adams wub.gif

Ar iš NEXT galima užsisakyti su pristatymu į Lietuvą? Kažkaip jų puslapyje nėra nurodyta tokios galimybės. g.gif
Atsakyti