Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

As irgi perku is internetiniu. Ir dabar ziuriu nauju parduotuviu atirado, kur superines kainos. Pasirodo krize turi ir pliusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delekto @ 2009 06 23, 19:56)
As irgi perku is internetiniu. Ir dabar ziuriu nauju parduotuviu atirado, kur  superines kainos. Pasirodo krize turi ir pliusu thumbup.gif

Gal pasidalinsite butent kokios tos parduotuves ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
didžioji dalis vaikams pirktų drabužėlių yra internetu,tai daug patogiau ir būna,kad pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiukass200904 @ 2009 06 17, 12:53)
O iš kokių internetinių parduotuvių perkate ? Gal galite parašyti? O ar ne per daug terlionės jei neatitiktų dydžiai? Aš vis kažkaip susilaikau. Knygas , žaislus teko pirkti iš elektroninių parduotuvių bet rūbus ar batus? g.gif  kažkaip vis pabijau

Na man dar neteko savo dukrytei nupirkti per mažo rūbo, būna tik kiek per dideli doh.gif o tai ne problema, daaugs rolleyes.gif
Atsakyti
Kūdikių drabužių internetinė parduotuvė www.heybaby.eu
Atsakyti
Cia kur ideta "vaikiski rubeliai ir avalyne",nezinau ar cia pigu.As tokia pat kepuryte parduotuvej pirkau uz 9lt.o cia 16lt.

'
Atsakyti
Gal zinot, kur internete galima butu isigyt nebrangiu ir kokybisku uzvalkaliuku?geriau butu, kad is lietuvisku psl blush2.gif
Atsakyti
nuostabus NEXT rubeliai, ir labai patenkinta esu MINIMODE
Atsakyti
As ir perku thumbup.gif As siuo metu gyvenu UK,tai cia laaaabai populiaru ir greit pristato,o jei daiktas ar rubas netinka ar nepatinka,atvaziuoja ir pasiima rolleyes.gif
Atsakyti
neblogos prukcijos galima rast ir assorti.lt ten pamapersai pigus,,jei kam aktualu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuciukas @ 2009 07 26, 23:04)
neblogos prukcijos galima rast ir  assorti.lt ten pamapersai pigus,,jei kam aktualu...  smile.gif

siandien skaiciau kad ir assorti.lt pabarangino pamperius
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 27, 19:53)
siandien skaiciau kad ir assorti.lt pabarangino pamperius

Aga. Man buvo taip, kad internetu issirinkau sauskelnes, padariau uzsakyma, pervedziau pinigus ir laukiu prekiu. Skambina, kad tokiu nebeturim, turi atvezti, laukit. Kita diena vel skambina, kad uz tokia kaina nebera, jei norit, reikes primoketi.
Nepatiko toks ju darbas schmoll.gif
Atsakyti