QUOTE(Delekto @ 2009 06 23, 19:56)
As irgi perku is internetiniu. Ir dabar ziuriu nauju parduotuviu atirado, kur superines kainos. Pasirodo krize turi ir pliusu
Gal pasidalinsite butent kokios tos parduotuves ?
didžioji dalis vaikams pirktų drabužėlių yra internetu,tai daug patogiau ir būna,kad pigiau
QUOTE(meskiukass200904 @ 2009 06 17, 12:53)
O iš kokių internetinių parduotuvių perkate ? Gal galite parašyti? O ar ne per daug terlionės jei neatitiktų dydžiai? Aš vis kažkaip susilaikau. Knygas , žaislus teko pirkti iš elektroninių parduotuvių bet rūbus ar batus? kažkaip vis pabijau
Na man dar neteko savo dukrytei nupirkti per mažo rūbo, būna tik kiek per dideli o tai ne problema, daaugs
Kūdikių drabužių internetinė parduotuvė www.heybaby.eu
Cia kur ideta "vaikiski rubeliai ir avalyne",nezinau ar cia pigu.As tokia pat kepuryte parduotuvej pirkau uz 9lt.o cia 16lt.
'
'
Gal zinot, kur internete galima butu isigyt nebrangiu ir kokybisku uzvalkaliuku?geriau butu, kad is lietuvisku psl
As ir perku As siuo metu gyvenu UK,tai cia laaaabai populiaru ir greit pristato,o jei daiktas ar rubas netinka ar nepatinka,atvaziuoja ir pasiima
neblogos prukcijos galima rast ir assorti.lt ten pamapersai pigus,,jei kam aktualu...
QUOTE(agnuciukas @ 2009 07 26, 23:04)
neblogos prukcijos galima rast ir assorti.lt ten pamapersai pigus,,jei kam aktualu...
siandien skaiciau kad ir assorti.lt pabarangino pamperius
QUOTE(georgiana @ 2009 07 27, 19:53)
siandien skaiciau kad ir assorti.lt pabarangino pamperius
Aga. Man buvo taip, kad internetu issirinkau sauskelnes, padariau uzsakyma, pervedziau pinigus ir laukiu prekiu. Skambina, kad tokiu nebeturim, turi atvezti, laukit. Kita diena vel skambina, kad uz tokia kaina nebera, jei norit, reikes primoketi.
Nepatiko toks ju darbas