as tai beveik tik ir perku internetu cia jau kaip liga tiesiog rubeliai is uzsenio ir grazesni man ir pigesni
mano mazosios irgi visi rubeliai pirkti internetu, tai puikus kainos ir kokybes santykis... ko nepasakysi apie musu parduotuvese pirktus rubelius, o jau kainos...
Aš kuo toliau, tuo daugiau perku internete, nes labai patogu - nereikia po parduotuves vaikščioti
As internetu pirkau kelias sukneles, bet nemanau, kad tai labai geras budas, nes negali matyti rubu kokybes ir kartais netgi dydziai skiriasi, tai padidinti, tai pamazinti
As biskiuka ne i tema, bet norejau jusu paklausti, kur dedate padevetus rubus? neseniai perskaiciau, kad greit prasides grazi akcija "rūbų spinta", kurios metu galima bus atnesti savo nenesiojamus rubelius ir atiduoti tiems, kam ju reikia. Kas mamytes susidomesit galit placiau pasiskaityti puslapiuke
As biskiuka ne i tema, bet norejau jusu paklausti, kur dedate padevetus rubus? neseniai perskaiciau, kad greit prasides grazi akcija "rūbų spinta", kurios metu galima bus atnesti savo nenesiojamus rubelius ir atiduoti tiems, kam ju reikia. Kas mamytes susidomesit galit placiau pasiskaityti puslapiuke
Viska vaikams perku tik internetu UK. labai patogu ir sutaupau nemazai pinigeliu
QUOTE(DRastapkeviciene @ 2009 06 07, 20:23)
mano mazosios irgi visi rubeliai pirkti internetu, tai puikus kainos ir kokybes santykis... ko nepasakysi apie musu parduotuvese pirktus rubelius, o jau kainos...
Gal kokybę dar atrasi, bet jau kaina tada bus
taip, perku, dauguma daiktu vaikucio yra is ten...
kai ka nusiperku ir musu parduotuvese
kai ka nusiperku ir musu parduotuvese
Sakykite, o kokios pristatymo kainos uzsakinejant pvz is UK? nes as internetu pirkinejuosi - patogu, nereikia blaskyis po pardes, laaabai jau sito nemegstu bet pirkau kol kas tik is LT, noreciau pabandyti ir is kitur, bet nezinau pristatymo kainyciu gal kas pasidalins info
O iš kokių internetinių parduotuvių perkate ? Gal galite parašyti? O ar ne per daug terlionės jei neatitiktų dydžiai? Aš vis kažkaip susilaikau. Knygas , žaislus teko pirkti iš elektroninių parduotuvių bet rūbus ar batus? kažkaip vis pabijau
Daug drabuziu esu pirkusi is el. parduotuviu Cia kaip liga!
as irgi perku tik is internetiniu parduoduviu