Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

kaskaip nieko neteko man pirkt ax.gif internetu
Atsakyti
as tai beveik tik ir perku internetu thumbup.gif cia jau kaip liga tiesiog biggrin.gif rubeliai is uzsenio ir grazesni man ir pigesni mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazosios irgi visi rubeliai pirkti internetu, tai puikus kainos ir kokybes santykis... thumbup.gif ko nepasakysi apie musu parduotuvese pirktus rubelius, o jau kainos... doh.gif
Atsakyti
Aš kuo toliau, tuo daugiau perku internete, nes labai patogu - nereikia po parduotuves vaikščioti smile.gif
Atsakyti
As internetu pirkau kelias sukneles, bet nemanau, kad tai labai geras budas, nes negali matyti rubu kokybes ir kartais netgi dydziai skiriasi, tai padidinti, tai pamazinti schmoll.gif

As biskiuka ne i tema, bet norejau jusu paklausti, kur dedate padevetus rubus? g.gif neseniai perskaiciau, kad greit prasides grazi akcija "rūbų spinta", kurios metu galima bus atnesti savo nenesiojamus rubelius ir atiduoti tiems, kam ju reikia. Kas mamytes susidomesit galit placiau pasiskaityti puslapiuke 4u.gif
Atsakyti
Viska vaikams perku tik internetu UK. labai patogu ir sutaupau nemazai pinigeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DRastapkeviciene @ 2009 06 07, 20:23)
mano mazosios irgi visi rubeliai pirkti internetu, tai puikus kainos ir kokybes santykis...  thumbup.gif  ko nepasakysi apie musu parduotuvese pirktus rubelius, o jau kainos...  doh.gif

drinks_cheers.gif Gal kokybę dar atrasi, bet jau kaina tada bus doh.gif
Atsakyti
taip, perku, dauguma daiktu vaikucio yra is ten...
kai ka nusiperku ir musu parduotuvese ax.gif
Atsakyti
Sakykite, o kokios pristatymo kainos uzsakinejant pvz is UK? nes as internetu pirkinejuosi - patogu, nereikia blaskyis po pardes, laaabai jau sito nemegstu doh.gif bet pirkau kol kas tik is LT, noreciau pabandyti ir is kitur, bet nezinau pristatymo kainyciu blush2.gif gal kas pasidalins info 4u.gif
Atsakyti
O iš kokių internetinių parduotuvių perkate ? Gal galite parašyti? O ar ne per daug terlionės jei neatitiktų dydžiai? Aš vis kažkaip susilaikau. Knygas , žaislus teko pirkti iš elektroninių parduotuvių bet rūbus ar batus? g.gif kažkaip vis pabijau
Atsakyti
Daug drabuziu esu pirkusi is el. parduotuviu thumbup.gif Cia kaip liga! doh.gif
Atsakyti
as irgi perku tik is internetiniu parduoduviu mirksiukas.gif
Atsakyti