Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto parduotuvės

www.princus.lt internetu vaikiukui pirkome vezimeli ir manieza thumbup.gif greitai ir smagiai apsipirkom smile.gif po apmokejimo pristate prekes per 3 dienas. jau nusiziurejau ir maitinimo kedute ten rolleyes.gif

sau esu isbandziusi diesel.com
Atsakyti
google ieskojau info apie tyreles ir atradau Pirkinukas.lt smile.gif

skebiasi taip:
" Pirkinukas.lt - būtiniausios (kasdienio vartojimo) prekės kūdikiams vienoje vietoje! "

Nors kazkas prekiauja daugiau nei vienom Pampers ar Bambo sauskelnem, o maistelio asortimentas probloske - Hipp, milupa, nestle, similac, gerber ir tutteli.
Pristatymas jau kitą dieną. tik va kaina, didoka, kad nemokamai atvežtų 123 Lt (bet juokinga:), nu bet gal ir gerai - prigriebiau sauskelnes ir tyreliu keleta ir jau ziurek gavosi. Nors, aisku, Pamperu pigiu pilnos skelbimu lentos (jei kas juo nesioja), bet Bambo visur vienodos kainos ir is Lenkijos neveza sad.gif

Labai patiko, tai ir Jums pranesiau smile.gif

Atsakyti
Siaip jau faini kriksto drabuzeliai Muminuke (http://www.eshops.lt/category/vaikams-ir-mamoms/vaiku-prekes/default/2), mum tai tiko ir labai patiko smile.gif ir LT e-parduotuviu yra labai daug, tai as einu per http://www.eshops.lt, ten daug maz visos LT internetines parduotuves sudetos, tai paskaitau komentarus apie jas ir tada vis koki rubeli uzsisakau... siaip jau stengiuosi vis kokia nauja parduotuve pabandyti, nes del kasdieniniu drabuzeliu dar savo neatradom blush2.gif

Atsakyti
teko keleta kartu pirkti is internetiniu parduotuviu,ir tikrai nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
O as perku lietuviskose internetines parduotuvese. Siuo metu kaip tik pirkau www.eturgelis.lt. Tikrai nebrangios prekes. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na as labai daug ka perku is otto... mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi pripazystu internetines parduotuves , anksciau labai patiko uzsakyneti is JAV ar anglijos, bet pastebiu kad ir lietuvisku vis nauju atsiranda geru parduotuviu pvz. visai neseniai atradau www.keke.lt tai kiek zinau cia vaikski rubeliai is JAV tai kokybe superine thumbup.gif klaipedietes jeigu zino parduotuve Aladinas tai cia prekes is jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martinna @ 2009 05 04, 15:33)
As irgi pripazystu internetines parduotuves , anksciau labai patiko uzsakyneti is JAV ar anglijos, bet pastebiu kad ir lietuvisku vis nauju atsiranda geru parduotuviu pvz. visai neseniai atradau www.keke.lt  tai kiek zinau cia vaikski rubeliai is JAV tai kokybe superine  thumbup.gif  klaipedietes jeigu zino parduotuve Aladinas tai cia prekes is jos smile.gif

tai gal čia taip pat klaipedėčių parduotuve?
Atsakyti
pirkau jusuvaikui.lt mobilia aukle ir pigu.lt kelis daiktelius visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
įdedu ir čia savo krautuvėlės nuorodą
krautuvele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 20 gegužės 2009 - 18:16
labukas,
Esu gerbeja mediniu zaislu, tik gaila kad mano vaikas jau isaugo, bet drauges naujagimui ieskojau mediniu zaisliuku ir atradau visai neseniai internetine parduotuve www.eimezaisti.lt Ten yra aisu ir kitokiu zaislu, mano vaikas tai surado ten diabola,svarbiausia gumini,tai jau laimes buvo.Siulau apsilankyti man patiko.
Atsakyti
didžioji dalis pikrinių yra pirktų internetu
Atsakyti