kaip yra sakoma jei krikstyji mergaite-tai dovanoji auksine grandinele su Marijos medalionu, o jei berniuka-su Jezaus atvaizdu, mes krikstysim mergyte, tai dovanosim grandinele su Marijos atvaizdu as uz isliekancia verte manau dovanoji zaislus per krikstynas nera labai idomu, juk neeilinis gimtadienis o del kryziuku nesiojimo, tai daug kas sako, kad jei nesioji kryziuka-pakabuka, tai nesi visa gyvenima kryziu sau ant krutines, kiek tame yra tiesos, kas ten zino o sidabrinis saukstelis isgraviruotas irgi labai grazi ir vertinga dovana butu
Siauliuose juvelyrineje parduotuveje PRABA yra daug visiokiu dovaneliu tinkanciu krisktynoms
QUOTE(raasaa @ 2009 06 14, 00:04)
jie islieja ant naturaliu batuku,kokius jiem atnesi.daro dar ir soskes
O cia ikeliu soskiu nuotraukele. Ji yra kaip suvenyras ant lenteles ir jie ja padaro butent is asmenines vaiko soskes.
Krikštatėviai padovanojo mūsų dukrytei pašventintą auksinį medalionėlį su Dievo atvaizdu.
QUOTE(kipshe @ 2009 06 06, 17:40)
Mes ir liepa tapsim kriksto tevais,bet kaip sunku sugalvoti ka orginalaus berniukui.. Pirksim tikrai grandinele,o jei grandinele per krikstynas uzdesim ant kaklo,tai kai vaika sventina,tai ir grandinele pasisventins? Ar nulekt pries krikstynas ja pasventint?
mes prieš krikštą uždėsim vaikučiui, o bažnyčioje tuo pačiu ir pašventins
-------------
man asmeniškai visi sidabriniai šaukštai, dantukų dėžutės ir plaukų sruogos
nežinau, bet jei aš dabar turėčiau dėžutę su savo pirmu dantuku kam jį rodyti , svečiams , ar man kasdien pažiūrėti ? ar , kad spintoje stovėtų ? čia mano nuomonė be pykčio
ir as be pykcio pasisakysiu
man kaip tik atrodo, kad dovana turi buti daugiau simboline ir su isliekamaja verte. ir saukstelis cia puikiai tinka tik pirksiu normalaus dydzio, be jokiu paraitymu, tik lazeriu isgraviruosiu varda ir gal dar data. noriu, kad krikstasunis turetu ir naudotu ta sauksteli. jei toki tureciau, mielai naudociau ir suaugusi, kava gerdama
krikstadukrei mergaitei dovanojom auksine grandinele su kryzeliu.
o musu sunu krikstijant gavom sidabrine soske su dezute dantukui ir ka, stovi kaip suvenyras, nemanau, kad cia blogas krikstateviu pasirinkimas buvo
dar man patinka fotosesijos ideja, vardines monetos, tik cia brangesni variantai jau
o grandinele sunui tai nedeciau bet cia jau kaip kas supranta - kiek zmoniu, tiek nuomoniu
man kaip tik atrodo, kad dovana turi buti daugiau simboline ir su isliekamaja verte. ir saukstelis cia puikiai tinka tik pirksiu normalaus dydzio, be jokiu paraitymu, tik lazeriu isgraviruosiu varda ir gal dar data. noriu, kad krikstasunis turetu ir naudotu ta sauksteli. jei toki tureciau, mielai naudociau ir suaugusi, kava gerdama
krikstadukrei mergaitei dovanojom auksine grandinele su kryzeliu.
o musu sunu krikstijant gavom sidabrine soske su dezute dantukui ir ka, stovi kaip suvenyras, nemanau, kad cia blogas krikstateviu pasirinkimas buvo
dar man patinka fotosesijos ideja, vardines monetos, tik cia brangesni variantai jau
o grandinele sunui tai nedeciau bet cia jau kaip kas supranta - kiek zmoniu, tiek nuomoniu
o gal kas zinot kas daro kaldrytes su siuvinejimais??
sveikos mamytes, gal kuri zinot ir gali pasakyt ar imesti nuoroda,kur butu galima uzsisakyti vardine moneta?
kiek ieskojau,niekur neradau
QUOTE(Razynka @ 2009 06 24, 10:49)
sveikos mamytes, gal kuri zinot ir gali pasakyt ar imesti nuoroda,kur butu galima uzsisakyti vardine moneta?
Aha, aš irgi dabar per google bandžiau ieškoti, bet nieko panašaus neradau. Gal ir klystu, bet čia manau turėjo omeny ne vardinę, o proginę monetą, kurias platina Lietuvos bankas
QUOTE(burundukas @ 2009 06 24, 17:10)
Aha, aš irgi dabar per google bandžiau ieškoti, bet nieko panašaus neradau. Gal ir klystu, bet čia manau turėjo omeny ne vardinę, o proginę monetą, kurias platina Lietuvos bankas
pagal gautus paiekos duomenis,sutikciau su jusu nuomone
bet visgi,gal kas zino,kur butu galima nukaldinti sidabrine moneta, kad ir paprastut paprasciausia gal kuri mamyte tuo domejosi?
QUOTE(Razynka @ 2009 06 24, 16:16)
pagal gautus paiekos duomenis,sutikciau su jusu nuomone
bet visgi,gal kas zino,kur butu galima nukaldinti sidabrine moneta, kad ir paprastut paprasciausia gal kuri mamyte tuo domejosi?
o tai gal galima pas juvelyra uzsakyti.
mes pvz. dabar uzsakem pasaga nukaldint pas juvelyra