Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

kaip yra sakoma jei krikstyji mergaite-tai dovanoji auksine grandinele su Marijos medalionu, o jei berniuka-su Jezaus atvaizdu, mes krikstysim mergyte, tai dovanosim grandinele su Marijos atvaizdu thumbup.gif as uz isliekancia verte ax.gif manau dovanoji zaislus per krikstynas nera labai idomu, juk neeilinis gimtadienis doh.gif o del kryziuku nesiojimo, tai daug kas sako, kad jei nesioji kryziuka-pakabuka, tai nesi visa gyvenima kryziu sau ant krutines, kiek tame yra tiesos, kas ten zino g.gif o sidabrinis saukstelis isgraviruotas irgi labai grazi ir vertinga dovana butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siauliuose juvelyrineje parduotuveje PRABA yra daug visiokiu dovaneliu tinkanciu krisktynoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raasaa @ 2009 06 14, 00:04)
jie islieja ant naturaliu batuku,kokius jiem atnesi.daro dar ir soskes

O cia ikeliu soskiu nuotraukele. Ji yra kaip suvenyras ant lenteles ir jie ja padaro butent is asmenines vaiko soskes.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mazoji mano per krikstynas gavo sidabrini barskuti su svilpuku, tai visa vakara prabarskino. lotuliukas.gif Labai tiko... O ir atsiminimas grazus.
Atsakyti
Krikštatėviai padovanojo mūsų dukrytei pašventintą auksinį medalionėlį su Dievo atvaizdu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshe @ 2009 06 06, 17:40)
Mes ir liepa tapsim kriksto tevais,bet kaip sunku sugalvoti ka orginalaus berniukui..  doh.gif Pirksim tikrai grandinele,o jei grandinele per krikstynas uzdesim ant kaklo,tai kai vaika sventina,tai ir grandinele pasisventins?  g.gif Ar nulekt pries krikstynas ja pasventint? g.gif

mes prieš krikštą uždėsim vaikučiui, o bažnyčioje tuo pačiu ir pašventins ax.gif

-------------
man asmeniškai visi sidabriniai šaukštai, dantukų dėžutės ir plaukų sruogos doh.gif doh.gif
nežinau, bet jei aš dabar turėčiau dėžutę su savo pirmu dantuku g.gif kam jį rodyti , svečiams , ar man kasdien pažiūrėti ? ar , kad spintoje stovėtų ? čia mano nuomonė 4u.gif be pykčio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 22 rugsėjo 2009 - 10:36
ir as be pykcio pasisakysiu tongue.gif

man kaip tik atrodo, kad dovana turi buti daugiau simboline ir su isliekamaja verte. ir saukstelis cia puikiai tinka rolleyes.gif tik pirksiu normalaus dydzio, be jokiu paraitymu, tik lazeriu isgraviruosiu varda ir gal dar data. noriu, kad krikstasunis turetu ir naudotu ta sauksteli. jei toki tureciau, mielai naudociau ir suaugusi, kava gerdama bigsmile.gif
krikstadukrei mergaitei dovanojom auksine grandinele su kryzeliu.
o musu sunu krikstijant gavom sidabrine soske su dezute dantukui ir ka, stovi kaip suvenyras, nemanau, kad cia blogas krikstateviu pasirinkimas buvo smile.gif

dar man patinka fotosesijos ideja, vardines monetos, tik cia brangesni variantai jau smile.gif

o grandinele sunui tai nedeciau schmoll.gif bet cia jau kaip kas supranta - kiek zmoniu, tiek nuomoniu rolleyes.gif
Atsakyti
o gal kas zinot kas daro kaldrytes su siuvinejimais?? 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kuri zinot ir gali pasakyt ar imesti nuoroda,kur butu galima uzsisakyti vardine moneta? 4u.gif
kiek ieskojau,niekur neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Razynka @ 2009 06 24, 10:49)
sveikos mamytes, gal kuri zinot ir gali pasakyt ar imesti nuoroda,kur butu galima uzsisakyti vardine moneta? 4u.gif
kiek ieskojau,niekur neradau unsure.gif

Aha, aš irgi dabar per google bandžiau ieškoti, bet nieko panašaus neradau. Gal ir klystu, bet čia manau turėjo omeny ne vardinę, o proginę monetą, kurias platina Lietuvos bankas
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2009 06 24, 17:10)
Aha, aš irgi dabar per google bandžiau ieškoti, bet nieko panašaus neradau. Gal ir klystu, bet čia manau turėjo omeny ne vardinę, o proginę monetą, kurias platina Lietuvos bankas

pagal gautus paiekos duomenis,sutikciau su jusu nuomone drinks_cheers.gif

bet visgi,gal kas zino,kur butu galima nukaldinti sidabrine moneta, kad ir paprastut paprasciausia g.gif gal kuri mamyte tuo domejosi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razynka: 24 birželio 2009 - 16:17
QUOTE(Razynka @ 2009 06 24, 16:16)
pagal gautus paiekos duomenis,sutikciau su jusu nuomone drinks_cheers.gif

bet visgi,gal kas zino,kur butu galima nukaldinti sidabrine moneta, kad ir paprastut paprasciausia g.gif  gal kuri mamyte tuo domejosi? unsure.gif

o tai gal galima pas juvelyra uzsakyti.
mes pvz. dabar uzsakem pasaga nukaldint pas juvelyra g.gif
Atsakyti