sveikutes,
sia vasara krikstysim brolio dukryte ir sumastem padaryti tokia dovana: spec uzsakymu pasius patalynes 1komplektuka,t.y. pagalves uzvalkaliuka ir kaldrytes. ant pagalves isiuvines mergytes varda, o ant kaldrytes apacioj kamputy musu vardus, kad butu nuo ko. ir dar galvoju butu labai grazu kokia 2, 3 zodsiu fraze issiuvinet pvz "ramaus miegelio..." ar kazka panasaus. tik dar nesugalvoju tiksliai
gal kartais kas zino graziu zodziu apie miegeli??? buciau dekinga
tikiuosi si patalynes komplektu kada ateity padovos kai bus mergytes vestuves
QUOTE(snaiga @ 2009 01 12, 16:31)
Sveiki, prašau pasisakyti tuos krikšto tėvelius, kurie krikštijo berniukus. Ką dovanojote berniukams?
Norėčiau taip pat padovanoti būsimam krikštasūniui dovana turinčią išliekamąją vertę, bet tokios dovanos kaip sidabriniai šaukšteliai, grandinėlės su kryželiais, man atrodo labiau tinkamos yra mergaitėms
Norėčiau taip pat padovanoti būsimam krikštasūniui dovana turinčią išliekamąją vertę, bet tokios dovanos kaip sidabriniai šaukšteliai, grandinėlės su kryželiais, man atrodo labiau tinkamos yra mergaitėms
sveika as savo suneliui dovanosiu krikstynu proga auksine apyranke ant rankytes ja galima nesioti iki 3metu bet maciau yra ir iki 5metuku,labai tvirta ir svelni tikrai mazylis neuzsikabins,ir neuzsigaus
QUOTE(ARozele @ 2009 06 14, 11:00)
sveikutes,
sia vasara krikstysim brolio dukryte ir sumastem padaryti tokia dovana: spec uzsakymu pasius patalynes 1komplektuka,t.y. pagalves uzvalkaliuka ir kaldrytes. ant pagalves isiuvines mergytes varda, o ant kaldrytes apacioj kamputy musu vardus, kad butu nuo ko. ir dar galvoju butu labai grazu kokia 2, 3 zodsiu fraze issiuvinet pvz "ramaus miegelio..." ar kazka panasaus. tik dar nesugalvoju tiksliai
Tai cia jau gausis vestuvine dovana, ar as blogai supratau?
QUOTE(vaiddaa @ 2009 06 14, 12:59)
Tai cia jau gausis vestuvine dovana, ar as blogai supratau?
nea, ta pataleli gales naudoti dabar kol maziuke, kol miega savo lovelej. o veliau mama issaugos iki vestuviu. gi buna, kai vaikai uzauga tevai per vestuves kaip prisiminima dovanoja pirmuosius ju batukus ar kazkas pan.
man asmeniskai butu labai nerealu per vestuves gauti kazka dovanu is vaikystes...
QUOTE(Medinis @ 2009 06 14, 13:37)
kam trijų metų vaikui grandinė ant rankos?
tai tada kam vaikui grandinele ant rankos ir panasiai visi dovanoja tai kas jiems atrodo grazu,o man jie su tom mazytem vaikiskom apyrankem atrodo super
Nesugalvoju, ką dovanoti berniukui atminčiai. Nes man auksinis kryželis kažkaip mergaitei tai suprantu, bent užsidės... Gal jūs ką nors sugalvojot įdomesnio?
Mes pries 3metus krikstijom berniuka, tai jam padovanojom sidabrini sauksteli, kad sveikai valgytu ir siaip liktu jo vaikams grazus atsiminimas Aisku, su auksiniais papuosalais berniukui beveik nepataikysi, mergaitei lengviau siuo atzvilgiu. Jo tevai norejo, kad nupirktumem koki modeliuka arba zaislini kompiuteri , bet as buvau grieztai pries, norejau, kad tai butu dovana, turinti isliekamaja verte, o ne zaislas kaip per eilini gimtadieni!
QUOTE(Daiva St. @ 2009 06 20, 14:14)
norejau, kad tai butu dovana, turinti isliekamaja verte, o ne zaislas kaip per eilini gimtadieni!
Tai aš to irgi noriu nes žaislų per visus gimtadienius pridovanosim Pažiūrėsim tų šaukštelių tuomet
Mes irgi ieskom berniukui ka krikstynu proga galetume padovanot, nes busim kriksto teveliai. Tik nelabai ka sugalvoju.
Del saukstelio ideja patinka, bet jei jis bus nenaudojamas, tai sidabras juoduoja, tai kazkaip irgi netinka. Berniukui grandinele ant rankos netinka, pati tokiu dalyku nemegstu, grandinele su kryziuku?!
Gal kas klauset kiek tie batukai bronziniai kainuotu? nu mazdaug noriu isivaizduoti
Del saukstelio ideja patinka, bet jei jis bus nenaudojamas, tai sidabras juoduoja, tai kazkaip irgi netinka. Berniukui grandinele ant rankos netinka, pati tokiu dalyku nemegstu, grandinele su kryziuku?!
Gal kas klauset kiek tie batukai bronziniai kainuotu? nu mazdaug noriu isivaizduoti
mano sunelis gavo dovanu dangaus zvaigzde danguje iregistruota jo vardu ir auksine grandinele su kryziuku, kury pasventino ta diena.taip pat nuostabia kriksto deze joje sidabriny saukstuka bei kitas smulkmeneles(maisiukus su cukrum ir pan.)
O gal kas kokius zodzius zino iteikiant kryziuka su grandinele krikstynu proga?