Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

as taip pat busiu krikstasunio mama smile.gif ir suku galva ka galima butu padovanoti, kazkur internete skaiciau, kad dovanoja zmones aksinius luitelius... bet finansai tikriausiai tiek neleis (tikriausiai brangu)... bet gal kuri esate maciusi toki daikta ir galetumete pasidalinti info apie kainas? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke987 @ 2009 05 31, 17:56)
as taip pat busiu krikstasunio mama smile.gif ir suku galva ka galima butu padovanoti, kazkur internete skaiciau, kad dovanoja zmones aksinius luitelius... bet finansai tikriausiai tiek neleis (tikriausiai brangu)... bet gal kuri esate maciusi toki daikta ir galetumete pasidalinti info apie kainas? wink.gif

Atsiprasau uz nuomone, bet nesuprantu kuom susije krikstynos ir auksiniai luiteliai? Suprantama, kad kriksto tevai dovanoja vaikui auksini kryziuka, o aukso gabalas... na, bet visaip zmones issidirbineja.
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2009 05 31, 18:43)
Atsiprasau uz nuomone, bet nesuprantu kuom susije krikstynos ir auksiniai luiteliai? Suprantama, kad kriksto tevai dovanoja vaikui auksini kryziuka, o aukso gabalas... na, bet visaip zmones issidirbineja.

Sakoma, kad kryželių dovanoti negalima, nes uždedi vaikui naštą.
Atsakyti
QUOTE(Ups... @ 2009 06 01, 07:30)
Sakoma, kad kryželių dovanoti negalima, nes uždedi vaikui naštą.

Idomu, kaip tada suprantat kriksto reiksme??? Jei tikit dievu, krikstijat vaika, tai neturetumet tiketi jokiais prietarais.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes gavome labai fainą dovaną nuo krikšto tėvelių: sidabrinę dėžutę, ant kurios buvo išgraviruota "Rokučio pirmas dantukas" wub.gif Man pasirodė labai orginalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 03 05, 02:44)
.......Man smagiau būtų turėt mano rankos ar kojos įspaudą, nei sidabrinį šaukštą ....

o šito nenuspėsi, kas kaip suaugęs dovanos vertę supras mirksiukas.gif
Atsakyti
Krikšto dukrai per krikštynas dovanojom fotosesiją salone.
Dar per balių gavo iš mūsų keletą dovanėlių su reikšmėm:
česnako skiltelę, kad saugotų nuo piktosios dvasios
riestainių, kad čiulptuko nereikėtų
cukraus, kad pienas saldus būtų
vilnones kojines, kad nesušaltų ir sveika būtų
angeliuką, kad angelą sargą įsigytų
šiaudinį sodą, kad lemtų lengvą gyvenimą
mažą pintinėlę, kad turėtų kur velykinį margutį įsidėti
muilo ir rankšluostį, kad tvarkinga ir švari būtų
žiupsnelį druskos, kad pikta akis nenužiūrėtų
Atsakyti
mes dovanosim kriksto mergytei grandinele su angeliuku, bet sidabrine, neradau grazaus auksinio angeliuko blush2.gif . foto albuma, ir knyga, kudikio pirmi metai, plius visas scenarjus, smulkios dovaneles ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos as tai irgi busiu krikstamote kristasuniui, tai tiek buvau sugalvojusi grandinele su pirma vardo raide ir man dar patiko toks pasiulymas su gipsu thumbup.gif , nes daugiau kaip ir nesugalvoju, jam bus 1,1m. tai dar mazytis biggrin.gif
Atsakyti
Mes krikstynu proga gavom ant medines lentutes padarytus bronzinius vaikiskus batelius. Nu atrodo nerealiai bigsmile.gif Tik gaila, kad foto dar negaliu ikelti verysad.gif Niekur tokiu nebuvau maciusi, o ir atrodo labai originaliai.
Atsakyti
iskeliu temele, nes idomu pasidare ax.gif
Mano dukriukas pernai, per metuku gimtadieni is senelio gavo kryzeli su grandinele. Dabar mastau: ar sventinti ir det per krikstynas, ar su nesventintu krikstyt g.gif tada abu pasventins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meletė @ 2009 06 06, 01:04)
iskeliu temele, nes idomu pasidare ax.gif
Mano dukriukas pernai, per metuku gimtadieni is senelio gavo kryzeli su grandinele. Dabar mastau: ar sventinti ir det per krikstynas, ar su nesventintu krikstyt g.gif  tada abu pasventins g.gif

Manau,kunigas krikstinan mergyte abu pasventins mirksiukas.gif
Mano dukrai krikstateviai dovanojo auksini angeliuka,kuri po krikto iskart paprasem kunigelio pasventinti smile.gif
Atsakyti