Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

Sveiki, prašau pasisakyti tuos krikšto tėvelius, kurie krikštijo berniukus. Ką dovanojote berniukams?
Norėčiau taip pat padovanoti būsimam krikštasūniui dovana turinčią išliekamąją vertę, bet tokios dovanos kaip sidabriniai šaukšteliai, grandinėlės su kryželiais, man atrodo labiau tinkamos yra mergaitėms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 09 24, 20:37)
Kryzeliu negalima dovanoti, nes sakoma, tarsi vaikui kryziu uzdeda  unsure.gif . Mums krikstatevis padovanojo auskariukus, o krikstamote pinigeliais. Dar zinau, kad baliaus/vakaro pabaigoje, kristamote turi "apklot" padengt vaika kuom nors, gali buti pinigai ar audinis koks nors (kad vaikui nieko gyvenime netruktu)

Man kaip tik mama buvo sakiusi,kad paciam negalima pirkti pakabuciu su kryziukais ir pan.,nes nesiosi kryziu ant savs visa gyvenima. O turi tau ji padovanoti ta kryziuka,tada nieko blogo nebus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuTse: 04 kovo 2009 - 18:49
vasara busim kriksto teveliais, tai zadam dovanoti auksine grandinele su medalionu ant kurio isgraviruota kas nors bus biggrin.gif
gal visai idomu butu padovanoti biblija... g.gif
ir kadangi patys esam is Siauliu, o prie Siauliu yra kryziu kalnas, tai pas mus kaip jau ir tradicija krikstynu, vestuviu proga nuvezti pasventinta kryziu ir pastatyti ant to kalno, kad seimai sektusi, ar siuo atveju krikstijamam vaikeliui smile.gif

Atsakyti
Mes nedovanojom jokių auksų ir sidabrų, leliukas 4mėn. tebuvo. Aš pirkau spec. gipsą, įspaudėm kleckiuko rankytę ir kojytę, gipsas sustingo, galima pakabinti.Puiki išliekamoji vertė. Man smagiau būtų turėt mano rankos ar kojos įspaudą, nei sidabrinį šaukštą g.gif Krikštatėvis padovanojo arkliuką.
Artėja metukų gimtadienis, tai galvosiu kažką rimčiau dovanų. smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Mes su vyru būsimi pusbrolio sūnaus krikštatėviai, vat ir suku galvą ką čia reiks padovanoto krikšto sūnui, kuriam jau 7 metai.... būtų mažesnis, tai ir problema mažesnė doh.gif Ką mamytės patarsite?Žaislų tikrai nepirksiu.... ne ne
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2009 03 09, 06:22)
Sveikos.Mes su vyru būsimi pusbrolio sūnaus krikštatėviai, vat ir suku galvą ką čia reiks padovanoto krikšto sūnui, kuriam jau 7 metai.... būtų mažesnis, tai ir problema mažesnė doh.gif Ką mamytės patarsite?Žaislų tikrai nepirksiu.... ne ne

pameginkit pasiklausinet, kuom vaikas domisi? ka megsta veikti... gal butu lengviau galvoti g.gif
Atsakyti
Vat ir as suku galva ka cia padovanoti 5 metuku berniukui g.gif .....niekaip nesugalvoju, bet va gera minty as cia paskaiciau, kad dezute pirmam dantukui, ir dar ka nors prie jos....bet ka.? Kaip sunku berniukams ka nors sugalvoti, mergaitems tikrai yra lengviau g.gif
Atsakyti
Mano krikstosunus bamblys dar buvo 1,5 metu, tai nereikejo nei kompiuteriu, nei masinu nieko smile.gif
Tiesiog kukliai kriskto drabuzeliais pasirupinau, medalionu ir grandienel pasventinta smile.gif

Kai augs pats, tai augs ir jo dovanos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
mažylis mūsų nuo krikštatėvių gavo dovanų,,rinkinį"jame:dėžutė pirmam dantukui,pirmai plaukų sruogai,tūta gimimo bei krikšto liudijimam ir rėmelis kur dedas nuotraukytės mažos nuo gimimo 12mėn.mūm labai patiko ta dovana..mes vienai krikšto dukrai padovanojom auksine mini grandinėlę su mini kryžiuku,su jos mama sutarėm,kai eis pirmos komunijos pašventint tą grandinėlę ax.gif kitai padovanoję buvom minkštą žaislą,nes finansinės galimybės tuo metu neleido daugiau,užtad sakėm paskui atsigriebsim..
Atsakyti
mažylis mūsų nuo krikštatėvių gavo dovanų,,rinkinį"jame:dėžutė pirmam dantukui,pirmai plaukų sruogai,tūta gimimo bei krikšto liudijimam ir rėmelis kur dedas nuotraukytės mažos nuo gimimo 12mėn.

Gal galit parasyti kur Vilniuje galima rasti toki rinkini? g.gif
Atsakyti
Galima simboliskai padovanoti sidabrini sauksteli, sakoma, kad sotus butu, ar jubiliejine moneta, kad - turtingas.... Tai bent jau prisiminimas liktu...
Atsakyti
Na, gal yra naujų idėjų krikštasūniams ką dovanot?
Atsakyti