Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

Svečių knyga - nuotraukų albumas. Mano manymu puiki dovana. Ir praktiška ir tikrai laaabai ilgam liks prisiminimui smile.gif
user posted image

įteikta tokioje dėžutėje atrodys šventiškai ir iškilmingai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Mes dovanosime siuvinėtą metrikiuką smile.gif Čia bus kaip priedas prie dovanėlės ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif Būčiau labai dėkinga, jei sulaukčiau jūsų patarimų, nes jaučiuosi pasimetusi... Situacija tokia: krikštysiu savo sesutę. Krikštynos bus kuklios, be pompastikos, tik artimųjų rate. Visiškai neturiu minčių, ką galėčiau padovanoti sesei. Norėtųsi padovanoti kažką praktiško bet kartu ir mielo. Gyvenu užsienyje, ir į Lietuvą atskrisiu tik prieš pat krikštynas. Patogiausia būtų tvarkyti viską internetu. Gal kas turite kokių patarimų,idėjų? 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Mes keli svečiai "susikoperavę" krikštynų "kaltininkui" užsakėme vaiko horoskopą iš čia
http://mano-horoskop...kopu-uzsakymas/
Tai vaiko kosmograma (reikalinga tik gimimo data), su charakterio apibūdinimu, ten visokiais aprašymais. Taip pat buvo sudarytas berniuko žvaigždėlapis, kurį įrėminome. Užsakėme kaip dovaną, labai gražiame įrišime. Visiems padarė didelį įspūdį - tiek tėveliams, tiek krikšto tėvams, tiek svečiams.
Atsakyti
Nepykit, bet labiau netinkamos dovanos Krikšto proga turbūt jau nebegalima sugalvot (kalbu apie horoskopus ir pan.). doh.gif Koks išvis turi būti Krikšto prasmės supratimas, kad net Krikšto dieną dovanojamos antikrikščioniškos dovanos, t.y. tai, kas iš prasilenkia su pirmuoju Dievo įsakymu? Ok, suprantu, kad ne iš blogos valios ir, ko gero, be aiškaus supratimo, kad tai visiškai nederintina, bet na kodėl mes tokie, kad arba nė nepasidomim, arba "mums tai nerūpi", arba "aš žinau geriau, nesvarbu kaip ten yra"...

2116 [...] Horoskopų patarimai, astrologija, būrimas iš rankos (chiromantija), pranašingų ženklų ir likimų aiškinimas, aiškiaregystė, mediumų paslaugos tik maskuoja norą valdyti laiką, istoriją, galiausiai ir žmones, o drauge padaryti sau palankias paslaptingas jėgas. Visa tai nesiderina su vien Dievui privaloma garbe ir mylinčio Dievą baimės kupina, vien Jam priklausoma mūsų pagarba.

http://katekizmas.lt...003/N178AF.html

http://www.klauskkun...-horoskopus#a22

Jau kokia neutrali dovana, kad ir koks žaislas būtų nepalyginamai labiau "į temą".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 10 birželio 2014 - 19:35
Numirciau, jeigu mano vaikas gautu horoskopa doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelia @ 2014 06 05, 13:41)
Sveiki smile.gif Būčiau labai dėkinga, jei sulaukčiau jūsų patarimų, nes jaučiuosi pasimetusi... Situacija tokia: krikštysiu savo sesutę.

kazka is aukso ar sidarbo. Vietos nedaug uzims, o liks ilgam. Gali but koks sidabrinis sauksciukas ar sidabrinis pakabutis-angelas. Ar auksinis kryzelis. Paaugs, gales dziaugtis nesiodama, o ir, jei nepames, visam gyvenimui liks.

QUOTE(hi (: @ 2014 06 10, 19:22)

man irgi atrodo, kad krikstynos ir horoskopas tai 2 nesuderinami dalykai ir netgi labai vienas kitam priestaraujantys.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
reikia patarimo, greitu metu krikštysiu vaikelį ir galvoju dėl dovanos. Berniukas, todėl papuošaliukų nesinori, kažkaip užkliuvo už akių va tokios monetos: moneta

Šių metų (krikštynų ir gimimo metų), sidabrinė, ar čia būtų labai ne į temą?
Atsakyti
Sveikos,
man tai labai pirmieji rozanteliai, dabar ruosiuosi Krikstyt seses mergyte bus super ir dar prisiminimas liks ir sventintas kryziukas smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(sweet_lips @ 2014 06 12, 09:51)
greitu metu krikštysiu vaikelį ir galvoju dėl dovanos. Berniukas, todėl papuošaliukų nesinori, kažkaip užkliuvo už akių va tokios monetos: moneta

Šių metų (krikštynų ir gimimo metų), sidabrinė, ar čia būtų labai ne į temą?

radau tokia moneta-medaliona, pasventint ir kai uzaugs gales piniginej nesiot kaip laime nesancia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varliuke1 @ 2014 07 01, 08:18)

radau tokia moneta-medaliona, pasventint ir kai uzaugs gales piniginej nesiot kaip laime nesancia
[

kur radot? kaip tik ieškau kokio gražaus medaliono... 4u.gif
Atsakyti
Gal patartumėte, kokią dovaną galėtų dovanoti krikštynų proga ne krikštatėviai, bet šiaip krikštynų svečiai? Dalyvausime krikštynose, norisi padovanoti ką nors gražaus, bet nesugalvoju ką ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal gali pagelbėti. kur būtų galima rasti krikšto dėžių ? smile.gif
Atsakyti