Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(Geiša @ 2012 08 07, 19:02)
Idomu kur galima gauti tokia taupykle?

Nezinau is kur kriksto teveliai pirko, bet netu galima nemazai kur nusipirkti smile.gif i google iveskit "pasidabruota taupykle karieta" ir ismes kur galit nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukshte @ 2012 06 25, 09:51)
mes irgi tapsime krikstateviais, tai musu dovana sventes fotosesija su profesionaliu fotografu ir po to iteiksime fotoknyga ax.gif  nes daugiau nesugalvojau ka berniukui dovanoti, o nuotraukos liks visam gyvenimui...bent jau as taip manau.... ax.gif

mes savaitali irgi einam i krikstatveius, dovana pagrindine irgi fotosesija krikstynu;), plius dar ten aibe prisiminimo dovaneliu. gaminau albuma nuo mamytes nestumo iki kriktynu, su prierasais visokiais, padovanosim teveliams, kad kasmetai po nuotraukyte ikklijuotu iki 18 metu, tai bus tokia irgi dovana su ipareigojimu tevams;)
Atsakyti
Sveikos,
O mano dovanos yra visiems kriksto vaikams ir savo vaikams gimimo proga vienodos. Dovanoju sidabrine grandinele su Sv.Marija tokia pat ir as prie kaklo visada nesioju. Ji tokia pas mane trumpute ir Marijos ne atvaizdas o tik galva, visi net neitaria kad cia Sv.Marija, o galvoja, kad kaip as esu mergele kad mano zenklas smile.gif, o Kaune krikscioniu knygyne jos labai pigios ir grazios, nezinau po keliu savaiciu vaziuosiu ziuret ar tokiu dar rasiu, bet turetu but ir kaip pagrindine dovana nupirkau Zepter vaikisku irankiu komplekta. Grandinele uzseksiu pries kriksta sakant kad nuosiol ji taps tikra katalike ir si mergele ja lai saugo visa jos gyvenima nuo negandu ir nelaimiu,o per kriksta pasventintu. Po ceremonijos iteiksiu irankius. Tik galvoju ar dar prie stalo iteikt angeliuka ar jau bus perdaug g.gif
Atsakyti
man taip pat krikstynu dovanos turetu buti tokios , kad vaikai atsiminimui turetu, o ne zaislai g.gif
Atsakyti
Iš krikšto tėvelių gavome auksinę grandinėle su kryželiu (nežinau ar tradicija tokia, bet kiek buvau krikštynose visur ją dovanoja), krikšto dėžutę dekupažuota pačios krikšto mamos ir daug smulkmenėlių 4u.gif
Atsakyti
Aš krikštasūniui dovanojau sidabrinę grandinėlę su pakabukais, pirmosiomis vardų raidėmis ir vaikišką bibliją.
Atsakyti
Sunus nuo krikstoteveliu gavo sidabrini rozanciu wub.gif
pinta medine dezute kurioje ideti keli maiseliai
1.druska
2cukrus
3 muiliukas
4 pinigelis
5 kruopos
6 brendzio mini buteliukas
viskas sudeta i sia dezute ir saugoma wub.gif kai mazasis uzaugs atiduosiu jam viska
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2012 12 20, 13:59)
Sunus nuo krikstoteveliu gavo sidabrini rozanciu  wub.gif
pinta medine dezute kurioje ideti keli maiseliai
1.druska
2cukrus
3 muiliukas
4 pinigelis
5 kruopos
6 brendzio mini buteliukas
  viskas sudeta i sia dezute ir saugoma  wub.gif kai mazasis uzaugs atiduosiu jam viska

Mes, kai buvom krikštatėviai, irgi tokius maišiukus dovanojom, tik be brendžio. O prie jų krikšto dukrai dovanojom-sidabrinę grandinėlę su angelo pakabučiu ir stalo įrankius. Krikštasūniui - "žaibą makvyną" ir apmokėjom fotografo paslaugas+fotoknyga. Nes berniukas jau didelis ir kartu šventė 5 m. gimtadienį.
Taip pat abiem pati siuvau skraistes
Atsakyti
Krikstodukrai dovanojau auksini pakabuti angeliuka, ir pilnai visa kriksto apranga wub.gif daugiau krikstovaiku kolkas neturiu ,vyresnelis nuo krikstotevu gavo distanciniu valdoma didele masina
Atsakyti
Mes kriksto dukrai dovanojom albuma, kuris buvo apvilktas siuvineta medziaga (paveikslelis kudikis mamos rankose), o vidineje puseje issiuvinetas kriksto vardas, visi naujagimio duomenys. Dovanojant tevams liepem rasyti dukrai laiskus i albuma, klijuoti foto pagal amziu ir iteikti dukrai albuma 18 gimtadienio proga.
Atsakyti
esam pakviesti i krikstynas, bet tik kaip sveciai. neradau temos apie dovanas, kurias nesa eiliniai sveciai, tad klausiu cia. ka iprastai dovanoja? man kilo mintis padovanoti medini arkliuka. krikstynos mergaites, kuriai 3 metai
Atsakyti
per didelė jau sakyčiau arkliukui. Ir reiktų paklaust, ar neturi, nes populiarus žaislas
Atsakyti