As planuoju pirkti medaliona ir ji graviruoti kriksto dukrai. Gal kas yra uzmates kur nors graziu medalionu? O kur sidabriniu monetu buna pirkti?
sveikutes;)...as pasidalinsiu savo kriksto dovana krikstukui;)....kazkaip visai netycia Siauliu juvelyrinej uztikom smulku dailu sidabrini rozanciu ir ji nupirkom.Bus kaip krikstynu dovana ir tiks pirmai komunijai po kazkiek tai metu;)
munyte, labai graži ir praktiška dovana
QUOTE(vilnius1981 @ 2012 05 03, 22:55)
Sveikos mamytes.Neseniai buvau ekskursijoj deimantu muziejuje Vilniuje.Ten yra juvelirikos skyrius,kuriame pamaciau daug labai mazuciu kriziuku is deimantu.Tikrai labai mieli.Manau vaikialiui gera dovana visam gyvenimui.Savo kriksto dukrytei nupirkau mazuti pakabuka mergytes formos.Atrodo kaip angeliukas.
Sekmes visoms ,ieskancioms dovaneliu!
Sekmes visoms ,ieskancioms dovaneliu!
O kaip ten su kainom? Kiek pvz Jūs mokėjot? Ir iš kokio metalo tas pakabutis?
koks geriausia imt gėrimo butelys išlaikymui iki 18metų? mano sūneliui dovanojo vyną, tik nežinau jo vertės (kokybės) ar tie vynai apie 30lt nevirs kokiu spyritu? gal kokį brendį? konjakai baisai brangus o kuo skirias brendis nuo konjako?
šiaip geras vynas gerai išsilaiko, bet tik neaišku, ar pas mus labai gero galima gauti:)
o brendis, manau, tam geriausiai tiktų
o brendis, manau, tam geriausiai tiktų
Labai grazu auksine grandinele su kryzeliu ,bent jau man taip dovanojo kazkada,bet jau kainos aukso dabar
QUOTE(Gausteja @ 2012 06 21, 22:11)
Labai grazu auksine grandinele su kryzeliu ,bent jau man taip dovanojo kazkada,bet jau kainos aukso dabar
tai gi vat, jai butu galimybes tai aisku
mažasis gavo nuo krikšto tėvo konjako butelį (liepė laikyti iki aštuoniolikos) ir sidabrinį šaukštelį , nuo krikštamotės - Leonardo Gutausko originalų piešinį.
QUOTE(munyte @ 2012 05 19, 09:29)
sveikutes;)...as pasidalinsiu savo kriksto dovana krikstukui;)....kazkaip visai netycia Siauliu juvelyrinej uztikom smulku dailu sidabrini rozanciu ir ji nupirkom.Bus kaip krikstynu dovana ir tiks pirmai komunijai po kazkiek tai metu;)
Idealiai krikštynų prasmę atitinkanti dovana