Ka manot apie tokia dovanele krikstasuniui ?
http://www.teddy.lt/...;prev=cat,3;h,1
QUOTE(garra @ 2011 07 28, 18:12)
Mes tai dovanojom auksini kryzeli su grandinele, dabar tai net nezinau ar mano vaikui padovanos kryzeli, pati tai nepirkau, ot bus bajeris jei vaikas liks be kryzelio
sakot o jeigu negaust ai jau bus didziausia beda
QUOTE(kpkc @ 2011 08 01, 00:42)
man tai ne, nes tikrai pas kiekviena vaika yra begales pliusinuku
dukryte gavo dovanu nuo kriksto teveliu sidabrini menalikeli su angeliuku ir jos sventu vardu bei data, maldyneli vaikams cia super dovana labai faina ir jau pradejome susipazinti su ja viska pasventino kunigelis
taip pat kriksto teveliai mums iteike knyga vaiko krikstas
visu kitu nebevardinsiu
taip pat kriksto teveliai mums iteike knyga vaiko krikstas
visu kitu nebevardinsiu
Mes tai dovanojom auksini kryzeli su grandinele, dabar tai net nezinau ar mano vaikui padovanos kryzeli, pati tai nepirkau, ot bus bajeris jei vaikas liks be kryzelio
Nesuprantu, kam tiems vaikams nuo pirmu dienu jau tuos kryzius uzdeti Ir aplamai nesuprantu as tokio dovanu sureiksminimo krikstynu sventeje. Isiklausykite i kunigo sakomus zodzius kriksto metu: jus suteikete vaikui didziausia malone - pirmaji kriksto sakramenta. Manau cia ir yra visa esme ir didziausia dovanu. Nu kodel visi tokie sumaterialeje darosi
QUOTE(rloreta @ 2011 07 15, 21:42)
Rozancius manau ne per krikstynas dovanoja,o kai dirmavoja vaikuti
Ir kai Pirma komunija buna
o kas baisaus jei ir nepadovanos?
Neseniai ir as buvau kriksto mama,taip pat norejome grandinele su auksiniu kryželiu dovanoti,bet nutarėme dovanoti tik auksinę grandinėlę prisiskaičiau,kad neva vaikui kryžių uždedi
man nepatinka
man irgi ne, visai ne prie ko tas lenciugelis prie minksto meskucio.
Aciu merginos, tikrai padejot apsispresti
Labas rytas. Skaitau šią temukę ir galvoju, galiu parodyt dovanėlę, kurią dovanos sūnus krikšto dukrai Čia čiulptukas, kuris atsidaro ir į jį dedasi pirmas dantukas
Čia reikia išgraviruot gimimo datą, valandą. Gal patiks kuriai. Čiulptukas sidabrinis
Čia reikia išgraviruot gimimo datą, valandą. Gal patiks kuriai. Čiulptukas sidabrinis
QUOTE(ruta_zalia @ 2011 08 02, 07:47)
Nesuprantu, kam tiems vaikams nuo pirmu dienu jau tuos kryzius uzdeti Ir aplamai nesuprantu as tokio dovanu sureiksminimo krikstynu sventeje. Isiklausykite i kunigo sakomus zodzius kriksto metu: jus suteikete vaikui didziausia malone - pirmaji kriksto sakramenta. Manau cia ir yra visa esme ir didziausia dovanu. Nu kodel visi tokie sumaterialeje darosi
as manau jau pats krikstas ta ir reiskia,kaip jus sakot kryziaus uzdejima.tai kaip grazus simbolis o ne materealizmas.materealizmas kriksto proga vaika apkraut zaislais ar pinigais.kas geriau simbolizuoja sventa kriksto sakramenta?kas ji geriau primins ateity,vienas is simto pliusiniu meskiuku ar pasventintas kryzelis ar medalionas?aisku cia mano nuomone,kiekvienas elgias kaip nori
Sveikos paneles,po men krikstysiu seses 4 men dukryte,su krikstateviu zadam pirkt bendra dovana,gal turit patarimu ka butu galima nupirkt?