Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(Navarra @ 2011 05 27, 21:14)
sweiki:)

liepos menesi busiu kriksto mamyte ,pirma karta:)tiesa pasakius net nelabai isivaizduoju kuo turiu pasirupinti,ka turiu nupirkti,kokia dovana berniukui padovanoti kad butu ilgaamze.?esu uzsieny,ne visad iseina susikalbeti su vaikiuko teveliais,bet ir siaip naudingi patarimai,bendros mintys man tik i nauda:)

mes turbut krikstasuniui jo nuotrauka ant drobes dovanosim ir eilerasciu knygute kur bus jo nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jums tokia dovana? ax.gif
http://www.vestuviuk...?id_product=698
Atsakyti
Viktorija Viltr ir Rasuteee,
labai aciu jums uz grazias idejas.man labai patinka.manau reikes pasitarti ir issirinktiviena is ju:)

Dar norejau paklausti,kriksto mamai reikia pirkti zvake,kriksto rubelius(na zinoma cia su teveliais reikia apsitarti) bet gal dar kazka ypatingo ir svarbaus turesiu padaryti?
taip jaudinuosi ir taip laukiu,svarbi ir smagi svente bus:))
Dar karteli dekoju:)
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2011 05 28, 22:14)

Maciau tokiu ir panasiu parduotuvese gyvai,tikrai neblogai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Musu busimas krikstukas gyvena Jav, dovanu tikrai gimtadieniui ir kitoms progoms neprisiusim. Kaip tik ir galvojom saskaita atidaryti. Bet cia tik mintis tokia. Netgi ir dovanele - zaisliuka pirkti galim tik toki, kuris tilptu i lagamina salia visu kitu milijono daiktu biggrin.gif
Biblija jau turim wink.gif tik kazka dar prie jos pridesim g.gif

Dar mintis buvo sventes dalyviams arba tik seneliams padovanoti po varpeli, kad pasikabintu, ir vis praeidami paskambintu juo - taip nusiustu geras mintis, gerus linkejimus ir pan. krikstukui.

o kodel yra akcentuojami 18 - tieji metai? po ju jau nebereikia kriksto tevu? man kazkaip keistai kartais skamba "kai sueis 18 metu, tada atidaryti buteli..." ar pan. man noretusi kad kirksto tevai buti jais kiekvienais metais, kiekviena karta - kai tik ju prireikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neravardo: 03 birželio 2011 - 17:25
pas mus kriksto tevai dovanoja tokius dalykus ,kad isliktu vaikui,kuri ir suauges turetu kaip talismana ar prisiminuma...pvz,auksini,sidabrini -kryzeli,grandineke,medalikeli,sauksteli,remeli ir panasiai.Tik mes gavom dovana ne tokia,kadangi pirmas vaikas seimoj buvo....dabar labai gaila,kad krikstynu medalikelio kokio tai ar kazko panasaus-nera...dovanojo mums tada vaikstyne biggrin.gif aisku,ji jau prie konteinerio buvo isnesta,spejo keli vaikiukai dar seimos pasinaudoti...bet tikrai gaila kai dovana tokia 4u.gif Krikstas,tai svarbus dalykas,norisi prisiminimo ilgam 4u.gif Tad dabar jau musu kriksto mamyte kitiems vaikams dovanoja kazka panasaus 4u.gif

Nukopinau savo posta is kitos temos,tik siaip cia ,gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 05 03, 21:51)
O kodėl šaukštelių mamos neduoda vaikams naudoti pagal paskirtį  g.gif

todel kad matyt galvoja pasaugoti biggrin.gif biggrin.gif

mes valgom sekmingai 4 met 4u.gif 4u.gif ner ko cia saugot...juk sidabras nesusideves mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi krikštatėviai turėtų dovanoti sidabrą ir pinigėlius (kad gyvenimas turtingas būtų) ir jau šaukšteliai, medalionai gal kiek nusibodę, tai būsimam krikštasūniui nupirkom proginę sidabrinę monetą. Tai bus ir vertingas daiktas, jei didelė bėda, tai blogiausiu atveju parduos.
Atsakyti
Gal kam bus naudinga 4u.gif
http://www.variniaibatukai.lt/

mačiau "gyvai" vaikiuko čiulptuką, nupurkštą (nežinau, kokia tiksliai ten gamybos technologija) smile.gif , tai labai thumbup.gif atrodo. Ten galima vaikiuko daiktą kažkokį panaudoti ir jau jį išgražina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2011 06 28, 18:08)
Gal kam bus naudinga  4u.gif
http://www.variniaibatukai.lt/

mačiau "gyvai" vaikiuko čiulptuką, nupurkštą (nežinau, kokia tiksliai ten gamybos technologija)  smile.gif , tai labai  thumbup.gif atrodo. Ten galima vaikiuko daiktą kažkokį panaudoti ir jau jį išgražina smile.gif

O man kažkaip nelabai tokia dovana wink.gif nesugalvočiau niekada blush2.gif

mes žadam krikšto dukrai pirkti auksinę grandinėlę su auksinio kryželio pakabuku,tai manau bus vertinga dovana ir ilgaamžiška wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 29 birželio 2011 - 20:33
O as savo krikstaduktei dovanosiu siuvinetus "metrikus" ir knyga "viskas krikstynoms" o pinigeli ir kita simbolika sudesiu i simbolinius lininius maiselius
Atsakyti
QUOTE(Fliansiukas @ 2011 06 29, 20:55)
O as savo krikstaduktei dovanosiu siuvinetus "metrikus" ir knyga "viskas krikstynoms" o pinigeli ir kita simbolika sudesiu i simbolinius lininius maiselius

aš krikštukui padariau foto knygą, nuo pirmų akimirkų nuotraukytes sudėjau su tokia mini istorija su reikšmingiausiais faktais ir soskyte dovanosiu sidabrine, kur dantukai susideda 4u.gif bei išgraviruosiu pagrindinius inicialus, kada gime ir t.t,. Pati sūnui tokią gavau ir man nerealiai patiko biggrin.gif labai laukiam kada dantukai krist pradės-bus kur padėt bigsmile.gif kaži, gal dar ką nors sugalvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinita: 30 birželio 2011 - 07:31