Siandien Vilniaus akropoly maciau zalvarine moneta ant kurios nupiestas vaikiukas ir yra uzrasas "as gimiau" tada sonuose galima kanori isgraviruoti....tokia pat moneta yra ir sidabrine.....
Jusu nuomone,ar tiktu tokia moneta nuo krikstamotes?
QUOTE(Fliansiukas @ 2011 05 16, 23:58)
Siandien Vilniaus akropoly maciau zalvarine moneta ant kurios nupiestas vaikiukas ir yra uzrasas "as gimiau" tada sonuose galima kanori isgraviruoti....tokia pat moneta yra ir sidabrine.....
Aš manau puikiai tiktų
Daba kiek teko dalyvaut krikstynose, tai dovanoja sidabrines grandineles ant kaklo ir rankos. Musu sunus gavo tokia dovana is krikstateviu, bet nezinau kaip nesios, nes nelabai jam tie papuosalai . Tuo labaiu, kad berniukas ir tikrai nesedi rankutes atkises, jo pilna visur, jauciu, kad pames ir po dovanos bus
QUOTE(Pušūnė @ 2011 05 17, 21:25)
Daba kiek teko dalyvaut krikstynose, tai dovanoja sidabrines grandineles ant kaklo ir rankos. Musu sunus gavo tokia dovana is krikstateviu, bet nezinau kaip nesios, nes nelabai jam tie papuosalai . Tuo labaiu, kad berniukas ir tikrai nesedi rankutes atkises, jo pilna visur, jauciu, kad pames ir po dovanos bus
su maziukais taip jau buna, todel kartais tokios dovaneles pasideda kur i stalciu ir issiima, kai krisktasunis ar krikstadukra eina i kokia svente arba kai jau buna paaugliai bet vis tiek saunu, jog yra kuo pasipuosti ir pasigirti, kad ir retkarciais
QUOTE(Siren@ @ 2010 08 03, 14:25)
O kaip manot ar tiktu dovanelei pakabutis su vardo raide?
As irgi galvoju apie pakabuti su pirmaja vardo raide arba angelu sargu, beieskodama internete stai ka atradau :
Labai grazus pakabukas ir as pirkau pakabuka su pirma raide
QUOTE(rasyte969 @ 2011 05 24, 00:59)
As irgi galvoju apie pakabuti su pirmaja vardo raide arba angelu sargu, beieskodama internete stai ka atradau :
Labai grazus pakabukas Gal butu galima suzinoti kiek sis grozis kainuoja?
QUOTE(luknytee @ 2011 05 25, 16:25)
Labai grazus pakabukas Gal butu galima suzinoti kiek sis grozis kainuoja?
30 - 50 lt, priklauso nuo raidės čia galite pažiūrėti
Sveikos mes sia Liepa tapsim krikstateviais, ilgai lauziau galva ka cia idomaus sugalvojus ir va nusprendem kartu su mergytes (liepa jais bus 6menesiai) teveliais, kad padovanosime jiems profesionalu fotografa ta diena, kad visa seimynele kartu pafotkintu, fotografas paskui jiems padarys fotofilma ir krikstynu fotoknyga, manau toks daiktas liks ilgam prisiminimas ir teveliam ir paciam vaikuciui. Man kazkaip beprasmiska dovanoti visokias statuleles, pakabucius ir panasiai, bet aisku kiekvienam savo
Gal sita ideja kam nors tiks? Ka tik "uzejau"
http://www.supergera...?category_id=21
http://www.supergera...?category_id=21
QUOTE(rloreta @ 2011 05 27, 09:03)
niekaip nesuprantu,kaip ten pirkti,gal cia sena akcija
Sorry,radau Tik kol nebuvo akcijos,si knyga kainavo 40lt
Aciu uz nuoroda
sweiki:)
liepos menesi busiu kriksto mamyte ,pirma karta:)tiesa pasakius net nelabai isivaizduoju kuo turiu pasirupinti,ka turiu nupirkti,kokia dovana berniukui padovanoti kad butu ilgaamze.?esu uzsieny,ne visad iseina susikalbeti su vaikiuko teveliais,bet ir siaip naudingi patarimai,bendros mintys man tik i nauda:)
liepos menesi busiu kriksto mamyte ,pirma karta:)tiesa pasakius net nelabai isivaizduoju kuo turiu pasirupinti,ka turiu nupirkti,kokia dovana berniukui padovanoti kad butu ilgaamze.?esu uzsieny,ne visad iseina susikalbeti su vaikiuko teveliais,bet ir siaip naudingi patarimai,bendros mintys man tik i nauda:)