Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(PILNATIS13 @ 2010 05 15, 20:26)
Apziurejus knygine biblejas vaikuciams suglumau kokia pirkti, ivairiausiu yra. Gal gali kas patarti? Kokias jus perkat?

Mes krikštaduktei dovanojom štai tokią:
user posted image

Bet jei būčiau radusi, tai būčiau pirkusi štai šią (pati tokią esu gavusi dovanų, tai tikrai graži ir kokybiška knyga):
user posted image

Atsakyti
Aš pirkau tokią Bibliją kaip antra. Kaune Akropolyje knygyne kainavo kažkur 21 lt. Dabar beliko tik gražius žodžius įrašyti atsiminimui. Tik va bėda, minčių jokių. schmoll.gif Galvojau gal Himną meilei įrašyti, bet krikštynoms lyg ir ne į temą, bet kaip patarimas butų idealus. Gal pasiūlysit ką nors?
Atsakyti
mergaitės, gal ką patarsit, noriu krikštynų albuma padaryti, bet pirkti mačiau labai brangu, gal kas patarsit kaip išdekoruoti albuma, kus svečiai galėtu žodžius linkėjimų įrašyti g.gif Mačiau apsiuna visaip ar apklijuoja g.gif
Atsakyti
O kas toj Biblijoj parasyta? Pirma karta tokia matau blush2.gif
Atsakyti
Aš turiu tokią kaip pirma. Man jinai nuo tada kai turiu buvo labai graži ir tebėra.. Tokia ryški.. Atsimenu 800 talonų kainavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Antros nemačiau, bet pirmoji taip pat labai faina man asmeniškai ax.gif
O biblijoj vaikam būna senasis ir naujasis testamentai, tik su paveiksliukais ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 05 19, 07:29)
Aš pirkau tokią Bibliją kaip antra. Kaune Akropolyje knygyne kainavo kažkur 21 lt. Dabar beliko tik gražius žodžius įrašyti atsiminimui. Tik va bėda, minčių jokių.  schmoll.gif  Galvojau gal Himną meilei įrašyti, bet krikštynoms lyg ir ne į temą, bet kaip patarimas butų idealus. Gal pasiūlysit ką nors?

zodziai ar posmelis apie angela sarga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 19, 13:18)
mergaitės, gal ką patarsit, noriu krikštynų albuma padaryti, bet pirkti mačiau labai brangu, gal kas patarsit kaip išdekoruoti albuma, kus svečiai galėtu žodžius linkėjimų įrašyti  g.gif Mačiau apsiuna visaip ar apklijuoja  g.gif

Nunešk paprastą albumą į floristikos saloną, ten kur gražiai įpakuoja dovanas. Tikrai labai gražiai padekoruos... Pas mus Kaune pc SAVAS yra tokia studija, papuošia puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 15, 20:45)
sveikos smile.gif mb ruosias buti brolio mergytes krikstatevis vasara,tai aisku viskas griuna n at mano galvos  g.gif  pasiskaiciau cia jusu tas dovaneles,na sakyciau nelabai idomios  blush2.gif sorry ! smile.gif ar pamaniau,gal isrinkti grazia mergytes foto ir perkelti ant drobes ir kaip paveiksla daryt....  bigsmile.gif ka manot? nes patys jie gyvena uzsienyje,tai manau jiems patiktu turet mergytes nemaza paveiksla smile.gif o paciai mergytei ugtelejus taip pat butu smagu zvelgti i save maza smile.gif na man noretusi sugalvoti kazka neiprasto ,orginalaus  4u.gif snd tik pradejua galvoti apie tai,tai manau ideju dar bus  drinks_cheers.gif

Būtent tokią mintį ir aš dabar gvildenu drinks_cheers.gif
Turiu savo darytą būsimo krikšto vaikelio foto
user posted image
Ir žiūrinėjuosi kainukes, tai kol kas pigiausiai padaryti būtų Copy-1 Tik reikėtų išsiaiškinti, ar tai būtų jau dengta apsauginiu laku, ar tik paprastai atspausdinta. Nes su dengimu apsauginiu laku būna brangiau, tačiau ilgaamžiškesnės.
Kaip manote, ar ant tokios nuotraukėlės verta dar rašyti jo vardą g.gif
Atsakyti
dar tokia mintis kilo, radau kad daro dovanu, aišku galima ir pačiai padaryti PRISIMINIMU DEŽUTES g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 05 26, 08:09)
dar tokia mintis kilo, radau kad daro dovanu, aišku galima ir pačiai padaryti PRISIMINIMU DEŽUTES  g.gif

Mano dukra per krikštynas gavo dėžutę medinę nuo krikštatevių, tai labai mums patiko, nes ten galima sudėti mielus ir gerus prisiminimus sukeliančius vaikučio daiktelius. O tos dėžutės dangtelyje įdėtos dukrytės pirmųjų žingsniukų nuotraukytės
Atsakyti
Sveikos merginos! Noriu paklausti,kur Lietuvoj butu galima nupirkti sidabrine(pasidabruota) taupykle ir kokios kainos? Norim krikstasuniui padovanot tokia dovana+ isgraviruot kriksto data smile.gif
Atsakyti
kaip jums tie batukai sidabriniai 4u.gif

http://images51.fotk...DSCF3014-th.jpg
Atsakyti