Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(Diglė @ 2010 05 09, 19:05)
mačiau yra visokių šaukšteliu, mažesni 130-140 lt didesni 160-180

OHO ,KOKIE BRANGUS?DRUSKININKUOSE UZ 65-70 GALIMA NUSIPIRKTI....
Atsakyti
Mes savo krikstasuniui dovanojome sidabrini sauksteli su laikroduku, ant jo isgraviravome mazylio gimimo data, laika, ugi ir svori
Atsakyti
Mes dovanojome Jezaus enciklopedija, puiki knyga, gales panaudoti kai prasides tikybos pamokos, o dabar dar ir tevams gali praverti thumbup.gif Nemegstu visokiu brangenybiu nei pati gauti, nei kitiems dovanoti schmoll.gif Per daug materialu. Norejom dovanoti medeli, bet pasitarus su tevais, susidare ispudis, kad per didelis vargas jiems bus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 09, 17:05)
mačiau yra visokių šaukšteliu, mažesni 130-140 lt didesni 160-180

Nu zinokit,uz tokius manau didelius pinigus,tokios dovanos nepirkciau schmoll.gif
As zadu pirkti saukstelio ir sakutes rinkinuka,kuris kainuoja 20euru,tai dar pigiau nei Druskininkuose tongue.gif nes nesugalvoju ka duktereciai padovanot,jos sventes diena.Beje musu nebus sventeje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Austute @ 2010 05 06, 09:22)

Apziurejus knygine biblejas vaikuciams suglumau kokia pirkti, ivairiausiu yra. Gal gali kas patarti? Kokias jus perkat?
Atsakyti
sveikos smile.gif mb ruosias buti brolio mergytes krikstatevis vasara,tai aisku viskas griuna n at mano galvos g.gif pasiskaiciau cia jusu tas dovaneles,na sakyciau nelabai idomios blush2.gif sorry ! smile.gif ar pamaniau,gal isrinkti grazia mergytes foto ir perkelti ant drobes ir kaip paveiksla daryt.... bigsmile.gif ka manot? nes patys jie gyvena uzsienyje,tai manau jiems patiktu turet mergytes nemaza paveiksla smile.gif o paciai mergytei ugtelejus taip pat butu smagu zvelgti i save maza smile.gif na man noretusi sugalvoti kazka neiprasto ,orginalaus 4u.gif snd tik pradejua galvoti apie tai,tai manau ideju dar bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 05 13, 08:28)
kada įteikti dovana vaikeliui?

Manyciau po kriksto

QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 15, 20:45)
sveikos smile.gif mb ruosias buti brolio mergytes krikstatevis vasara,tai aisku viskas griuna n at mano galvos  g.gif  pasiskaiciau cia jusu tas dovaneles,na sakyciau nelabai idomios  blush2.gif sorry ! smile.gif ar pamaniau,gal isrinkti grazia mergytes foto ir perkelti ant drobes ir kaip paveiksla daryt....  bigsmile.gif ka manot? nes patys jie gyvena uzsienyje,tai manau jiems patiktu turet mergytes nemaza paveiksla smile.gif o paciai mergytei ugtelejus taip pat butu smagu zvelgti i save maza smile.gif na man noretusi sugalvoti kazka neiprasto ,orginalaus  4u.gif snd tik pradejua galvoti apie tai,tai manau ideju dar bus  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Labai fainai sugalvojei esu macius toki paveiksla ant drobes foto perkelta ,nespalvota o juodai balta Labai fainai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Na šį savaitgalį atšventėm sūnėno krikštynas, tai aš jam išsiuvinėjau ir padovanojau "metriką" (tik iš manęs fotografas tai ne koks) blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 15, 19:45)
sveikos smile.gif mb ruosias buti brolio mergytes krikstatevis vasara,tai aisku viskas griuna n at mano galvos  g.gif  pasiskaiciau cia jusu tas dovaneles,na sakyciau nelabai idomios  blush2.gif sorry ! smile.gif ar pamaniau,gal isrinkti grazia mergytes foto ir perkelti ant drobes ir kaip paveiksla daryt....  bigsmile.gif ka manot? nes patys jie gyvena uzsienyje,tai manau jiems patiktu turet mergytes nemaza paveiksla smile.gif o paciai mergytei ugtelejus taip pat butu smagu zvelgti i save maza smile.gif na man noretusi sugalvoti kazka neiprasto ,orginalaus  4u.gif snd tik pradejua galvoti apie tai,tai manau ideju dar bus  drinks_cheers.gif

labai gera,grazi ideja thumbup.gif as tai labai laiminga buciau-jei kas mano vaikams tokias dovanas dovanotu...

QUOTE(audradv @ 2010 05 17, 09:16)
Na šį savaitgalį atšventėm sūnėno krikštynas, tai aš jam išsiuvinėjau ir padovanojau "metriką"

grazu wub.gif

si sekmadieni krikstysim mazaja.tai jau zinau-kad nuo krikstateviu gaus auksine apyranke su akmenukais.
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 15, 19:45)
sveikos smile.gif mb ruosias buti brolio mergytes krikstatevis vasara,tai aisku viskas griuna n at mano galvos  g.gif  pasiskaiciau cia jusu tas dovaneles,na sakyciau nelabai idomios  blush2.gif sorry ! smile.gif ar pamaniau,gal isrinkti grazia mergytes foto ir perkelti ant drobes ir kaip paveiksla daryt....  bigsmile.gif ka manot? nes patys jie gyvena uzsienyje,tai manau jiems patiktu turet mergytes nemaza paveiksla smile.gif o paciai mergytei ugtelejus taip pat butu smagu zvelgti i save maza smile.gif na man noretusi sugalvoti kazka neiprasto ,orginalaus  4u.gif snd tik pradejua galvoti apie tai,tai manau ideju dar bus   drinks_cheers.gif

Tikrai nebloga idėja, bet labai svarbu paimti gražią ir kokybišką nuotrauką. smile.gif Nes kartais žmonės rėmina tai, kas po ranka... doh.gif
Atsakyti
Manasis irgi taps kriksto teciu, tai kadangi jis neturi laiko viskam ruostis- tai teks man 4u.gif thumbup.gif Kriksys berniuka, kuriam beveik 4 metukai. Ka galima tokio amziaus vaikiukui padovanoti??
As kai krikstijau pusseseres mergaite dovanojau didele stora pasaku knyga, pradzioj uzrasiau grazius zodzius. Na kas be ko tortas mano buvo, drabuzeliai.. Dar buvau padariusi 10 vaiko isakymu teveliams rolleyes.gif dabar galvoju kazka panasaus gal daryti, jeigu nerasiu geresniu ideju. Nors laiko liko tik 3 savaites kazkur g.gif
Atsakyti
dar galvoju apie grandinėle sidabrine ir pakabuti g.gif
Atsakyti