Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 04 27, 16:03)
galima pirkt, galima pačiom pasigamint, būtų dar mielesne dovana, jei krikšto mamos daryta  wub.gif aš pati dariau, jei reikia kreipkites ir jums pagelbesiu  mirksiukas.gif

Kokia grazi kedute...
Geguzes pabaigoje turesim krikstynas, pirma karta tapsim kriksto tevais. o zinot kai pirma karta, nesinori kad pirmas blynas prisviltu. tai pamokykit mane ka turiu atsivesti i krikstynas. O taip pat galvoju apie dovana.
Atsakyti
QUOTE(kenndyy @ 2010 04 28, 15:54)
Kokia grazi kedute...
Geguzes pabaigoje turesim krikstynas, pirma karta tapsim kriksto tevais. o zinot kai pirma karta, nesinori kad pirmas blynas prisviltu. tai pamokykit mane ka turiu atsivesti i krikstynas. O taip pat galvoju apie dovana.

manau kad viskas priklauso nuo vaikelio tevu - kokias jie daro krikštynas. vieni tik i bažnyčia važiuoja, kiti i Rumšiškes ir su papročiais švenčia smile.gif va tai ir turit su vaikiuko teveliais kalbet kas ir kaip smile.gif nuo to ir priklauso kiek "rimtai" turesit pasiruošt. šiaip jau kitose temose daug aptariama kokios krikštateviu pareigos.
del dovanos taip pat sprendžiat tik jūs arba klausiat vaikučio teveliu ko jie noretu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 10 gegužės 2010 - 08:05
Mergicos, klausimą turiu:
kada krikštatėviai turio sveikinti vaikį (apdovanoti) - prie šventinio stalo, prieš bažnyčią ar dar kuomet????
Dovana didelė - į kišenę netilps biggrin.gif
Atsakyti
musiskis dovanas gavo po baznycios,kai tik tapo krikscioniu,bet manau tai priklauso nuo daug faktoriu... pas mus ne visi sveciai turejo galimybe dalyvauti pietuose,tad atidave dovanas,o kiti paprasciausiai paseke ju pavyzdzu.manau apie tai daugiau rasi krikstynu temoseapie sventes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 04 29, 18:20)
Mergicos, klausimą turiu:
kada krikštatėviai turio sveikinti vaikį (apdovanoti) - prie šventinio stalo, prieš bažnyčią ar dar kuomet????
Dovana didelė - į kišenę netilps  biggrin.gif

g.gif g.gif Manyciau ,kad po kriksto ,turetumet iteikti dovanas Bent as taip mastau
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 29, 21:21)
g.gif  g.gif Manyciau ,kad po kriksto ,turetumet iteikti dovanas Bent as taip mastau

Pagal tradicijas tai tikrai nezinau kuomet apdovanojamas vaikelis, bet per musu krikstynas dovaneles krikstateviai iteike iskart atvaziave ax.gif
Atsakyti
Pas mus vieni įteikė tik atvažiavę, kiti po krikšto.Kaip kas. smile.gif
Atsakyti

Na, aš jau po "procedūrų" thumbup.gif . Dovaną su įteikėm kartu su liudijimu (bla bla bla) prieš susėdant už stalo. Dovanojom tvirtą, saugią, rimtą kėdutę smile.gif . Nors dar vaikas per mažas yra suprasti (mieliau būna ant rankų), bet tėvai labai įvertino tokią asmeniškai ("čia mano kėdė !!!") vaikui skirtą dovaną.
Ant dugno markeriu užrašėme datą, ir kieno šis daiktas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gal galite patarti kur ieškoti pakabukų širdelės formos, kad būtų galima krikštatėvių nuotraukėles įdėti? 4u.gif
Atsakyti
As manau, kad geriausia pinigai, teveliai jau zinos kur ir kaip panaudoti, aisku pries tai reiktu pasitart su tevais ar jie sutinka smile.gif o tie visi kryzeliai, sauksteliai ir luiteliai kam reikalingi jeigu nebus naudingi ax.gif
Atsakyti

O kodėl šaukštelių mamos neduoda vaikams naudoti pagal paskirtį g.gif

Būtų mano valia - tikrai būtų naudojamas.
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 05 03, 18:38)
As manau, kad geriausia pinigai, teveliai jau zinos kur ir kaip panaudoti, aisku pries tai reiktu pasitart su tevais ar jie sutinka smile.gif o tie visi kryzeliai, sauksteliai ir luiteliai kam reikalingi jeigu nebus naudingi ax.gif

na cia daug kas vertina moraline puse,nenoreciau kad mano vaikui kkrikrtatviai tokia proga duotu pinigus schmoll.gif arba man... kai yra dovanojami pinigai,tai man is kart ispudis,kad zmogus nesistenge,negalvojo... tik ne tokia proga schmoll.gif
Atsakyti