Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

Pritariu thumbup.gif O dar geriau paklausti tėvelių, jei jau labai kyla kokių abejonių. Aš tai pasiklausiau, tai mamytė ir pageidavo Biblijos ir kokio kryželio, bet vietoj jo noriu padovanoti medalioną. Gal ir nemandagu klausti, bet jau geriau būt nemandagiai, negu padovanoti kažką kas mėtysis stalčiuj. Kadangi mano tokia nuomonė, tai aš ir pasiklausiau. Ir mama mane suprato, ir aš rami unsure.gif
Atsakyti
Mums padovanojo pasidabruota dezute su uzrasu pirmajam dantukui ax.gif Veliau jei tai mergaite gales susideti papuosaliukus ax.gif ir aisku pirmaji iskritusi dantuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilevile @ 2010 04 23, 16:03)
Viena geriausių kol kas sutiktų idėjų smile.gif ačiū
Manau nebūtinai turi būti ribotos galimybės. Ir šiaip - biblija labai simbolinė dovana, tinkanti tokiai progai. Geriau nei visokie šaukštai... (vis dar nesuprantu graviruotų šaukštelių dovanojimo prasmės...)

Ne butinai jei galimybes labai rybotos,gal but ir as dovanociau biblija,na nes tai tikrai susije su tikejimu,bet pati dovanosiu grandinele su pakabuku-angeliuku,o biblija paliksiu pirmai komunijai.

QUOTE(syri @ 2010 04 23, 19:20)
O ką reiškia biblijos dovanojimas jei pvz. tam būsimam katalikui yra 5 mėnesiai? Skaityti jis dar ilgai nemokės... Na?

nuo 5men. jis greit bus 1metuku,o nuo kiek laiko mama vaikuciui pasaqkas skaito?Tai galima paskaityt biblija kad ir pries miega,ar butinai tik pats vaikutis turi ja skaityti?

QUOTE(daivulka78 @ 2010 04 23, 21:52)
Nežinau kodėl, bet man tie buteliai tai nepraeina nors tu ką. Suprasčiau, kad butely būtų linkėjimai arba būsimos profesijos spėjimai ir tada pakasti iki kokių vestuvių. Gal aš kažkokia senamadiška bobelė, bet alkoholis ir krikštynos nesiderina ir viskas. Aišku to neišvengsi, bet norisi jo kuo mažiau doh.gif

drinks_cheers.gif

As tai nesuprantu krikstynu proga dovanojamu zaislu.Na bent jau is kriksto tevu manau turetu gaut kazka turinti isliekamaja verte:biblija,pakabuka,saukstuka,na nesvarbu bet kad tas daiktas isliktu ilgam,visam gyvenimui.Cia mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
O mes taip sutarėm su vyru: dovana išlikimui- medalionas ir biblija, o vaikui dabar lavinamasis žaislas. Sakysit daug? Gal, bet kadangi mamytė nusprendė pati rengtis mažyli, mums tai nekainuos, tai nusprendėm ir žaislą mainais dovanoti blush2.gif Aš pasiklauso ko norėtų, nes planavau lyg supamą arkliuką, lyg stumdomą mašinytę, mamytė lyg nenorėjo mandagiai pasakyti, kad šito jiems nereikia, bet aš tai supratau ir pasiūliau sudaryti sąrašiuką ko reikia ir ko nori. Šiais laikais kai visiems trūksta pinigėlių, kai taip sunku su darbais, negalima juos mėtyti ir pirkti bet ko. Labai džiaugiuosi, kad pati mamytė pasiūlė ką pirkti, ko jie patys ieško, dabar žinau, kad nupirktas žaislas bus ir krikštasūniui ir jo augančiai sesutei dar liks. unsure.gif
Atsakyti
siaip zinoma reiketu pagalvoti ir apie dovanas, i kurias galima ideti daugiau savo darbo ir sirdies, ka nors pagaminti patiems arba koki isipareigojima padovanoti, pvz. isipareigoja krikstu teveliai kiekvienais metais viena karta (privalomai) suorganizuoti koki kaukiu baliu, ar i kina (spektakli) nusivesti, ar pramogoms kokioms (vaikiskos pramogos, vandens parkas, veliau kartingai, jodinejimas ir pan...) pasiraso toki isipareigojima ir iremina, padovanoja ir zinoma visada privalo vykdyti smile.gif todel krikstasuni ar krikstadukra kiekvienais metais pamalonins savo demesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 04 27, 08:46)
siaip zinoma reiketu pagalvoti ir apie dovanas, ...pvz. isipareigoja krikstu teveliai kiekvienais metais viena karta (privalomai) suorganizuoti koki kaukiu baliu, ar i kina (spektakli) nusivesti, ar pramogoms kokioms (vaikiskos pramogos, vandens parkas, veliau kartingai, jodinejimas ir pan...) pasiraso toki isipareigojima ir iremina, padovanoja  ir zinoma visada privalo vykdyti smile.gif todel krikstasuni ar krikstadukra kiekvienais metais pamalonins savo demesiu smile.gif

TAAAIP, KAI VAIKIS GYVENA UŽ 200 KM, BŪTŲ KEBLOKA g.gif , o kino teatras nuo jo namų dar už 100 km.... doh.gif
Atsakyti
na zinokit, labai grazu, man rodos, dovanot grandinele ar kryzeli, ar angeleli pakabuka, bet ar tai tinkama berniukui?? g.gif ir ta pati dezute pirmam dantukui. mergaite paaugusi susides papuosalus, o ka berniukas su ja veiks? g.gif
kolkas be sauksto daugiau nieko nesugalvoju doh.gif
angeliuka be abejo dovanosiu, dar net gi galvoju i baznycia pasiimti, kad kartu pasventintu.
Atsakyti
aš pati esu labiau už praktiškas dovanas - dežute nuotraukoms, krikštynų rūbeliams, čekis fotosesijai arba "pirmoji" kedute wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 04 27, 13:42)
aš pati esu labiau už praktiškas dovanas - dežute nuotraukoms, krikštynų rūbeliams, čekis fotosesijai arba "pirmoji" kedute  wub.gif

pirmąją kėdutę turbūt žaislų parduotuvėse ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 04 27, 16:49)
pirmąją kėdutę turbūt žaislų parduotuvėse ieškoti?

galima pirkt, galima pačiom pasigamint, būtų dar mielesne dovana, jei krikšto mamos daryta wub.gif aš pati dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 10 gegužės 2010 - 08:04
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 04 27, 16:03)
galima pirkt, galima pačiom pasigamint, būtų dar mielesne dovana, jei krikšto mamos daryta  wub.gif aš pati dariau, jei reikia kreipkites ir jums pagelbesiu  mirksiukas.gif

nebespėsite biggrin.gif - pentadienis ta diena 4u.gif

Aš pasilikau prie minties KĖDUTĖ. Šiandien daug kur aplėkiau, apžiūrėjau. Yra tokių su herojais, bet labai jau kičinės - tragiškos cool.gif

Tai nutariau imti natūralaus medžio, stabilesnę, kad nenusiristų vaikis. Pririšiu balioną su heliu MANO KRIKŠTYNOS, įdėsiu į dėžę, supakuosiu gražiai. Manau bus tinkama dovana, ir praktiška.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 04 27, 20:09)
nebespėsite  biggrin.gif  - pentadienis ta diena  4u.gif

Aš pasilikau prie minties KĖDUTĖ. Šiandien daug kur aplėkiau, apžiūrėjau. Yra tokių su herojais, bet labai jau kičinės - tragiškos  cool.gif
Manau bus tinkama dovana, ir praktiška.

ir aš taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti