Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(dani @ 2010 04 19, 11:58)
Mano suneliai labai noriai su juo valgo  smile.gif  Jis siek tiek didesnis nei iprastas arbatinis saukstelis, bet mano mazasis jau nuo 1,5 m. pats su juo valgo  thumbup.gif  Nesilanksto, tai tikrai, jis tvirtesnis negu paprasti sauksteliai.

Dėkui už atsakymą, kažkaip nenoriu pirkti tik šiaip, noriu atsiliepimų. Tada nuspręsta - imam smile.gif
Atsakyti
fainiai, kai ilgaamziskas daiktas,tada ir kai uzauga vaikuciai, tai dar nebuna nusideveje...
Atsakyti
aš irgi už papuošaliuką ateičiai, ypač mergytei rolleyes.gif
Atsakyti
gal gali kas pasakyk, kokia dabar sidabriniu sauksteliu kaina, nuo iki?
ir ka padovanotumet krikstavaikiui, jei galimybes labai ribotos(piniginiu atzvilgiu)?

mes ir turim toki sauksta, praktiska tikrai
9senelio dovana), tik beskaitydama sia tema supratau kam tas laikrodukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2010 04 21, 09:45)
ir ka padovanotumet krikstavaikiui, jei galimybes labai ribotos(piniginiu atzvilgiu)?

o gal galite konkrečiai pasakyti (kas žinote) kur jų galiu rasti pirkti - kad nesimakaluoti po visą Klaipėdą . Nutariau, kad dovanosiu šaukštelį vaikiui 4u.gif
O gal yra ir pasirinkimas jų variantų g.gif
Atsakyti

Aš ieškojau arbatinių šaukštelių arba desertinių, tai arbat. šaukštelis: e-juvelyrikos parduotuvėj kainavo 102 Lt (su laikroduku), bet kai man reikia ir nebėra. O juvelyrikos paprastose parduotuvėse nuo 155 (pigiau jei būna nuolaidų akcijų) iki 200 lt ir daugiau, priklausomai nuo svorio, grožio ir pan.
Atsakyti
pas mus yra siek tiek didesnis nei arbatinis saukstelis, tai labai super ir sriubytei valgyt thumbup.gif
Atsakyti
Sauksteliu yra pirkti visose juvelyrinese parduotuvese. Kaina priklauso nuo saukstelio dydzio, mazdaug nuo 60lt, bet saukstelis nedidukas tada buna. Mes pirkom krikstadukrai didesni toki jau ten didesnis nei arbatinis, bet dar ir ne valgomasis biggrin.gif tai mokejome 187lt.
Atsakyti
As esu busima kriksto mama..tapsiu ja geguzes 1d.
Siaip nusprendziau dovanoti kryzeli,jei ir nenesios tures prisiminima..dar dovanoju prie kryzelio Biblijas vaikams http://biblijosdraug...amp;katalogas=8
Turiu tokia pati nuo vaikystes ir iki siol man ji yra labai brangi,esu ja skaiciusi ne viena karta bigsmile.gif
Atsakyti

Jei galimybes butu labai rybotos dovanociau vaikiska biblija,turi isliekamaja verte beto juk i tema,juk vaikutis krikscionu tampa,na cia mano nuomone,manau ta biblija tikrai nera labai brangi
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2010 04 21, 23:28)
Jei galimybes butu labai rybotos dovanociau vaikiska biblija,turi isliekamaja verte beto juk i tema,juk vaikutis krikscionu tampa,na cia mano nuomone,manau ta biblija tikrai nera labai brangi

Puiki dovana - biblija, o kainų yra visokių, priklauso nuo apipavidalimo, leidėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2010 04 22, 10:01)
Puiki dovana - biblija, o kainų yra visokių, priklauso nuo apipavidalimo, leidėjo  smile.gif

o kur jų galima rasti?
Atsakyti