Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

Ir aš suku galvą, ką dovanosiu berniukui g.gif . Gal didelį minkštą rankšluostį su išsiuvinėtu vardu? Tiktų?
Atsakyti
As dovanosiu grandinele auksine ir pakabuka-angeliuka,norejau kazka tokio kad liktu visam gyvenimuo prisiminimui.Mano dukryte yra gavus grandinele ant rankos su plokstele kur jos vardas ir kriksto data isgraviruota tai labai dziaugiuos tokia dovana,puosiames tik ypatingom progom kai bus didele pati nuspres kada nesiot.O vat sunus negavo kazko tokio tai nieko jau nelike prisiminimui nuo krikstynu verysad.gif
Atsakyti
O tai Jūs norėjot ir berniukui papuošalo? ax.gif
Aš pati šią vasarą pakviesta būt krikštamote. Galvoju ką galėčiau padovanot berniukui, kad liktų prisiminimas. Bet papuošalai man kažkaip mergaitei labiau... Tai ir suku galvą ką čia tokio padovanojus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 18 balandžio 2010 - 13:36
QUOTE(Skinte @ 2010 04 18, 14:36)
O tai Jūs norėjot ir berniukui papuošalo?  ax.gif
Aš pati šią vasarą pakviesta būt krikštamote. Galvoju ką galėčiau padovanot berniukui, kad liktų prisiminimas. Bet papuošalai man kažkaip mergaitei labiau... Tai ir suku galvą ką čia tokio padovanojus..

galvokim kartu, nes man jau už kelių savaičių reikia unsure.gif
Atsakyti
vat susiziurejau... nusprendem ax.gif sidabro luiteli savo krikstukui dovanosime,isgraviruosim,gales pasidaryt koki nores papuosala... kaina nuo 200lt,tai nepasakyciau,kad labai jau kosminiai pinigeliai g.gif

QUOTE(jurgita% @ 2010 04 18, 07:25)
As dovanosiu grandinele auksine ir pakabuka-angeliuka,norejau kazka tokio kad liktu visam gyvenimuo prisiminimui.Mano dukryte yra gavus grandinele ant rankos su plokstele kur jos vardas ir kriksto data isgraviruota tai labai dziaugiuos tokia dovana,puosiames tik ypatingom progom kai bus didele pati nuspres kada nesiot.O vat sunus negavo kazko tokio tai nieko jau nelike prisiminimui nuo krikstynu  verysad.gif

labai grazi dovana drinks_cheers.gif turbut grandinele reguliuojamu ilgiu,nes kitaip neuztektu iki "kai uzaugs" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 04 18, 14:36)

Na buciau visai nieko,stambesnio kokio pinimo ant rankos grandinele su ta plokstele tiktu ir berniukui,maciau atrodo visai nemergaitiskai,arba medalionas manau irgi tiktu berniukui,nu man norisi krikstynoms kazko tokio kas liktu visam gyvenimui wub.gif
QUOTE(dolly` @ 2010 04 18, 16:37)
vat susiziurejau... nusprendem ax.gif  sidabro luiteli savo krikstukui dovanosime,isgraviruosim,gales pasidaryt koki nores papuosala... kaina nuo 200lt,tai nepasakyciau,kad labai jau kosminiai pinigeliai g.gif
labai grazi dovana drinks_cheers.gif  turbut grandinele reguliuojamu ilgiu,nes kitaip neuztektu iki "kai uzaugs" g.gif

taip reguliuojama,galiu ir as ja uzsideti be problemu.
Atsakyti

As dovanojau grandinele auksine ir kryzeli, angeliuka vitrazini.... bet dabar kai kriksto dukrai bus pirma komunija, nezinau, ka dovanoti..... norisi kazka i tema, bet ka??? Jai 10 metu.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2010 04 18, 17:37)
vat susiziurejau... nusprendem ax.gif  sidabro luiteli savo krikstukui dovanosime,isgraviruosim,gales pasidaryt koki nores papuosala... kaina nuo 200lt,tai nepasakyciau,kad labai jau kosminiai pinigeliai g.gif
labai grazi dovana drinks_cheers.gif  turbut grandinele reguliuojamu ilgiu,nes kitaip neuztektu iki "kai uzaugs" g.gif

Mano vieni pazistami paprase, kad mano vyras padarytu plokstele is 3gr aukso, idejo i grazia dezute ir padovanojo, sake dovanos tokia dovana per kiekviena gimtadieni- va, o kai uzaugs, tures nemazai aukso ir pasidarys is jo ka nores pats.
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2010 04 18, 15:36)

Mano vieni pazistami paprase, kad mano vyras padarytu plokstele is 3gr aukso, idejo i grazia dezute ir padovanojo, sake dovanos tokia dovana per kiekviena gimtadieni- va, o kai uzaugs, tures nemazai aukso ir pasidarys is jo ka nores pats.
CIA DOVANA MAZAM BERNIUKUI
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad medalionas, ar kokia grandinele su lentele - labai tinka berniukui.. Man grazu, kai ir mazi berniukui buna taip pasipuose cool.gif
Atsakyti
Ir čia paklausiu - tų, kurios naudoja tą sidabrinį šaukštelį su laikroduku - ar jis patogus? ar vaikiukai mielai valgo su/iš juo? Norėčiau, kad jis būtų naudojamas nuolat, o ne padėtas į stalčių, tai ir aktualu, ar patogus
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 04 19, 08:38)
Ir čia paklausiu - tų, kurios naudoja tą sidabrinį šaukštelį su laikroduku - ar jis patogus? ar vaikiukai mielai valgo su/iš juo? Norėčiau, kad jis būtų naudojamas nuolat, o ne padėtas į stalčių, tai ir aktualu, ar patogus

cia slidokas klausimas,nes visos mamos ir vaikiukai skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 04 19, 11:50)
cia slidokas klausimas,nes visos mamos ir vaikiukai skirtingi 4u.gif

Skirtingi tai skirtingi.. Turbūt ir patogumas kiekvienam savo.. Taip noris, kad tikrai tvirtas būtų nesilankstytų... ir malonus rankoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 04 19, 11:38)

Mano suneliai labai noriai su juo valgo smile.gif Jis siek tiek didesnis nei iprastas arbatinis saukstelis, bet mano mazasis jau nuo 1,5 m. pats su juo valgo thumbup.gif Nesilanksto, tai tikrai, jis tvirtesnis negu paprasti sauksteliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dani: 19 balandžio 2010 - 11:01