Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(JurgaSim @ 2010 03 30, 15:02)
Kazkur skaiciau, jog i drobini maiseli krikstateviai ideda kruopu ir cukraus (kad gyvenimas butu sotus), muilo (kad butu svarus) ir monetu (kad butu turtingas). Manau, jog vietoj cukraus galima butu ideti druskos, mano manymu, druskoje daugiau simbolikos g.gif

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
O kodel druskoje daugiau simbolikos? Gal galite placiau apie tai blush2.gif
Atsakyti
musu maziukas nuo krikstatevio gavo jubiliejine 100lt nominalo sidabrine moneta 2009metu gamybos,nes krikstijom 2009tais...manau,kad tai labai originali dovana,ne tradicine... o krikstamote dovanojo sidabrines dezutes pirmam dantuikui ir pirmai sruogai...
siais metais patys tapsime krikstateviais,tai tikrai nedovanosime tradiciniu ciulptuku,sauksteliu ir lia lia lia rolleyes.gif radau kaip ideja aukso ir sidabro luiteliai su graviravimu ,is kurio veliau kriksto vaikas pasidarys ar tai vestuvini zieda,ar suzadetuviu ,pakabuka ar bet ka kita...
dra grazi ideja sodinti kriksto medeli,jie yra galimybe...
Atsakyti
Sveikos,

Manau, kad pirmiausiai reikia nustatyti pinigu suma kuria galite sau leisti, uz kuria pirksite dovana. Pati buvau parduotuvėje ir kaip pamaciau kokios yra kainos aukso monetoms, tai apakau...nuo 1000 lt. Tai jau geriau sidabrini sauksteli, tikrai yra labai graziu... pvz su laikroduku wub.gif Na bet cia tik mano nuomone, jei galite sau leisti tai auksinis luitas puiki dovana smile.gif
Atsakyti
saukstelius pas mus dovanojo seneliai,bet man jie jokiu emociju nesukelia.... nors is jo irgi galima kazka ateityje ispausti biggrin.gif o nebutina aukso luita,galima ir sidabro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2010 03 30, 23:15)
Sveikos,

Manau, kad pirmiausiai reikia nustatyti pinigu suma kuria galite sau leisti, uz kuria pirksite dovana. Pati buvau parduotuvėje ir kaip pamaciau kokios yra kainos aukso monetoms, tai apakau...nuo 1000 lt. Tai jau geriau sidabrini sauksteli, tikrai yra labai graziu... pvz su laikroduku  wub.gif  Na bet cia tik mano nuomone, jei galite sau leisti tai auksinis luitas puiki dovana smile.gif

Tikrai as irgi sutinku su jumis drinks_cheers.gif
Dar jeigu tai butu mergyte tai gal ir ivertintu tai suagusi, o ar ivertins tai berniukas? Mums tai atrodo prabangi dovana, bet kas gali pasakyti ar ji po si tiek metu irgi bus vertinga? unsure.gif
Atsakyti
Puiki dovana ir prisiminimas siuvinėtas metrikiukas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2010 03 30, 21:24)
Tikrai as irgi sutinku su jumis  drinks_cheers.gif
Dar jeigu tai butu mergyte tai gal ir ivertintu tai suagusi, o ar ivertins tai berniukas? Mums tai atrodo prabangi dovana, bet kas gali pasakyti ar ji po si tiek metu irgi bus vertinga?    unsure.gif

kodel jusu manymu moneta ar luitelis negali buti tokia pat vertinga po daugelio metu kaip saukstelis? jei pagaminti is to paties metalo? abu galima saugoti kaip brangu prisiminima,abu galima panaudoti padaryti kazka kito mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 03 31, 12:35)
kodel jusu manymu moneta ar luitelis negali buti tokia pat vertinga po daugelio metu kaip saukstelis? jei pagaminti is to paties metalo? abu galima saugoti kaip brangu prisiminima,abu galima panaudoti padaryti kazka kito mirksiukas.gif

Na as nedaikto atzvilgiu parasiau o kainos, nes man tai istikruju 1000lt yra dideli pinigai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2010 03 31, 09:55)
Na as nedaikto atzvilgiu parasiau o kainos, nes man tai istikruju 1000lt yra dideli pinigai  blush2.gif

na taip,dideli,bet juk tas pats daiktas,kuris kainuoja daugiau,o kitas maziau ,gali tureti tokia pat emocine isliekamaja verte,o kas kiek gali sau leisti,yra atskira tema,kurios as nelieciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 03 31, 14:58)
na taip,dideli,bet juk tas pats daiktas,kuris kainuoja daugiau,o kitas maziau ,gali tureti tokia pat emocine isliekamaja verte,o kas kiek gali sau leisti,yra atskira tema,kurios as nelieciau 4u.gif

Nezinau, as turiu irgi sidabriniu monetu kurias man padovanojo mociute, ir guli jos, sidabras nera brangus tad daryti is ju kazka neapsimoka, vertes kaip monetos jos irgi neturi, tai liks tiesiog kaip prisiminimas smile.gif
O kita mociute dovanojo sidabrinius sakstelius, dabar kai ateina sveciu jais serveruoju stala, ir visai malonu juos isemus ja prisiminti, wub.gif
Tad zinokite nors tos monetos ir buvo kazkada brangios man daug mieliesni ra tie kuklus sauksteliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2010 03 31, 12:14)
Nezinau, as turiu irgi sidabriniu monetu kurias man padovanojo mociute, ir guli jos, sidabras nera brangus tad daryti is ju kazka neapsimoka, vertes kaip monetos jos irgi neturi, tai liks tiesiog kaip prisiminimas  smile.gif
O kita mociute dovanojo sidabrinius sakstelius, dabar kai ateina sveciu jais serveruoju stala, ir visai malonu juos isemus ja prisiminti,  wub.gif
Tad zinokite nors tos monetos ir buvo kazkada brangios man daug mieliesni ra tie kuklus sauksteliai  smile.gif

na tikrai gali but,akd sie sauksteliai mielesni,bet negi tuo vaiko suaksteliu serviruosite stala biggrin.gif jis irgi kaip prisiminimas bus...o be to zmones yra labai skirtingi.vta mergaitei gal kriksto sauksteli bus meiliau apziurineti,o berniukui moneta bigsmile.gif
tiesiog jei kazkas turi kita nuomuone nebutina ispeikti,nes ne visi zmones vienodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 03 31, 17:14)
kriksto sauksteli bus meiliau apziurineti,o berniukui moneta bigsmile.gif
tiesiog jei kazkas turi kita nuomuone nebutina ispeikti,nes ne visi zmones vienodi 4u.gif

Del to tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Oi atsiprasau jeigu jums susidare tokia nuomone, as tikrai net neketinau ispeikti, tiesiog pasakiau tai ka galvoju blush2.gif
Isvis manau kad geriausia dovana yra ta kuri pirkta su meile ir demesiu vaikeliui, ir koks skirtumas kas tai bus smile.gif
Atsakyti