tikrai gera dovana - kryželis Nereikia prietarais tikėti
[quote=mocha,2009 03 05, 00:44]
Mes nedovanojom jokių auksų ir sidabrų, leliukas 4mėn. tebuvo. Aš pirkau spec. gipsą, įspaudėm kleckiuko rankytę ir kojytę, gipsas sustingo, galima pakabinti.Puiki išliekamoji vertė. Man smagiau būtų turėt mano rankos ar kojos įspaudą, nei sidabrinį šaukštą Krikštatėvis padovanojo arkliuką.
Kur galima butu isigyti ta spec. gipsa?
Mes nedovanojom jokių auksų ir sidabrų, leliukas 4mėn. tebuvo. Aš pirkau spec. gipsą, įspaudėm kleckiuko rankytę ir kojytę, gipsas sustingo, galima pakabinti.Puiki išliekamoji vertė. Man smagiau būtų turėt mano rankos ar kojos įspaudą, nei sidabrinį šaukštą Krikštatėvis padovanojo arkliuką.
O gal kas zino kur galima isigyti ta Biblija Vaikams, bet rusu kalba
Buciau labai dekinga uz info
QUOTE(Tomlita @ 2010 01 16, 20:28)
Gipsa galima isigyti vaikiskose parduotuvese, bent jau maciau cipolino, lukosiuke tai tikrai yra
Tomas Philips gipsas antspaudėlėms daug pigesnis
Mano sūnus nuo krikšto tėvelių gavo dviratuką, iš kitų svečių - supamą arkliuką, mašiną, ant kurios atsisėdus galima važiuoti
Mano sūnus nuo krikšto tėvelių gavo dviratuką, iš kitų svečių - supamą arkliuką, mašiną, ant kurios atsisėdus galima važiuoti
Kartais kriksto tevelis dovanoja buteli gerimo, kuri reikia laikyti iki 18 arba 21 dimtadienio.. Gal zinote koki gerima galima dovanoti? ka rekomenduotumete?
QUOTE(boruzele885 @ 2010 01 21, 16:01)
Kartais kriksto tevelis dovanoja buteli gerimo, kuri reikia laikyti iki 18 arba 21 dimtadienio.. Gal zinote koki gerima galima dovanoti? ka rekomenduotumete?
cia yra temele apie tai http://www.supermama...?...459317&st=0
Mes pirkome konjaka "Otard"
QUOTE(boruzele885 @ 2010 01 21, 16:01)
Mes pirkome brendzio toress. Kiek zinau sako kad sampanas ilgai negali stoveti pasensta.
Man atrodo Biblija vaikams, super dovana
Dar graži dovana, siuvinėtas metrikiukas
Dar graži dovana, siuvinėtas metrikiukas
QUOTE(Jolancik @ 2010 01 16, 20:41)
O gal kas zino kur galima isigyti ta Biblija Vaikams, bet rusu kalba
Sweiki jai dar ieskot Biblijos vaikams rusu kalba neseniai maciau Vilniuje parduotuveje prie stotes "Ruskaja knyga"
Musu kriksto tetis padovanojo musu sunui sidabrini sauksta su vaiko zenklu "jauciu" ir taip pat ant sauksto yra isgraveruota "Danieliui nuo kriksto tecio ir data" vaikui liks visam gyvenimui.
QUOTE(Anastasija1 @ 2010 02 06, 11:38)
sveikos mes dovanojom drauges dukrai krikstynu proga sidabrini ciulptuka ( soske), i kurios vidu galima ideti 1 dantuka iskritusi. ir dar joje isgraviravome vaiko varda, ir laika kada gime. Ir dar dovanosime medeli pasodinimui, ir buteli brendzio
O kur galima nupirkti toki ciulptuka?