Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

Labas, mamos. Perskaiciau viska apie dovanojamas dovanas krikstavaikiamsir ...pasimeciau unsure.gif . Savaitgali krikstysime 4 metuku mergaite, tai dovanu nupirkome auksine sirdute su grandinele, o dabar skaitau, kad reiketu pagal tradicija dovanoti kryzeli. Na, bet man kazkaip nelimpa sirdis mergaitei kryzeli dovanot ir gana. Suprantu - tai tradicija ir simbolis(kryzelis), bet ar gerai dovanot sirdele?O gal reikia perzengt man per save ir dovanot kryzeli? kaip jus galvojat?Labai norejau angeliuko, bet...neradau grazaus... g.gif bukit geros, patarkit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2009 09 21, 07:34)
Labas, mamos. Perskaiciau viska apie dovanojamas dovanas krikstavaikiamsir ...pasimeciau unsure.gif . Savaitgali krikstysime 4 metuku mergaite, tai dovanu nupirkome auksine sirdute su grandinele, o dabar skaitau, kad reiketu pagal tradicija dovanoti kryzeli. Na, bet man kazkaip nelimpa sirdis mergaitei kryzeli dovanot ir gana. Suprantu  - tai tradicija ir simbolis(kryzelis), bet ar gerai  dovanot sirdele?O gal reikia perzengt man per save ir  dovanot kryzeli?  kaip jus galvojat?Labai norejau angeliuko, bet...neradau grazaus... g.gif  bukit geros, patarkit... 4u.gif

Jei pasirinkimas tik sirdele ar kryziukas, tai as buciau uz sirdele. Tas kryziukas tai anokia cia tradicija. Kazkas pradejo dovanoti, tai dabar ir tesiasi ta grandine. Jau kai paaugs ir eis pirmosios komunijos, tai tada jau daugiau suvoks apie kryzelio reiksme, o tada gales jau ir isreiksti nuomone ar nori jo ar ne. Vien tik, kad duletu spintoj.... O tokia pupa sirdele dar kokiom sventem ir uzsidetu.
Atsakyti
vat as irgi kazkaip mastau, kad sirdele dar ir siaip , kaip papuosala, nesioti galima, kazkaip tas kryzelis nu nelimpa man ir viskas, nors tokiu jau graziu yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(januska @ 2009 09 22, 19:29)
vat as irgi kazkaip mastau, kad sirdele dar ir siaip , kaip papuosala, nesioti galima, kazkaip tas kryzelis nu nelimpa man ir viskas, nors tokiu jau graziu yra blush2.gif

o man patinka dar "pedutes mazos" pasikabinti ant grandineles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidux @ 2009 09 21, 08:59)
Jei pasirinkimas tik sirdele ar kryziukas, tai as buciau uz sirdele. Tas kryziukas tai anokia cia tradicija. Kazkas pradejo dovanoti, tai dabar ir tesiasi ta grandine. Jau kai paaugs ir eis pirmosios komunijos, tai tada jau daugiau suvoks apie kryzelio reiksme, o tada gales jau ir isreiksti nuomone ar nori jo ar ne. Vien tik, kad duletu spintoj.... O tokia pupa sirdele dar kokiom sventem ir uzsidetu.

Aš irgi rinkčiausi širdelę thumbup.gif
Atsakyti
Si savaitgali ir mes su MB tapsime kriktateviais, tai dovanu nupirkome musu busimam krikstasuniui kostiumeli, batelius ir kitus butinus pirkinukus wub.gif ir dar paruosem vokeli ax.gif

o planavau vietoj vokelio pirkti sidabrini sauksteli, bet ju toks pasirinkimas, kad negalejau isirinkti biggrin.gif tai pasitariau su sese ir ji pasake, kad galiu ir pinigeliais dovanoti ax.gif
Atsakyti
tiesa, is tetos gavom labai grazia iliustruota "biblija vaikams" thumbup.gif thumbup.gif

! 
Komentaras redaguotas. Ištrinta nuoroda. Prašau laikytis forumo taisyklių!
Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 25 rugsėjo 2009 - 14:40
Sveikos mamytes, gal galit padeti suzinoti kur galima nusipirkti sidarine sioske pirmam dantukui laikyti Vilniuje, Kaune ar Alytuje ir kiek kainuoja?

Isanksto dekoju
Atsakyti
sveiki!Krikstatevis musu vaikiukui padovanojo soske sidabrine , pirmajam dantukui, p krikstamote sidabrine grandinele su kryziuku, pasventino baznycioj.
Soskyte pirko Raseiniuose. Kaune kiek vaiksciojau tai niekur nemaciau.
Atsakyti
na man atrodo kad neprivalomas dalykas-ir kiek zinau kad negalima dovanoti reikia nors viena centa duoti tam zmogui unsure.gif
Atsakyti
Neužilgo krikštysim sunelį, aš asmeniškai daug girdėjus apie tuos prietarus, kad kryžiukas yra negerai, vis gi jo ir nenoriu, nors ir nelabai tikiu tokiais prietarais, bet.... kažkaip tai žinant, akys pačios krypsta žiūrėti kažko kito, mes ieškom horoskopo ženklo, arba tiesiog aukso plokštelės kabinamos ant grandinėlės, ant kurios galima būtų išgraviruoti vardą. O dėl kryžiuko, manau, kad galima būtų pasitarti ir su vaikelio tėvais, ką jie apie tai mano.
Atsakyti
Na kai ejau su kunigu tartis del krikstynu, tai jis sake, kad krikstateviai turetu ta kryziuka nupirkti smile.gif
Atsakyti