Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

QUOTE(rapugis @ 2009 06 29, 15:34)
Sveikos 4u.gif
Kur sauksteli gauti su laikroduku?

Jei dar nepirkot, tai yra Vilniaus g., Egles parduotuvej (toj senutelej) sauksteliai su laikroduku praeita savaite buvo su 20% nuolaida ir kainavo 142 Lt., pati pirkau savo busimam krikstasuniui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 02 liepos 2009 - 13:13
Rytoj krikštysiu penktą vaiką ir visiems dovanojau sidabrinius kryželius su grandinėle. Ir šiam mažyliui pirkau tokią dovaną. I sau pasižadu, kai vaikui sueis 18, sidabrą pakeisiu auksu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mūsų sūneliui per krikšto tėvai padovanojo medalį su išgraviruota data, vardu ir gimimo vieta. Tikrai labai fainas daiktas. Štai tokį gavome
medalis

Pati būsiu krikšto mama, suku galvą ką padovanoti krikštasūniui, noriu kažko originalaus g.gif .
Atsakyti
Sveikos SM
Norėjau paklausti Jūsų nuomones, arba kaip Jūs darėt per savo mažųjų krikštynas.
Kiek žinau krikšto mama turi krikšto vaikui padovanot kryželį (čia jau kaip ir privaloma šalia kitų atributikų). Bet dabar vis daugiau išgirstu, kad nedovanot, nes atseit vaikui kryžių (gyvenimo) padovanoji. Kaip Jūs elgetės? Ką manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytee @ 2009 09 03, 23:36)
Bet dabar vis daugiau išgirstu, kad nedovanot, nes atseit vaikui kryžių (gyvenimo) padovanoji.

man taip pat teko susimąstyti apie tokias pačias mintis. bet vienos moters žodžiai privertė pasvarstyti, gal geriau dbar vaikui padovanoti mažą- gerą linkintį kryželį, o ne laukti kol gyvenimas uždės vaikui didelį kryžių unsure.gif
Atsakyti
Mes gavom nuo krikštatėvių labai dailų auksinį kryželį. Bažnyčioj kunigas jį pašventino. Aš tai netikiu tokiais prietarais. Jau koks skirtas mums tas kryžius , tai tokį ir nešim g.gif
Čia panašiai, kaip man uošvienė vieną kartą neleido šiukšlių vakare išnešti, nes atseit yra prietaras, kad bus barniai šeimoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytee @ 2009 09 04, 01:36)
Sveikos SM
Norėjau paklausti Jūsų nuomones, arba kaip Jūs darėt per savo mažųjų krikštynas.
Kiek žinau krikšto mama turi krikšto vaikui padovanot kryželį (čia jau kaip ir privaloma šalia kitų atributikų). Bet dabar vis daugiau išgirstu, kad nedovanot, nes atseit vaikui kryžių (gyvenimo) padovanoji. Kaip Jūs elgetės? Ką manot? g.gif

mes dovanojom kryželį, bet ar kada nešios, ar neliks mamos stalčiuke numestas, tai kas gali garantuoti. blush2.gif
Atsakyti
Mes gavom auksinį kryželį ir žaislą 4u.gif
Aš už išliekamąją vertę turinčias dovanas. Auksas yra auksas .Juk jei nenorės kryželio nešioti, galės persidaryti į vestuvinį žiedą biggrin.gif
Kai važiavom į dukterėčios krikštynas, dovanojom auksinius auskariukus. Dabar panelei 5metai , ir jau segi tuos auskariukus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
pagal paprocius krikstamote krikstovaikui turi dovanoti angeliuka-kad isigytu angela sarga, cukraus, riestainiu ir t.t. visas reiksmes zinau, tik nezinau pinigo reiksmes, gal kas pagelbes?
geriausiai i Az nes galiu neatsekti.
aciu
Atsakyti
mes kriksto sunui dovanojom isgraviruota sidabrini sauksteli ir dideli pliusini zaisla thumbup.gif
Atsakyti
Stai kokius grozius galima padaryti is isaugtu vaikucio batuku
http://www.variniaibatukai.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidux: 18 rugsėjo 2009 - 08:50
Dovanojom krikšto dukrytei mano (kirkšto mamos) veltus drabužėlius, dekupuotą krikšto dėžutė + pakabėlę drabužėliams ir šventę su daug siurprizų. wub.gif Tokiu būdu norėjom perduoti šilumą, meilę ir mintis, kurias sudėjome ruošiantis šventei. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 19 rugsėjo 2009 - 16:15