Jei dar nepirkot, tai yra Vilniaus g., Egles parduotuvej (toj senutelej) sauksteliai su laikroduku praeita savaite buvo su 20% nuolaida ir kainavo 142 Lt., pati pirkau savo busimam krikstasuniui.
Rytoj krikštysiu penktą vaiką ir visiems dovanojau sidabrinius kryželius su grandinėle. Ir šiam mažyliui pirkau tokią dovaną. I sau pasižadu, kai vaikui sueis 18, sidabrą pakeisiu auksu
Sveikos, Mūsų sūneliui per krikšto tėvai padovanojo medalį su išgraviruota data, vardu ir gimimo vieta. Tikrai labai fainas daiktas. Štai tokį gavome medalis
Pati būsiu krikšto mama, suku galvą ką padovanoti krikštasūniui, noriu kažko originalaus .
Sveikos SM Norėjau paklausti Jūsų nuomones, arba kaip Jūs darėt per savo mažųjų krikštynas. Kiek žinau krikšto mama turi krikšto vaikui padovanot kryželį (čia jau kaip ir privaloma šalia kitų atributikų). Bet dabar vis daugiau išgirstu, kad nedovanot, nes atseit vaikui kryžių (gyvenimo) padovanoji. Kaip Jūs elgetės? Ką manot?
Bet dabar vis daugiau išgirstu, kad nedovanot, nes atseit vaikui kryžių (gyvenimo) padovanoji.
man taip pat teko susimąstyti apie tokias pačias mintis. bet vienos moters žodžiai privertė pasvarstyti, gal geriau dbar vaikui padovanoti mažą- gerą linkintį kryželį, o ne laukti kol gyvenimas uždės vaikui didelį kryžių
Mes gavom nuo krikštatėvių labai dailų auksinį kryželį. Bažnyčioj kunigas jį pašventino. Aš tai netikiu tokiais prietarais. Jau koks skirtas mums tas kryžius , tai tokį ir nešim Čia panašiai, kaip man uošvienė vieną kartą neleido šiukšlių vakare išnešti, nes atseit yra prietaras, kad bus barniai šeimoj
Sveikos SM
Norėjau paklausti Jūsų nuomones, arba kaip Jūs darėt per savo mažųjų krikštynas.
Kiek žinau krikšto mama turi krikšto vaikui padovanot kryželį (čia jau kaip ir privaloma šalia kitų atributikų). Bet dabar vis daugiau išgirstu, kad nedovanot, nes atseit vaikui kryžių (gyvenimo) padovanoji. Kaip Jūs elgetės? Ką manot?
Mes gavom auksinį kryželį ir žaislą Aš už išliekamąją vertę turinčias dovanas. Auksas yra auksas .Juk jei nenorės kryželio nešioti, galės persidaryti į vestuvinį žiedą Kai važiavom į dukterėčios krikštynas, dovanojom auksinius auskariukus. Dabar panelei 5metai , ir jau segi tuos auskariukus
Sveiki, pagal paprocius krikstamote krikstovaikui turi dovanoti angeliuka-kad isigytu angela sarga, cukraus, riestainiu ir t.t. visas reiksmes zinau, tik nezinau pinigo reiksmes, gal kas pagelbes? geriausiai i Az nes galiu neatsekti. aciu
Dovanojom krikšto dukrytei mano (kirkšto mamos) veltus drabužėlius, dekupuotą krikšto dėžutė + pakabėlę drabužėliams ir šventę su daug siurprizų. Tokiu būdu norėjom perduoti šilumą, meilę ir mintis, kurias sudėjome ruošiantis šventei.