Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštatėvių dovana vaikeliui

del progines monetos cia radau 4u.gif
http://www.renginiuo...proginesmonetos
Atsakyti
galiu pasidalinti naujausiomis ziniomis,sian uejau pas juvelyra ir uzsakiau 2lt dydzio sidabrine moneta, paprastut paprastelia su vaiko inicialais ir krikstynu data, o kitoj pusej paprasiau,kad kryzeli padarytu. sian uzsakiau,o pirmadieni jau atsiimsiu, visas sitas malonumas man kainavo 50lt, koks bus rezultatas nezinau, bet ir tu 50litu negaila,nes visteik bus unikali, o 1000lt tai jau tikrai ne musu kisenei tokie pinigai unsure.gif
Atsakyti
pritariu, kad kaina kosmine, bet gal visokiu zmoniu yra smile.gif

siandien pagavau nauja minti labai grazia - padovanoti krikstavaikiui Sventa Rasta. Kaune Sv.Kazimiero knygyne labai graziu yra, odiniais virseliai, auksuotais lapais, bet kainuoja irgi ohoho - 200-300 Lt.
Tai nutariau dovanoti sidabrini sauksteli (ne suvenyrini) personalizuota (isgraviruota) ir nupirksiu Biblija vaikams paveiksleliuose. o kai eis prie Komunijos, bus ugtelejes, padovanosim tikra Sventa Rasta.
dar galvoju, gal uzsakyti issiuvineti maldele ant medziaginio skirtuko - maciau vienoje galerijoje siuvineja ant tokios standesnes medziagos aukso siulais, atrodo puosniai, bet nepigiai, kaip kokia baznytine juosta wub.gif
Atsakyti
mes tai tokia dovana darysim - uzsakiau pas juvelyra sidabrine pasaga ant kurios bus iskalta "laimes pasaga", tada desiu ja i grazu remeli su pasportu. Krisktatevis dar azuoliuka pasodins, o as kaip krikstamote nupirkau grazia vilnone kaldryte/apkloteli, galvoju ant jo issiuvineti dedikacija.
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 06 26, 17:40)
Gal galit pasakyti kiek kainuoja pasagele ?

kol kas dar nzn, siaip musu draugas juvelyras, tai matyt kaina biski ne rinkos gausis, zinau kad sidabro reiks apie 40 gramu, 1 gr. kainuoja 1.5 Lt., tai manau i 100 Lt tikrai sutilpsim, nes norim kad ji butu mazdaug puses delno dydzio. 4u.gif
Atsakyti
Birželio pradžioje krikštijom savo mažąją dukrytę ir tuo pačiu buvom krikštatėviais mano dukterėčiai.

Tai mes savo krikštaduktei padovanojom sidabrinę grandinėlę su medalionu (jame Mergelės Marijos atvaizdas) bei Bibliją vaikams.

Mūsų dukrytė iš krikštatėvių gavo auksinį kryžiuką ir pasakų knygą.

Atsakyti
mes praeitais metais krikstijom sunu, Krikstamote aprenge ir pinigeliu padovanojo. krikstatevis: sidabrini saukteli, buteli, kuri uzanspaudavo ir parase, kad atidaryti 18 gimtad proga ir vokeli su pinigeliais.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(diukute @ 2009 06 15, 11:56)
kazko neina parasyti i ta emaila laisku grazina atgal... g.gif

Man nusisiunte, laukiu dabar ats. Tikrai labai idomu kiek batukai gali kainuoti g.gif Soske mums netinka, nes krikstadukte nuo pat gimimo jos neima unsure.gif

Man dar patiko ideja - Biblija vaikams. Pati ja turejau, tai labai idomu buvo skaityti smile.gif bet gal batukai originalesne dovana rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2009 06 29, 12:48)
Sveikos smile.gif
Man nusisiunte, laukiu dabar ats. Tikrai labai idomu kiek batukai gali kainuoti  g.gif  Soske mums netinka, nes krikstadukte nuo pat gimimo jos neima  unsure.gif

Man dar patiko ideja - Biblija vaikams. Pati ja turejau, tai labai idomu buvo skaityti smile.gif bet gal batukai originalesne dovana  rolleyes.gif

soske kainuoja 65.o batukai apie 150
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raasaa: 29 birželio 2009 - 12:06
QUOTE(mildalyla @ 2009 06 06, 21:46)
4u.gif  4u.gif mes taip pat  si sestadieni tapsim kriksto tevais tai dovanosim sidabrini sauksteli  ant kurio nupiestas laikrodis tenai isgraviruosim gimimo laika osalia ugi svori o ant pacio saukstelio gimimo data uzrasysim 4u.gif

Sveikos 4u.gif
Kur sauksteli gauti su laikroduku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 22 rugsėjo 2009 - 10:41
sauksteliu su laikrodukais maciau labai daug kuriuose juvelyrinese parduotuvese, kur sudabru prekiauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARozele @ 2009 06 14, 12:00)
sveikutes,

sia vasara krikstysim brolio dukryte ir sumastem padaryti tokia dovana: spec uzsakymu pasius patalynes 1komplektuka,t.y. pagalves uzvalkaliuka ir kaldrytes. ant pagalves isiuvines mergytes varda, o ant kaldrytes apacioj kamputy musu vardus, kad butu nuo ko. ir dar galvoju butu labai grazu kokia 2, 3 zodsiu fraze issiuvinet pvz "ramaus miegelio..." ar kazka panasaus. tik dar nesugalvoju tiksliai  g.gif
gal kartais kas zino graziu zodziu apie miegeli??? smile.gif buciau dekinga aciuks.gif
tikiuosi si patalynes komplektu kada ateity padovos kai bus mergytes vestuves smile.gif

sweikute gal gali pasakyti kur galima uzsisakyti tokius patalelius? o gal mamytes auksarankes uzsiema ax.gif 4u.gif
Atsakyti