Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

QUOTE(Letticija @ 2008 10 11, 11:15)
Kas galit patarti iš patirties? Man labai pradėjo niežėti galvos odą, pleiskanų lyg ir nėra, nebent nusidrąskau naktį per miegus unsure.gif Nežinau, koks tikrai veiksmingas šampūnas būtų?

koki nors naturalesni pasiziurek, jautriai galvos odai, geriausiai butu vaistineje pasirinkti (as kazkaip konsultacijos ten nelabai tikiuosi mastau.gif bet paskaitinek tikrai rasi kazka..) o ta blogieti nemascius mesk lauk ar kam padovanok.
Atsakyti
naudoju Joico kosmetiką plaukams. Kol kas labai patenkinta esu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2008 10 11, 12:15)
Kas galit patarti iš patirties? Man labai pradėjo niežėti galvos odą, pleiskanų lyg ir nėra, nebent nusidrąskau naktį per miegus unsure.gif Nežinau, koks tikrai veiksmingas šampūnas būtų?

turiu labai jautria galvos oda, po netinkamo sampuno - nerealus galvos odod niezejimas, kuris vargina, tai atradau vaistineje Ducray sampuna su cinku, berods Elution ir Kertyol rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozetuke @ 2008 10 08, 11:42)
As neperseniausiai nusipirkau Careline sampuna ir kondicionieriu garbanotiems plaukams tai negaliu atsidziaugti  thumbup.gif  thumbup.gif

O kur galima įsigyti šio šampūno? blush2.gif
Atsakyti
Rozetuke, kuo tau tas sampunas taip patiko? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Persiprasau, jau radau atsakyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 11, 17:02)
turiu labai jautria galvos oda, po netinkamo sampuno - nerealus galvos odod niezejimas, kuris vargina, tai atradau vaistineje Ducray sampuna su cinku, berods Elution ir Kertyol  rolleyes.gif

Ačiū, tikrai išbandysiu thumbup.gif
Ir kitoms ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
sveikos!!!
gal kas naudojo ALCINA sampunus ar kitas plauku priemones?gal zinot kur ju galima isigyti?
Atsakyti
as tai bulbuton naudoju fainas labai plaukai tokie purus palieka smile.gif
Atsakyti
sveikos gal zinote, kiek kainuoja GOLDWELL ir Kadus sampunai, 250ml? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2008 10 11, 18:37)
O kur galima įsigyti šio šampūno?  blush2.gif

As Kaune pirkau kosmetikos isparduotuveje Laisves al.
Atsakyti
Man pats geriausias sampunas ir balzamas plaukams yra is Body Shop parduotuves su medumi nualintiems pazeistiems plaukams.As jau antra karta pirkausi sias priemones,net kirpeja ir ta isgyre sako,kad gerai atsigavo plaukai.Aisku dar visada tepu aliejuka galiukams
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 10 11, 13:30)
koki nors naturalesni pasiziurek, jautriai galvos odai, geriausiai butu vaistineje pasirinkti (as kazkaip konsultacijos ten nelabai tikiuosi mastau.gif bet paskaitinek tikrai rasi kazka..) o ta blogieti nemascius mesk lauk ar kam padovanok.

siuo atveju naturalus sampunas netiks schmoll.gif
Atsakyti