QUOTE(Eveline @ 2008 10 09, 23:57)
Kokie atsiliepimai apie Himalaya sampunus? man labai slenka plaukai, bet ir siaip reikia sampuno, kuris rupinasi plaukais.
uzeik i tema - kosmetikos gamintojai - ten berods yra atskira tema sioms priemonems
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 10, 09:00)
uzeik i tema - kosmetikos gamintojai - ten berods yra atskira tema sioms priemonems
Tiffany, o kuom nepatiko philip kingsley sampunas ir kondikas, kad pardavei?
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 10, 09:08)
Tiffany, o kuom nepatiko philip kingsley sampunas ir kondikas, kad pardavei?
turiu labai jautria galvos oda
Man tai KADUS firmos sampunai yra ,pabandykite gal patiks,bet jie parduotuveje neparduodami.
Papildyta:
Esu bandziusi RASOS nenuplaunama balzama super dalykelis ,nors mano plaukuciai veliasi ir puciasi bet man labai patiko.
Papildyta:
Esu bandziusi RASOS nenuplaunama balzama super dalykelis ,nors mano plaukuciai veliasi ir puciasi bet man labai patiko.
QUOTE(lusis @ 2008 10 07, 15:27)
Mano mama vaikysteje plaukus su ukisku muilu plaudavo ir jos palukai buvo labai stori ilgi ir sveiki. Siaip pati esu skaicius, kad kai plaukas gerai issiplauna jis turi buti siurkstus net girgzdantis. O siuolaikines priemones juose palieka visokiu brudu, todel tie plaukai tokie sliduciai. O paskui nesuprantame ko jie taip slenka
Na manau šiais laikais plaukai verti truputį daugiau nei ūkiškas muilas Gal kai anksčiau nebūdavo priemonių tikdavo ir ūkinis,bet dabar.....
Ir nemanau kad girgždantys plaukai yra gražesni ir išvaizdesni nei minkštučiai,purūs ir slidūs.Kažin kuriam vyrui į šiurkščias pakulas malonu rankas sukišt Nei pasinesrt į švelnius,tarp pirštų slystančius plaukus
zadu lekt i eurovaistine (juk savaitg 10% nuolaidos?) ir pagriebti vishy dercos sausiems plaukams
Kas galit patarti iš patirties? Man labai pradėjo niežėti galvos odą, pleiskanų lyg ir nėra, nebent nusidrąskau naktį per miegus Nežinau, koks tikrai veiksmingas šampūnas būtų?
QUOTE(Letticija @ 2008 10 11, 13:15)
Kas galit patarti iš patirties? Man labai pradėjo niežėti galvos odą, pleiskanų lyg ir nėra, nebent nusidrąskau naktį per miegus Nežinau, koks tikrai veiksmingas šampūnas būtų?
oo, tai eik pas daktarelius, istir galvos oda ir nustatys, nes man cia jau nekoks reikalas atrodo, jei nusidraskai net per miegus
QUOTE(Letticija @ 2008 10 11, 12:15)
visų pirma keisk šampūną, nes dbr naudojamas matyt tavo galvos odai nepatinka
o kokį dbr šampūną naudoji?
man dbr Vichy labai patinka
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 11, 12:27)
visų pirma keisk šampūną, nes dbr naudojamas matyt tavo galvos odai nepatinka
Tai va ir manau, kad čia šampūne esmė, nes nusipirkau pabandymui Garnier Fructies šviesiems plaukams, balzamas su kažkokiais blizgučiais, plaukai blizga, bet va niežtėt pradėjo.. Dabar pasidariau kaukę su aliejum, ir išsiploviau su vyro (nebuvo laiko lėkt naujo šampūno pirkt) Head and shoulders, taip pašaldė ta mėta
Va ir galvoju, ką čia pirkti Gal dar ir gimdymas bei maitinimas dasidėjo, nes slenka plaukai, bet čia jau hormonai, nieko nepadarysi..
QUOTE(Eveline @ 2008 10 10, 00:57)
Kokie atsiliepimai apie Himalaya sampunus? man labai slenka plaukai, bet ir siaip reikia sampuno, kuris rupinasi plaukais.
aš turiu šamoūną riebiems plaukams, tai rezultatais esu patenkinta, be to, po plovimosi dar ilgai išlieka toks gaivus kvapa,s tad man patinka.
Tik nepatinka, kad sudėtyje radau formaldehido, todėl nemanau, kiad dar kada tą šamoūną pirksiu.
šiaip silpniems plaukams rekomenduočiau natura siberica.